Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

selam arkadaşlar
2 yaşında bir aslan parçası da bende var....7 yaşında da bir meleğim var...
rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah....
herkese sevgiler

selam arkadaşlar
2 yaşında bir aslan parçası da bende var....7 yaşında da bir meleğim var...
rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah....
herkese sevgiler

merhaba canım yazdığın için teşekkürler

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

bende erkek anasıyım benim aslan 19 aylık allah hepiizn aslanlarını bağışlasın :) :)

ben iki erkek annesiyim biri 9 aylık biri 5 buçk yaşında eee kimler var

merhaba arkadaşlar bende 2 tane aslanlar gibi oğluşumun annesiyim.büyük 7 küçük 4 yaşında.oğluşum okula başladı.aslanım benim birde tatlı oluyorki sormayın maviler içinde.yavrumu bugün okulda dövmüşler nasıl oldum anlatamam.öğretmeni kızmış ama çocuğa yinede içim içimi yedi.yavrum benim ana yüreği işte dayanamıyorum tırnağına taş değsin istemiyorum.

ablacım nasılsın ege nasıl? geçmiş bayramınız mübarek olsun...

Sağol canim iyiyim ege de büyüyor alicik nasil

slm kızlar bende size katıldım oğlum alp berk 24/09/2008 de hayata gözlerini açtı benıde artık aranıza alırsınız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…