Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

günaydınnnnnnnn
29 ekim hoşgeldin canım aslanlarını allah allah size bağışlasın inşallah
betülcüm 2. doğum haliyle ilk doğuma göre daha kolay olyor üstelik sen daha bilinçli olyorsun

Hoşgeldınn 29ekimm.. iyi paylaşımlar dilerimm .. :))

günaydınnnnnnnn
29 ekim hoşgeldin canım aslanlarını allah allah size bağışlasın inşallah
betülcüm 2. doğum haliyle ilk doğuma göre daha kolay olyor üstelik sen daha bilinçli olyorsun

Hoşgeldınn 29ekimm.. iyi paylaşımlar dilerimm .. :))

Teşekkür ederim kızlar Allahım herkesin çoçuğunu kendine bağışlasın..
bu arada topiğiniz sessiz uslu aslan annelerinde yazcak hal mi kalmıyor yoksaakafamçokkarıştı hiç yakışıyor mu aslan annelerine?
benim aslanım 6 yaş anasınıfına gidiyor o gidince okula ev bomboş çın çın kalıyor evin ne tadı ne tuzu kalıyor çok özlüyorum aslanımı okuldayken ama bir gelsin 5 dk yetiyor canımakafamçokkarıştı çok hareketli biz babasıyla diyoruz hiperaktif olcakmış buda kıyısından dönmüş diyoruz:uhm:ama teyzelerii bi akıllı erkeğim saygılıdır bi laflar çok tatlı konuşur:nazar:Allağım yokluğunu göstermesin kimseyi evladıyla sınamasın.

ee ikincide yoldaa inşallah.kız demişlerdi ilk sonradan karar değiştirdi bamyalııı olcam dedii tabi biz şoktaydık kıza alıştırmışız kendimizi ilk zaman üzülmedim desem yalan olur
elim hep pembelerdeydi insan değişik olsun diyor heral bide hep bi kızım olsun diyordum nedense onları giydirip süslemek daha güzel oluyor herhalde şimdi alıştım minik aslanıma ilk zaman üzüldümde onuda üzdüm diye üzülüyorum.cinsiyet önemli deil tabi Rabbim önce eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin elimde olmadanda keşke dediğimde oldu yani.sizler hissetmedinizmi böyle şeyler?
iyki şimdi bir aslanımda yolda..annesi onu sabırsızlıkla bekliyor allahım evlatlarımı korusun:nazar:

kızlar uzuuuun oldu kusuruma bakmayın.kendimden bahsedeyim dedim anca bu kadar kısaa... sizi ve aslanlarınızı öpüyoruma.s.

meraba aslan anneleri hoş geldiniz, nasılsınız.benimde iki aslanım var 6 ve 13 yaşlarında.allah'ım onların üzüntüsünü kimseye yaşatmasın...
bu arada kızlar yeni konu açtım okey severler kulübü die ama baktım hiç kimse bişi yazmamış bari siz yazın darılırım walla senağlama

meraba aslan anneleri hoş geldiniz, nasılsınız.benimde iki aslanım var 6 ve 13 yaşlarında.allah'ım onların üzüntüsünü kimseye yaşatmasın...
bu arada kızlar yeni konu açtım okey severler kulübü die ama baktım hiç kimse bişi yazmamış bari siz yazın darılırım walla senağlama

link atarsan bakayımm canım kıyamammm :)
:teselli:

merhaba aslan anneleri bende aranıza katılmak istedim.benimde 4 ay 21 günlük oğluşum var.

Hoşgeldin badecan

Cumatebrigi316.jpg

Gunaydın Aslan annelerii..
Hepimizin Cuması Mubarek Olsun..
Hayırlara vesile olsun ınsallah.. a.s.

cuma4rbei2.jpg

benim ergen aslanın sınav terhi belli oldu kızlar
sbs sınavı 6 haziran dayan bakalım btr:bbo:

günaydın sevgililer günümüz kutlu olsun

08.gif

günaydın Aslan anneleri herkesin sevgililer günü kutlu olsun

aslan anneleri nerdesiniz.?sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok

nihal75 cok uzun zamandır kımsecıkler ugramıyor bu topiğee bızden baskaa.. :sm_confused:

melihim hoş geldin.aslanın kaç yaşında?allah bağışlasın.ii paylaşımlar diliyorum.gerçi bu aralar bizim kulüp pek sesssiz inş. tekrar canlanır sositososito

GÜNAYDIN ASLAN ANNELERİ

Cumatebrigi006.jpg

X