Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

tünaydın ablacım.eeee asların anneleri nerdesiniz.anlatsanıza canlarım neler yaptınız.aslanlarınız ne yapıyor.benim küçük aslanım şuan bademli şeker yiyor.büyük aslanımda okulda.öğretmeni başarısından dolayı aslanıma uzaktan kumandalı arba alacakmış.yavrum nasıl seviniyo.

tebrik ederim nesutayi oğluşunun başarılarının devamını dilerim

1451219459964296584fsujwf6.jpg

w600.png

ablacım senle benden başka kimseler uğramıyor buraya hayırsızlar canım ablam cuman mübarek olsun.

GÜNAYDIN
ku351eh2ql2fk3.gif

w535.png

Haklisin canim uzn süredir tek başimaydim sen gelince iyi oldu

kızlar sizi burada yakaladım bende 2 tane aslan annesiyim umut ve furkan umut 7 furkan 3,5 yaşında küçük çok yaramaz neler yapıyor bana ah ah büyük okula başladı çok grur verici sınıfda yazıyı tek benim oglum okumuş bizim ögr. hediye olarak ödül olarak ne vermiş sizce söylüyorum gülmeyin topkek

topiğimizi görmene sevindim umutfurkan oğluşlarını allah bağışlasın

GÜNAYDIN

gunaydin3xv4kk8.jpg

w493.png

hayirlisabahlar007jf7qw8.jpg

w747.png

egem bu güzel resimleri nereden buluyorsun canım nerede yaşıyorsun merak ettim sakıncası yoksa kendine iyi bak

gnay25av7.jpg

w720.png

canlarım nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım.dün çok hastaydım gerçi bugünde pek iyi değilim ama hamd olsun allahıma ayaktayım.aslanlardan ne haber.benimkiler iyiler çok şükür.

umutfurkan canım aslanlarımız aynı yaştalarmış.desene oğluşlarımızda arkadaş.benimkide bu yıl okula başladı.ama durumuna çok üzülüyorum.dağın başında bir okul arkadaşları türkçeyi pek bilmiyorlar oğluşumuda aralarına bu yüzden almıyorlar.yavrum çok üzülüyor.geçenlerdede dövmüşler yavrumu çıldırdım.içim sızladı.allahtan öğretmeni çok iyi.diğer öğretmenlerde çok ilgileniyorlar.okulun maskotu oldu.beslenmesini müdür amcasının yanında yiyormuş.masasının üstünde araba sürüyormuş.müdürü bayılıyor oğluşuma en azından beni bu teselli ediyor.dünde bir öğretmeni annene sor bakalım sen neden bu kadar tatlısın demiş.bende oğluşum ben sana doğar doğmaz bal sürdüm dedim çok sevindi.allah yavrularımızın acısını göstermesin.

umutfurkancım canım şu ziyaretçi mesajlarını ve özel mesajlarını açsan ne güzel olurdu.sana mesaj yazacaktım yazamadım.yararlı linklerden profil düzenine gir ordaki mesaj kutucuklarını işaretle canım sonrada değişiklikleri kaydet olurmu.

nesutayi geçmiş olsun canım 2 gündür misafirim vardı giremedim oğluşuna başarılar dilerim

egem yaptım canım inşallah olmuştur teşekkür ederim verdigin bilgiler için nesutayi evet benim bile tüylerim ürperdi cahil anne babanın çocukları genelde öyle yapıyorlar anladıgım kadarıyla siz oralı degilsiniz iş için orada bulunuyorsunuz allah sabır versin ama çok dikkat et canım çocuklara kendine iyi bak morelini bozma

teşekkür ederim canlarım.ama ne yapalımki sabretmek zorundayım.egemcim allah razı olsun canım allah hepimizin çocuklarına zihin açıklığı versin başarılarla dolu hayat nasip etsin.
umutfurkancım moralimi istemesemde bozuyorum.elimden gelse insanlara görgü dersleri vericem.paylaşmayı dostluğu komşuluğu öğreticem.küçümsemiyorum hiç birini çünkü onlarda böyle yetiştirilmişler.ama kendilerini geliştirmedikleri için kızıyorum.cehalet en kötü düşmandır.cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olmasını yeğlerim.

arkadaşlar merhaba bütün aslan evlatların anneleri hepinizi öpüyorum
bu aralar çok giremiyorum k.k. ya
sabah aslanımızın kahvaltısı sonra okula gönderiyorum ,
sonra babamızın kahvaltısı ,babamızı gönderiyoruz ,
prenseslerin kahvaltısı ,küçüğün bakımı, büyüğün okul hazırlığı
ablamızın öğle yemeği,ve okula gönderiyoruz
bu arada küçük prensesin bakımı maması sabah uykusu
aslanımıza öğle yemeği
anlayacağınız maşallah habire koşuşturuyorum
tabiki ev işi akşam yemeği
siz söyleyin haklıyım dimi k.k. ya fazla girememekte
canım nesutayim severim şimdi senide oğluşunuda
kesin annesine çekti senin yakışıklı
babasına sözümüz yokta ,sen başkasın
güzellikte ,akılda çoğu kişiyi sollarsın
ALLAHIm evlatlarına eşine bağışlasın seni
onlarıda sana bağışlasın
canım bak evladınla hocası müdürü ilgileniyor
sakın canını sıkma
üzüldüğünü yakışıklıya belli etme
ALLAHIm hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni eşini evlatlarını hepinizi korusun

arkadaşlar ben çıkıyorum
hepinize huzur dolu güzel geceler diliyorum
öpüyorum hepinizi
effect026atiyeug0ie7.gif

X