Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Canim aslan oglusumu cok seviyorum ve burdayim:dance::teytey::sm_cool:

aslanların anneleri nerdesiniz nasıl bir topik bu kimse uğramıyorrrrrrrrrrrrrr

egem haklısın valla ama inan pc nin başına oturamıyorum çok bulantılarım var eşim yurtdışına gitti çalışmaya oğlumla boğuşuyorum ikinci hamişlik hiç birincisine benzemiyor beni telef etti.birde anjin oldummu üstüne :)

benimde aslan oglum var bide cokkkkkkkkk yakisikli .annesinin bebeyi.uc bucuk yasinda.her anneye yavrusu guzel gelirde neyse

oluşların anneleri neredesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)))

benım paşamda aslan burcu annesının bır tanesı cok tatlı tabı her annenın cocugu gıbı ne derler kırpı yavrusunu pamugum dıye sever mıs....rabbım ısteyen herkese annelıgı yasatsın kımseyıde evlatlarıyla ımtıhan etmesın ınsallah ıkıncısıde yolda ya basak yada terazı olacak ınsallah ıyı gecınırler gecımden anlayan burc uyumlarıyla ılgılı yazabılır hhhaaaaa bu arada bende yengec burcuyum tıpık anaç anlıcanız babamızda ıkızler .......bu catıda neler yasanacak bakalım ılerleyen zamanlarda

bende burdayım yakışıklı aslan annesi olarak siz nerelerdesiniz...

benimde var bir aslanımmmm Allah bağışlasın yavrularımızı

benimde 1 yaşına girmek üzere bir aslan parçam var ama çok yaramaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz:uhm::sm_cool:kafamçokkarıştı

merhaba kıslar benımde 2 tane aslan parcam var inş bundan sonra hep beraber bu aslan parcalarıyla savaşırız didişirizzz:roflol:

benim de bi oğlum var.kuzey'im.aslan oğlum benim.

çok yaramaz oluyolar dimi:)

Son düzenleme:

Benim de var bi aslan parcam 1 yasina gircek 2 hafta sonra ama maşallah akillara zarar hiç susmaz cenesi 22 yasimda bezdrdi beni coktum resmenn.ama herseye ragmen aglahim ewlatlarimizi bagislasinn..hem bu topic de belki bisim aslan parcalari da arkadaslar olurlarr

benimde bi ytane aslanım var.fatihim.bi taneside yolda gelmek üzere.Allahım onlara sağlık sıhhatversin bizleride başlarından eksiketmesin. aminnnn

aaaaaaaa bi dakka benide bekleyin.bende geldim.2 aslan parçasıda bende var kızlar.yada canavarmı deseksırnaşık şey.allah hepsine hayırlı uzun ömür versin inş.

bir aslan da bende var hasan'ım..aKıllara zarar valla 23 yasında bende çöktüm 13 aylık suan yeni yürümeye basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…