Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

ben de bu kulubu yeni farkedenlerdenim. benim de 7,5 aylık oğlum var. hepsine sağlıklı uzun ömürler dilerim. iyi akşamlar..

Arkadaslar sonunda buraya yazan bırılerını gordum..
Nereye gıttı butun Aslan annelerı yaa hep bırden mı kayboldular anlamadımm..
:sm_confused:

merhaba bende bu kulübü yeni gördüm benide aranıza alır mısınız 11.5 aylık bi oğlum var adı Enes

GÜNAYDIN ASLAN ANNELERİ

Cumatebrigi337.jpg

delikafaduldenselem kızlar bende bir aslan annesiyim 20aylık bir oğluşum var bizide oğluşumla aranıza alırmısınız:nazar:

selam bende bir aslan annesiyim benide aranıza alırmısınız

melihim hoş geldin.aslanın kaç yaşında?allah bağışlasın.ii paylaşımlar diliyorum.gerçi bu aralar bizim kulüp pek sesssiz inş. tekrar canlanır sositososito

hoşbulduk canım sağol,benim aslanım 3.5 yaşında Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın inşallah...

yeni gelen arkadaşlar merhaba a.s.a.s.hihoyyyt

merhabalar benimde bir oglum var hayirlisi ile büyüttüm ablalari 19 yasinda,hayirlisi ile sizde büyütürsünüz insallah allah hepsine uzun ömürler versin.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar sonunda buraya yazan bırılerını gordum..
Nereye gıttı butun Aslan annelerı yaa hep bırden mı kayboldular anlamadımm..
:sm_confused:

Canuumm sende burdaydın,zaten oğluşunun adıda aslan pek uyumlu olmuş valladelikafadulden

merhabalar benimde bir oglum var hayirlisi ile büyüttüm ablalari 19 yasinda,hayirlisi ile sizde büyütürsünüz insallah allah hepsine uzun ömürler versin.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel canım Allah bütün yavrularımıza uzun ve hayırlı ömürler versin,maşşalah seninki büyümüş bizlerede nasip olur umarım o günleri görmek:Saruboceq:

Kızlar bebekleriniz nasıl uslumu,yaramazmı??Benimki çok yaramaz sürekli kucakta hiç kendi kendine oyalanmıyo iş bile yapamıyorum,şu aralar bide iştahıda yok oofff çok takıyorum kafama umarım düzelir bi an önce

kızlar benim aslan parçam çok uslu bir bebekti şimdide yaramaz bir çocuk değil yani öyle çok fazla canımı yakmıyor kendi kendine oynar arada iştahsızlığı tutuyo bende çok kötü oluyorum o zaman yedirmek için çok uğraşıyorum ama zorlamamk gerekiyo sizin aslanlarınız nasıl bakalım :emir_bebek:delikafadulden

Ay ne güzel canım Allah bütün yavrularımıza uzun ve hayırlı ömürler versin,maşşalah seninki büyümüş bizlerede nasip olur umarım o günleri görmek:Saruboceq:

insallah canim olur olur nasil büyüdüklerini anlamiyor insan ,cocuk büyütmek zor fakat hayirlisiyla büyüyorlar yeterki onlar iyi olsunlar ,benim birde 22 yasinda kizim var allah bagislasin cümlesini.kaydirigubbakcemile3

Canuumm sende burdaydın,zaten oğluşunun adıda aslan pek uyumlu olmuş valladelikafadulden

evet vallahı cok uyumlu olduu.. kaydirigubbakcemile3
vallahı burası epeydır sessız sakın dı yaan yoktuu sonunda bıraz hareketlenmıs barıı :)
haydı yenı yenı Aslan annelerı de gelsın senlensın ıyıcee delikafadulden

arkadaslar hepinize iyi mutlu saglikli geceler görüsmek üzerekaydirigubbakcemile3

aaah ah benimkininde büyüdüğünü bir görsem daha 2,5 yaşında :emir_bebek:allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin hepinize iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

X