Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

aaa canım :)))) tebrik ederim yaaa çok sevindimmm.... buraya pek gelen yok diye bakmıyordum birden gözüm takıldı sen yazmışsın...

slm kıslarrr bende geldim aranıza tabi kabul edilirsem :eek:benimd ebi tane aslanım var sen ebnim neyimsin diyorum tabii babası ve kendi de cimbomlu oldugu için asalnım dio o benim asalanım daha 2,5 yaşinda allah nasip ederse ama iki aslan daha gelicek onlarda karnımda daha 23 haftalıklar :emir_bebek: evde hep aslan bend edişi aslan tatlicadiarzusırnaşık şey

Benim de 2 aslanım var biri 8 yaşında diğeri 15 yaşında 16 nın içinde.... Ben aslan burcuyum 2 aslanım var....Zor ama çok güzel onlarla gurur duyuyorum.

ayşegül neredesin sana bir müjdem var 6 haftalık hamişim:)

kutlama3oy1wn0.jpg

http://img205.im
ageshack.us/img205/7428/kutlama3oy1wn0.c7537edbce.jpg

tebrikler canımmmmmmmmmmmmm

:teytey:slm ben siteye yeni kayıt oldum sayılır.10 aylık bi oğluşum var.her zaman siteye ziyaret edemiyorum.ama bendeeeeeeeeeee varım....a.s.

hoşgeldi canımmmmmmmmmmmmm

Ben de bir aslan parçası annesiyim. Oğluşum henüz yaşına girmedi,13 gün sonra aramıza katılışını kutlayacağız.İyi ki var...

funnypictures049xg2.jpg

funnypictures049xg2.7f73a37516.jpg

iyi geceler aslan anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın aslan anneleriiiiiiiiiiiiiii
hayirlicumalarc4aefewf1.jpg

hayirlicumalarc4aefewf1.94d53926ba.jpg

aslan anneleri nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz

:nazar:bende hem aslan annesiyim hemde aslan kız annesiyim ikitane aslan var bende oğlum ve kızm :teselli::nazar:

Benim Bir Kizim Bir Oğlum Var Oğlum 5 Yaşinda Slm Herkese

kızlar selamlar uzun zamandır uğruyamadım.nasılsınız iyimisiniz :)

AHHH AHH BENDEDE VAR BİR Aslan parçası öle bi aslanki parçalıyo valla hepimizi....

X