Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

hoşgeldin nissolia aslanını allah bağışlasın

hoşgeldin nissolia.minik aslanınla birlikte sağlıklı ve uzun ömür diliyorum

:çok üzgünüm:kızlar ben git gide kötü oluyorum panik atak arttı hiç birşey yiyemiyorum çok kötüyüm bana dua edin kayınvaldemde kalıyorum gündüzleri evde bile duramıyorum sıkıntımdan

çok geçmiş olsun, ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış.hele ki hamilelikte daha hassas olur anneler.bebişin için ii olmaya özen göster canım . pardon ama hangi durumlarda kötü hissediyosun kendini doktorunla görüşmelisin bence....a.s.

her durumda kendimi kötü hissediyorum hapları bıraktım en az 3 aydan sonra başlayabilirim ama bebek için risklide olabilir bilmiyorum ne yaparım inşallah geçer

bebeğini düşün onun için kendini telkin et canım

İYİ GECELER

:lepi:
:lepi:
kocaelinden merhabahihoyyythihoyyythihoyyyt
minik aslan okula gitcek hazırlanıyor.sırnaşık şeysırnaşık şey
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır

merhaba arkadaşlar....bugün nasılsınız?neler yapıyorsunuz.kimse yok mu..............

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…