Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

iyim nesutayi canım bende aslanlarla ugraşıyorum birde evde tamirat filan var çok yorgunum canım geçmiş olsun kendine iyi bak dikkat et yoksa teyzelerinin gülleriyle ilgilenemezsin tamammı bakem allah şifa versin

Kolay gelsin umutfurkan

Nesutayi sanada geçmiş olsun canim
kendine dikkat et

günaydın aslan anneleri buraya fazla uğrayamadım çünkü melek kızımın ameliyatı vardı onunla uğraştım iki gözünden oldu kuzum şimdi çok iyi düzelmede var allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin inş.nasutayi sana da canım.yavru aslanımdan da ayrı kaldım bir kaç gün ama kavuştum çok şükür.sizler büyütmüşsünüz aslanları benim ki anca 2 yaşına girecek nasipse 30 ekim de.allah aslanlarımızı ve meleklerimizi bağışlasın bizlere inş.

günaydın aslan anneleri buraya fazla uğrayamadım çünkü melek kızımın ameliyatı vardı onunla uğraştım iki gözünden oldu kuzum şimdi çok iyi düzelmede var allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin inş.nasutayi sana da canım.yavru aslanımdan da ayrı kaldım bir kaç gün ama kavuştum çok şükür.sizler büyütmüşsünüz aslanları benim ki anca 2 yaşına girecek nasipse 30 ekim de.allah aslanlarımızı ve meleklerimizi bağışlasın bizlere inş.

günaydın canım geçmiş olsun bizde ameliyatın nasıl geçtiğini merak ediyorduk allah her 2 evladına da sağlık versin şimdiden yeni yaşlarını kutlarım canım günü gelince de parti yaparız:teytey::lepi:a.s.:nazar:

gnay5pb9.jpg

w567.png

allah sağlıklı bir şekilde aslanını kucağına almayı nasip eder inş darısı isteyenlere ,,,senide Allah kurtarsın dualarımız seninle.

geçmiş olsun umarım ciddi bi şey deildir hepimiz aslanlarla uğraş veriyoruz önemli deil muck

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin küçük aslanına sağlıklı mutlu nice yıllar

herkese selam, ben bu topiği yeni gördüm malesef, benim de büyük oğlum aslan, altı yaşında

canım benim çok geçmiş olsun allah acil şifa versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun tatlım:ecrin_bebek: tez vakitte iyileşir inşallah meleğin:Saruboceq:

iyi akşamlar aslanlarımın anneleri
hoşgeldin çokoprens galiba sende 2 aslan annesisin

egemcim canım nereden yazıyorsun diger neresi oluyor çok merak ediyorum cevablarsan sevinirim öptüm arkadaşım

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN

iyi pazarlar

iyi akşamlar aslanlarımın anneleri
hoşgeldin çokoprens galiba sende 2 aslan annesisin

canım benim büyük oğlum aslan, o altı yaşındagamyoncuiremsu küçük oğlum da yay, henüz 10 aylık teyzesi:ecrin_bebek:

aramıza hoş geldin çokoprens aslanlarınla birlikte mutluluklar size allah bağışlasın

bugünde hepinize slm nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz paylaşalım

Bende artık aranızdayım,burayı daha evvel neden göremedim aceba..
Zaman su gibi akıp geçerken onlarla birlikte bizlerde büyüyoruz.Ağzı yaşından büyük laf yapan,annesini kendinden daha çok düşünen ve gözünde yaş görmeye bile dayanamayan benim canım oğlum Berke Umut'um teyzelerini ellerinden öper.gamyoncuiremsu

19102008948uw1.jpg

X