- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 34
-
- Konu Sahibi Tomris12345
Cemal ile Alp yanyana soylenince bir tuhaf oluyor Ce-ma-lalp gibi. Yoksa Alp ismini begeniyorum sadece biraz da soylemesi zor gibi.Nedense ilk alp geçti içimden :)
Alp cemal dersinCemal ile Alp yanyana soylenince bir tuhaf oluyor Ce-ma-lalp gibi. Yoksa Alp ismini begeniyorum sadece biraz da soylemesi zor gibi.
Urası bende düşündüm ama uraz,uras anlaşılmıyo ilk söylendiğinde.Aslinda Tuna ismini dusunmustum ama Tuna ton baligi demek yurtdisinda sorun olur. simdi Uras ismine isindim biraz onu da ilk soyleyiste anlamiyorlar sanki kafam cok karisik
Uras ismine iyice alismaya basladim ama anlasilmaz diye korkuyorum. Kulaga cok hos geliyor. neyseki henuz vaktimiz var. Onerilere acigimUrası bende düşündüm ama uraz,uras anlaşılmıyo ilk söylendiğinde.
Gorkem guzel...yigit eymen efe okdar sıradan isimlerki artik herkes de var hic hos degilBende oğlum olacağını öğrendim hiç erkek ismi düşünmemiştim. Aklımda Yiğit, Eymen, Ulaş, Efe, Görkem var hangisi daha iyi
Ardeni bende düşündüm araştırdım ermeni kökenli olduğunu öğrenince vazgeçtimEymen Arden
Miraç Eymen
bana da yardımcı olur musunuz
Valla bende bişey bulamazsam ural koyucam galibaUras ismine iyice alismaya basladim ama anlasilmaz diye korkuyorum. Kulaga cok hos geliyor. neyseki henuz vaktimiz var. Onerilere acigim
Şoyle bi okurken denk geldım oglumun ismi Uras :) bilmiyorum kararınız ne oldu ama uras çok karızmatık bi isim bence degısık ama soylemes de kolay.eşim kaan ıstedıgı ıcın kaanıda koyduk ama uras kullanılıyor :) bi zorluk yaşamadım daha tavsıye ederşm :) hayırlı olsun bebegınızAslinda Tuna ismini dusunmustum ama Tuna ton baligi demek yurtdisinda sorun olur. simdi Uras ismine isindim biraz onu da ilk soyleyiste anlamiyorlar sanki kafam cok karisik
Uras Kaan cok karizma bir isim olmus adiyla yasasin oglunuz. Biz daha karar vermedik. Bakalim dusunuyoruz.Şoyle bi okurken denk geldım oglumun ismi Uras :) bilmiyorum kararınız ne oldu ama uras çok karızmatık bi isim bence degısık ama soylemes de kolay.eşim kaan ıstedıgı ıcın kaanıda koyduk ama uras kullanılıyor :) bi zorluk yaşamadım daha tavsıye ederşm :) hayırlı olsun bebegınız
Miraç eymen benceEymen Arden
Miraç Eymen
bana da yardımcı olur musunuz
Evet erkek cok zor :) nedense Ömer geldı aklıma öznur ömer recep yanı en azından senınkıyle baya uyumlu :) hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınBizim de oglusumuz olacakmış Benim adim öznur esimin recep uyumlu isim onerileriniz var mi kızlar?Erkeğe isim bulmak ne zormus
tesekkur ederim canım ama ömer kayinpederimin adi o yüzden en son düşüneceğim isim bile olamaz ömerEvet erkek cok zor :) nedense Ömer geldı aklıma öznur ömer recep yanı en azından senınkıyle baya uyumlu :) hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın