-
- Konu Sahibi Tomris12345
Ay pardon denk gelmiş :) bencede anlamlı isimlere baksan daha cok secenek olur zaten eşinle senın ısmınde cok uyumlu degıl zor olur ikinizede uyumlu bı ısım bulmak :)Neyse artik uyumu geçtim güzel anlamlı isimlere bakıyorum :)
Ben genelde bu tarz isimleri tercih etmiyorum ama ikisinden birini sececek olsam Aren secerdim.Arden mi güzel aren mi kızlar
Ardeni bende beğenmiştim araştırdım ermeni kökenli bi isimmiş bilginizeArden mi güzel aren mi kızlar
Areni ben yazdım o benim )))) kocam istemiyor amaBen Arda ismini cok seviyorum ama esim istemiyor oda Poyraz i cok seviyor ben isinamiyorum. Dun Aren ismini gordum burda ikimizinde cok icine sindi bakalim erkek olursa o olacak gibi :) yaZdiginiz isimlerden Ayaz da guzel ama bu ara herkes ayni isimleri koyuyor gibi
Ortak karar vermek baya zor oluyor ya bende Ardayi cok istedim esimi ikna edemedim ama bu ismi begendik simdide aileler o nasil isim yabanci gibi falan diyorlar alisik degiller yeni isimlere ama napalim zamanla alisirlar:)Areni ben yazdım o benim )))) kocam istemiyor ama
Evet duyan büyükler o ne öyle diyor hep kv duymadı daha duysa çıldırır :)Ortak karar vermek baya zor oluyor ya bende Ardayi cok istedim esimi ikna edemedim ama bu ismi begendik simdide aileler o nasil isim yabanci gibi falan diyorlar alisik degiller yeni isimlere ama napalim zamanla alisirlar:)
Karar verdiniz mi :)Bende oğlum olacağını öğrendim hiç erkek ismi düşünmemiştim. Aklımda Yiğit, Eymen, Ulaş, Efe, Görkem var hangisi daha iyi
Saglikla gelsin insallah. ilk oglunuzun adi neydiBizimde bir oğluşumuz daha geliyormuş ve ben miraç koyucam 2. Ismi babası koyucak merakla bekliyorum
Babası dedesinin ismini abdurrahman koydu bende efrahim koymak istiyodum uzun olacak dedik efrah koyduk genelde efrah denir :)Saglikla gelsin insallah. ilk oglunuzun adi neydi