Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

slm. arkadaşlar.nasılsınız umarım herşey yolundadır,sağlığınız, keyfiniz ii dir..hepinize hayırlı cumalar.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar a.s. bende 28.11 2008 de aslanıma kavuşdumgamyoncuiremsu..erkek çocuk anneleri için böyle bir kulüp olduğunu bilmiyordum aranızda olmaktan son derece mutluyum..:lepi:

nurgün hoş geldin canım minik aslanını allah bağışlasın bi tanem güle güle büyüt.ii paylaşımlar. a.s.

merhabaa.s.arkadaşlar artık bende buradayım benim aslan 2006 doğumlu

slm. papuli .hoş geldin canım, minik aslanınla sağlıklı bi ömür diliyorum size..hadi aslan anneleri uyanın artık, nerdesiniz?ii günler Çok üzgünüm çoook

bugün moralim sıfır..inanılır gibi deil ya devlet okulunda güya yardım diye oğlumun cebinden simit parası alınıyor! bunu yapan bi müdür..böyle şey olamaz çok istiyosa o kendi maaşını versin demi.nasıl bi eğitim yeri .kimi kime şikayet etceksin ki....

arkadaşlar lütfen bu konuda yardımcı olun , ne yapcam bilmiyorum

canım milli eğitim müdürlüğüne şikayet etsen olmazmı :uhm:

daha önce de kayıt parası için şikayet ettim ama gelen mail de ihtiyaçlar için alınmıştır dediler oysaki herşeyi bize aldırdılar.kimseye bişey anlatamazsın ki

nurgün hoş geldin canım minik aslanını allah bağışlasın bi tanem güle güle büyüt.ii paylaşımlar. a.s.

teşekkürler nihal cim cümlemizin evladını Allah bağışlasın..

ne parası böyle şeymi olurmuş.CADIARZU.bence sen genede il milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulun..çok saçma bişiy ya ilk defa duyuyorum

iyigeceler hanımlar ben kkya uzun zamandır üyeyim ama buraya hiç görmemiştim geç kalmış olarak aranıza girmek istiyorum benimde 7 yaşında dünyalar tatlısı bi oğluşum var allah bağışlasın ama malesef ondan ayrıyım ve onu çok özlüyorum 15 20 günde bir görüyorum 2 ye gidiyor dersleriyle ilgilenemiyorum ama çok şükür o bu konuda iyi ve beni gururlandırıyo onu çok ama çok seviyorum ve ona olan özlemimi burada sizlerle paylaşarak gidermek istiyorum "BİTANEM ASLAN PARÇASI SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİM"

arkadaşlar ilginize tşk. ediyorum, saolun..sonuç alacağımı sanmıyorum! beyaz toprak hoş geldin canım.Allah hepimizin aslanlarını nazarlardan korusun, sana da ayrı olduğun için sabırlar versin çok zor olsa gerek.....mutlu günler:1hug:

tşk ederim arkadaşım amin amin

ii akşamlar.tüm aslanlara ve melek annelerine.:enbuyukkk:

iyiakşamlar nihalcim senden başka pek uğrayan yok galiba buraya...

haklısın beyaz toprak.neyse yalnız kalmaktan ii dir, sen varsın.pes etmek yok yola devam..aslan anneleri hadi size yakışmıyor böyle sessiz kalmak,sizleri bekliyorum..lütfen....a.s. a.s. a.s.

selam arkadaşlar..Allah hepimiz yardımcısı olsun..hayat zor tabiki..ne olacağımız belli değil...yasalar değişiyor günden güne...çocuklarımızın bahtları açık olsun inşallah...sevgilerimle...

Arkadaşlar benide alırmısınız aranıza benimde 5 aylık bi oğlum var mert efe,hepinize oğluşumla birlikte kocaman bi merhaba diyoruza.s.

gel canım gel pek gelen giden yok zatii buralarakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…