Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

slm. arkadaşlar,nasılsınız bakalım...benim aslanlar okuldalar,bende kafa dinliyorum biraz.eee bi ewde iki aslan olunca olanları tahmin etmek zor deil!siz neler yapıyorsunuz,hadi gelin paylaşalım.

animRosePurpleGN7979.gif

günaydııııın bayanlarrrrrrrrrrrrr

hala bi silkelenme yok bu formda demekki hiiiiiç önemli değil aslan annesi olmamız hııı ne dersiniz

selam..
nabersiniz aslan annelerim benim ayşegül hoşgeldin canım burası böle sakin biras olsun yinede seviyom ben burayıkaydirigubbakcemile3

selam..
nabersiniz aslan annelerim benim ayşegül hoşgeldin canım burası böle sakin biras olsun yinede seviyom ben burayıkaydirigubbakcemile3

kahvedelisine katılıyorum.kaydirigubbakcemile3burayı bende sefiyommmmm
bu arada herkeze güzel günler diliyorum.:1hug:

Hayirligunler012.jpg

aslan anneleri nasılsınız benim aslanlar okulda bende evde KK başındayım

aslan anneleri nasılsınız benim aslanlar okulda bende evde KK başındayım

canım bende aynı valla:jeyyar:
birazdan arkadaş kahveye gitcem baka:kahve:lım.

selam kızlar benim minik aslanda uyudu bende burda uyukluyorum çok erkek-n kalkıor kuzum birde du aralar çok hırçın çok sinirli şaşırttı beni yaa bazen beni çok zorluyor inadına yapıyor yapma dediklerimi...

bende pinekliyom burda aslında okadar çok işim varkiii nese yaparıs bi ara kaydirigubbakcemile2

slllllmmmmmmmmmmm herkese güzel keyifli günler diliyorum hanımlar benim aslan uyudu bugün hava güzel biraz hava almaya çıkmayı düşünüyorum eve kapandık kuzumla hava şartlarından dolayı biraz nefes alalım diyoruz

cuma_islamcokguzelicknet.jpg

günaydııııın güzel anneler güzel haftasonları diliyorum hepinizeeeeeeeeeee

günaydın herkese.. biz birazdan aslanlarımla birlikte kahvaltı yapacağızcokacimcoook...sizlere ii haftasonları diliyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın herkese
benimde oglusum var
bende yazayım artık dedim buraya
büyüdük artık
yazılcak kıvama geldik bizde..

X