Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

herkse slm ;

benim aslanımın da 1.yaşı geldi bile...herkse sevgiler...

hoşgeldiniz aslan anneleri
iyi geceler

arkadaşlar benim oğlum 1. sınıfa başladı bu yıl ve ders çalışmak istemiyor.her yolu denedim.ödüllendirdim.öptüm alkışladım çikolata verdim vs vs ama yinede ders yapmak zoruna gidiyor.içinizde ben gibi aynı sorunu yaşayan varmı yada oldumu.ne yapmam gerek artık onuda bilemez oldum.

227rm1.jpg

w508.png

günaydın arkadaşlar benim oğluşum daha yavru aslan 2 yaşına giricek.birde güzeller güzeli prenses bir kızım var ama ikizler.

allah aslanlarınızı bağışlasın hanımlar:Saruboceq:
ben kız çocuğu annesiyim topiğinizi bir ziyaret edeyim dedima.s
benimde bir aslanım vardı ama 8 aydır yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allah sizinkilere sağlıklı ömür versin inşallah

hadi bakalım aslan anneleri uyanın artık günaydın herkese.ben oğluşumu okula uğurladım.egem ablacım nasılsın.seninde günün aydın olsun.lahana bebek canım benim neden 8 aydır aslanın yok.özel değilse anlatırmısın.

hadi bakalım aslan anneleri uyanın artık günaydın herkese.ben oğluşumu okula uğurladım.egem ablacım nasılsın.seninde günün aydın olsun.lahana bebek canım benim neden 8 aydır aslanın yok.özel değilse anlatırmısın.

canım ben oğlumu 8 ay önce 1 buçuk yaşında cennete uğurladımsenağlamasenağlamasenağlama

lahanabebek çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin sanada sabır versin canım

nesutayi sana da merhaba canım nerde olduğunu merak etmiştim

kızlar topiğimizi şenlendirelim epeydir tek başıma uğraş veriyorum

canım benim başın sağolsun.allah sabrını arttırsın.inan içim sızladı.gel sen yinede aramıza katıl.sen hala bir aslan annesisin.canım benim öpüyorum seni

nesutayi sana da merhaba canım nerde olduğunu merak etmiştim

canım ablam tanıdınmı beni ayrıca tanıdıysan eğer gerçekten merak ettiğine sevindim.demekki unutulmamışım.sen üzülme ben seninle birlikte bu topiği ayakta tutarım.yanlız değilsin:1hug:Şeniza.s.kaydirigubbakcemile5

eeeeeeee aslan anneleri nerdesiniz bakalım hadi ama anlatın bakalım oğluşlarınız bugün neler yaptı.ben başlayayım isterseniz oğluşumun öğretmeni afferin demiş bugün yazısını çok beğenmiş.hepimiz mutluluktan uçtuk.oğluşumun el yazısı hakkaten çok güzel olacak.ben dahi bakınca öğretmeninki ile ayırt edemiyorum.küçük aslanıma gelince bugün 12 ye kadar uyudu uyanıncada ilk istediği çikolata oldu.ben ona kısaca eşkiya yada yabani ha birde mühür gözlüm diyorum.

bacım merhaba buradasın demek kız ben burayı yeni gördüm
bana niye söylemedin aslan oğlum küser teyzesi ,
sevinir şimdi kendi içinde k.k. dayım diye kuzum benim azıcık büyük kuzumu desem
ALLAH esirgesn hepimizin yavrularını,
bu arada diğer arkadaşlar merhaba,nasutayi bacımı gördüm vallhi size selam vermeyi unuttum
hatunum öyle kolay bir nick seçtiki hiç sormayın
ben sana ismini söyleyeyim cicim olurmu
msn ye gel lazımsın

nasutayi yazmışım bak zor işte
ben gibi akıllı kadını dahi nickin
allak bullak etti:roflol:

canım benim sen nasıl istersen öyle söyle nikimi.hg aramıza bitanem.

iyi geceler aslanlarımın anneleri

Elini verene Gözünü degdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydin

X