Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri 2018

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Neyse artik uyumu geçtim güzel anlamlı isimlere bakıyorum :)
Ay pardon denk gelmiş :) bencede anlamlı isimlere baksan daha cok secenek olur zaten eşinle senın ısmınde cok uyumlu degıl zor olur ikinizede uyumlu bı ısım bulmak :)
Aras , kaan , uras , ali demir , emir , arda , enes , deniz , tuna , bunlar benım önerilerim hayırlı olsun :)

Miraç selim emir asaf arden yaman benimde aklıma bunlar geliyor eşim yavuz selim diyor ben selim emir dıyorum

Ben Arda ismini cok seviyorum ama esim istemiyor oda Poyraz i cok seviyor ben isinamiyorum. Dun Aren ismini gordum burda ikimizinde cok icine sindi bakalim erkek olursa o olacak gibi :) yaZdiginiz isimlerden Ayaz da guzel ama bu ara herkes ayni isimleri koyuyor gibi

Ben Arda ismini cok seviyorum ama esim istemiyor oda Poyraz i cok seviyor ben isinamiyorum. Dun Aren ismini gordum burda ikimizinde cok icine sindi bakalim erkek olursa o olacak gibi :) yaZdiginiz isimlerden Ayaz da guzel ama bu ara herkes ayni isimleri koyuyor gibi
Areni ben yazdım o benim )))) kocam istemiyor ama :KK43:

Areni ben yazdım o benim )))) kocam istemiyor ama :KK43:
Ortak karar vermek baya zor oluyor ya bende Ardayi cok istedim esimi ikna edemedim ama bu ismi begendik simdide aileler o nasil isim yabanci gibi falan diyorlar alisik degiller yeni isimlere ama napalim zamanla alisirlar:)

Ortak karar vermek baya zor oluyor ya bende Ardayi cok istedim esimi ikna edemedim ama bu ismi begendik simdide aileler o nasil isim yabanci gibi falan diyorlar alisik degiller yeni isimlere ama napalim zamanla alisirlar:)
Evet duyan büyükler o ne öyle diyor hep kv duymadı daha duysa çıldırır :)

Bizimde bir oğluşumuz daha geliyormuş ve ben miraç koyucam 2. Ismi babası koyucak merakla bekliyorum:işsiz:

Benim de ikinci oglum alacak kısmetse ilk oğlum poyraz:) ikinci de kararsız kalıyoruz ben rüzgar ta da kuzey düşünüyorum. Bunların haricinde arel alparslan barlas

X