Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

Aslan anneleri epeydir uğramamış buraya .Benim aslanım öss de iyi bir puan aldı.İnşallah iyi bir tercih yapacağız.Diğer aslanların durumu nasıl merak ettim.

Aslan anneleri epeydir uğramamış buraya .Benim aslanım öss de iyi bir puan aldı.İnşallah iyi bir tercih yapacağız.Diğer aslanların durumu nasıl merak ettim.

tebrik ederim esterncim..süper..umarım istediği bölüm için yeterli gelecektir tercihleri..a.s.

yanlız lütfen tercih yaparken dikkatli olun çünkü bir sürü öğrenci sırf tercih hatasından açıkta kalıyor...

benim de 3 yaşında bi aslanım var eme benim ki yavru aslan
babmız öyle diyo cimbomluyuz da

bende geldim biraz geç oldu ama
bakın benim yavru aslanıma çok tatlı değilmi teyzeleri:nazar:

benimde küçücükkkkkk bi oluşum var 8 aylık adı enesss

Merhabaaa! Ben pek sık açamıyorum bilgisayarı malesef bugün gördüm burayı, benim de 2 tane aslanım var Allah bağışlarsa.Bütün aslan annelerine kolaylıklar diliyorum...a.s

selam bacilarim benimde üc cocugum var cümlemizin cocuklarinizi allah bagislasin allahim cocuklar dünyanin en tatli seyleri onlari coook seviyorum.allahim cocuklari olmayanlara da nasip et yarrabim bu duyguyu yalvariyorum sana yara rabbim.kendinize iyyi bakin bacilarr.

Allah butun yavrulari korusun hepsine maasallah, benim aslanim okula basladi bu yil ilkokul 5 e gidiyor, bizde okullar 4 Eylul'de acildi oh yasadik dedim, ama sizin aslanlarin daha tatili var sanirim, hepsine simdiden okula gideceklere basarili bir ogretim yili dilerim, kucuk aslanlarada iyi oynamalar, sevgilerimle

Şeniz:1hug:benimde aslanımm var teyzeleri hemde 1,5 yaşında çok datluuu çoook:teselli::sm_cool:

Merhabalar.Benimde iki aslanım var ikizler.Bu sene 5. sınıfa gidiyorlar.Evde olduklarında çok kavga ediyorlar.Allah bütün annelere kolaylık versin.:dance:

arkadaşlar selam benimde aslanlar aslanı 11 yaşında bir oğlum var.hem aslan hemde galatasaraylı bi fanatik:) ALLAH onları bize bağışlasın.

benimde dünyalar yakışıklısı bir oğlum var mustafam canım oğlum iyiki varsın

arkadaşlar selam benimde aslanlar aslanı 11 yaşında bir oğlum var.hem aslan hemde galatasaraylı bi fanatik:) ALLAH onları bize bağışlasın.

Benimde oğlum 12 yaşında hem aslan hemde galatasaraylı bir fanatik ...Allah hepsini bağışlasın.:hooray:

benimde dünyalar tatlısı oğlum var.allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın.uzun ömürler versin.

ya arkadaşlar ne güzel yazıyonuz yeniyim ve kk çok güzel hayırlı seneler herkese

asena asenanın anlamı nı biliyomusun (dişi kurt)maşallah kurt gibisiniz valla kkk

biz doğuştan aslanız artı 3 tanede yavru aslanlarım var cim bom bom

X