Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

BİR ASLAN PARÇASIDA BENDEEEEEEE.NASIL EVCİLEŞTİRECEĞİZ BU ASLANLARI?a.s.

selam kizlar benimde 2 tane aslanim var6 ve 3 yaslarinda

selam bende dünyalar tatlısı aslan kızı annesiyim :)

Son düzenleme:
ewet benimde ikitane aslan parcam var hepimizinkin allah bagıslasın kaderlerini güzel yazsın inş:)

slm kızlar benimde 2 tane aslan parçam var biri 14 yaş biri 8 yaş allah hepimizinkini bağışlasın sevdiklerine bi de eşim var kaplansırnaşık şey

Mrb arkadaslar bayagi uzun zaman olmus bu topige girmeyeli ...
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ...:1hug:

haydi kızlar canlanın artık yok mu başka aslanlar

:1rolleyes:slm arkadaşlar benimde 1 tane 2 yaşında aslan parcam var.hepimizin couklarını Allah bağışlasın inşallah.

selam arkadaşlar arannıza bende katıldım benimde iki tane aslan parçam var. allah herkesin evladını ana babasına sevdiklerine bağışlasın. acılarını göstermesin amin.

Selam arkadaşlar benimde bir tane aslanım var. Yüzüne baktım mı içime koyacağım esmer güzeli yakışıklı aslanımı çok seviyorum. Allah hepimizin aslanlarını korusun.:nazar:

selam arkadaşlar benimde 10 yaşında bir aslan parçam var.Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın

neden bu kullanılmayan yere aktarıldık kimsenin uğradığı yok buraya

İyiakşamlar hanımlar.biraz karışmış galiba burası bende şimdi fark ettim.

:teytey:slm ben siteye yeni kayıt oldum sayılır.10 aylık bi oğluşum var.her zaman siteye ziyaret edemiyorum.ama bendeeeeeeeeeee varım....a.s.

Galatasaraylı dişi aslanlar, Galatasaray başlığı altında sosyal gruplarda yeni bir paylaşım platformu oluşturulmuştur tüm Dişi Aslanlar oraya beklenmektedir .bir süre sonra bu bölüm kapatılacak ve paylaşımlar aşağıdaki linkte devam edecektir..
tüm Cim bom bomlu:asigim: arkadaşlara duyurulur..
işte buda yeni grubumuzun linki

http://www.kadinlarkulubu.com/group.php?groupid=1 şutarafagitti

Galatasaraylı dişi aslanlar, Galatasaray başlığı altında sosyal gruplarda yeni bir paylaşım platformu oluşturulmuştur tüm Dişi Aslanlar oraya beklenmektedir .bir süre sonra bu bölüm kapatılacak ve paylaşımlar aşağıdaki linkte devam edecektir..
tüm Cim bom bomlu:asigim: arkadaşlara duyurulur..
işte buda yeni grubumuzun linki

http://www.kadinlarkulubu.com/group.php?groupid=1 şutarafagitti

bilgi için teşekkürler bir galatasaraylı olarak hemen üye oldum.....Şeniz

bilgi için teşekkürler bir galatasaraylı olarak hemen üye oldum.....Şeniz

Dişi aslanlar Galatasaray başlığına atacağım mesaj yanlışlıkla buraya gelmiş :eek:ama iyide olmuşyerimseniben
Galatasaray grubu bir üye daha kazandı.
sevgilera.s.

X