Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri 2018

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aslinda Tuna ismini dusunmustum ama Tuna ton baligi demek yurtdisinda sorun olur. simdi Uras ismine isindim biraz onu da ilk soyleyiste anlamiyorlar sanki kafam cok karisik

Aslinda Tuna ismini dusunmustum ama Tuna ton baligi demek yurtdisinda sorun olur. simdi Uras ismine isindim biraz onu da ilk soyleyiste anlamiyorlar sanki kafam cok karisik
Şoyle bi okurken denk geldım oglumun ismi Uras :) bilmiyorum kararınız ne oldu ama uras çok karızmatık bi isim bence degısık ama soylemes de kolay.eşim kaan ıstedıgı ıcın kaanıda koyduk ama uras kullanılıyor :) bi zorluk yaşamadım daha tavsıye ederşm :) hayırlı olsun bebegınız

Uras Kaan cok karizma bir isim olmus adiyla yasasin oglunuz. Biz daha karar vermedik. Bakalim dusunuyoruz.

Gökalp
Yağız
Kerem
Berat
Meriç
Serdar
Said
Alper
Benim beğendiğim isimler :)

Bizim de oglusumuz olacakmış Benim adim öznur esimin recep uyumlu isim onerileriniz var mi kızlar?Erkeğe isim bulmak ne zormus
Evet erkek cok zor :) nedense Ömer geldı aklıma öznur ömer recep yanı en azından senınkıyle baya uyumlu :) hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Evet erkek cok zor :) nedense Ömer geldı aklıma öznur ömer recep yanı en azından senınkıyle baya uyumlu :) hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
tesekkur ederim canım ama ömer kayinpederimin adi o yüzden en son düşüneceğim isim bile olamaz ömer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…