Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu merhaba arkadaşım.benimde çok yaramaz bir oğlum var.evi alt üst ediyo.evdeyim onunla.mecburen .ben bile zor baş ediyorum.o yüzden çalışamıyorum.eve kapandım.ama olsun .yeter ki evlatlarımız iyi olsun dimi.gerisi önemli değil.anaokula başlayıca kısmetse .o zaman işe başlıcam.gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

merhaba arkadaşlar.yeni yıl hepimize sağlık , huzur , mutluluk getirsin, hepimizin dilekleri gerçek olsun inşallah.......hayırlı cumalar.hepinizi kocaman öpüyorum, hoşçakalın Şeniz

günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir

dualarınıza muhtacım aslanlarımla hiç ilgilenemiyorum bir iyiyim bir kötü

iyi pazarlarrr canlarrrr a.s.
umutfurkan geçmiş olsun canımumarım tez zamanda atlatırsın canım çık gez eve kapatma kendini:teselli:

slm aslan anneleri benimde küçük bi aslanım var bu ara diş sorunumuz var sanırım çok huysuz günler geçiriyoruz melek anneleri coşmuş gördüğüm kadarıyla hadi burayıda biz coşturalım nedersiniz :)

hoşgeldin ayşegül allah aslanını sana bağışlasın inşallah

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

hoşgeldin ayşegül allah aslanını sana bağışlasın inşallah

hobulduk canım allah hepimizin kuzusunu bize bağışlasın umarım güzel bi paylaşım olur sürekli haziran annelerinde takılıyodum ordan b arkadaşım önerdi bu forumu bende geldim orası çok şenlikli oluyo burdaki aktivitede iyi olur inşallah :1hug:

slm. ayşegül hoş geldin canım, minik aslanını Allah bağışlasın.ii paylaşımlar hep beraber...hoşçakalın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bizim bu topik çok sessiz bir türlü toplanamıyoruz

heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy millet nerdesiniz yaaaaaaaaa yuuuuuuuuuuuuuuuuh aslan anneleri böylemi olur nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa gelin hadi sohbet edelim hiçmi paylaşacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…