Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri 2018

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Neyse artik uyumu geçtim güzel anlamlı isimlere bakıyorum :)
Ay pardon denk gelmiş :) bencede anlamlı isimlere baksan daha cok secenek olur zaten eşinle senın ısmınde cok uyumlu degıl zor olur ikinizede uyumlu bı ısım bulmak :)
Aras , kaan , uras , ali demir , emir , arda , enes , deniz , tuna , bunlar benım önerilerim hayırlı olsun :)

Miraç selim emir asaf arden yaman benimde aklıma bunlar geliyor eşim yavuz selim diyor ben selim emir dıyorum

Ben Arda ismini cok seviyorum ama esim istemiyor oda Poyraz i cok seviyor ben isinamiyorum. Dun Aren ismini gordum burda ikimizinde cok icine sindi bakalim erkek olursa o olacak gibi :) yaZdiginiz isimlerden Ayaz da guzel ama bu ara herkes ayni isimleri koyuyor gibi

Areni ben yazdım o benim )))) kocam istemiyor ama

Areni ben yazdım o benim )))) kocam istemiyor ama
Ortak karar vermek baya zor oluyor ya bende Ardayi cok istedim esimi ikna edemedim ama bu ismi begendik simdide aileler o nasil isim yabanci gibi falan diyorlar alisik degiller yeni isimlere ama napalim zamanla alisirlar:)

Ortak karar vermek baya zor oluyor ya bende Ardayi cok istedim esimi ikna edemedim ama bu ismi begendik simdide aileler o nasil isim yabanci gibi falan diyorlar alisik degiller yeni isimlere ama napalim zamanla alisirlar:)
Evet duyan büyükler o ne öyle diyor hep kv duymadı daha duysa çıldırır :)

Bizimde bir oğluşumuz daha geliyormuş ve ben miraç koyucam 2. Ismi babası koyucak merakla bekliyorum

Benim de ikinci oglum alacak kısmetse ilk oğlum poyraz:) ikinci de kararsız kalıyoruz ben rüzgar ta da kuzey düşünüyorum. Bunların haricinde arel alparslan barlas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…