Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

arkadaşlar bana bu yazıyı kahve delim göndermiş bende sizlerle paylaşmak istedim

Bendende aslan annelerine Tünaydınlarrrr,,,gününüz aydın olsun yuvanız sağlık huzur ve bereketle dolsun,,,Aslanlarınızı kocaman öpüyorummmm,,,Allahım onları her türlü kötülüklerden korusun,,,,hanımlar bende bu aralar pek giremiyorum 3. bebiş için çalışmalarım var o yüzden yoğunum ve stresliyim olacakmı olmayacakmı diye bakalım inşallah hakkımızda hayırlı ise olsun,,,,

kızlaar ben geldiiim nasılsınız bakem ne var ne yok görüşmeyeli
ben bu sıralar oldukça yoğundum
birde sigarayı bıraktım
dra gidip geliyordum
şimdi harikayım

Gerçekten sizi tebrik ediyorum arkadaşım :1hug: umarım o illetten ölene dek kurtulursunuz,,,,bende bırakmıştım 10 aydır ama şu sıralar çok sres yaptım eylülde karnımdaki bebeğimin kalbi durduğu için alınmak zorunda kalınca:çok üzgünüm: yeniden sigaraya başladım ama çok içmiyorum günde 2 veya 3 adet çünkü yeniden bebiş düşündüğüm için umarım bende dahil herkez kurtulur o bağımlılıktana.s

günaydın,gününüz aydın olsun aslan anneleri,bu gün aslanlarınız nasıl,biz yeni kahvaltımızı ettik.

merhaba bende bir aslan annesiyim ocakta 1 yaşına girecek herkese aslanlarıyla mutluluklar diliyorum

günaydın bende bir aslan annesıyım.herkese aslanlarıyla uzun ömürler diliyorum

günaydın,gününüz aydın olsun aslan anneleri,bu gün aslanlarınız nasıl,biz yeni kahvaltımızı ettik.

günaydın benım aslanım uyuyo daha ben erken kalktım işlere ben mi yetişemıyorum yoksa işlermı çok herkes aynımı bu dönemde bilmiyorummm....

slm arkadaşlar.bizde okula hazırlanıyoruz işler bitti..tanger aramıza hoş geldin canım,minik aslanını Allah bağışlasın.sağlıklı,uzun ömürler versin. hepinize mutluluklar dili,yorum:1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar sizde hoş geldiniz.şimdiden nice seneler olsun anne ve babasıyla birlikte Allah uzun ömürler versin.toprak senin aslanın kaç yaşında...a.s.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.bizde okula hazırlanıyoruz işler bitti..tanger aramıza hoş geldin canım,minik aslanını Allah bağışlasın.sağlıklı,uzun ömürler versin. hepinize mutluluklar dili,yorum:1hug:

canım oğlusun buyuk galıba okula gittiğine göre benimde oğlusum buyuypokulagidecek allahımm ne guzell.....

ewet altı yaşında anaokuluna gidiyor,inş senin aslanda sağlıklı-sıhhatli o günlere gelir de sende o duyguyu tadarsın......aynı zamanda 13 yaşında birde büyük aslanımız war.ii akşamlar

Son düzenleme:
dünyanın ennnnn tatlı aslanları ve biricik annelerine ii geceler :içelim:

iyi akşamlaaaaaaaaaarrrrrr nabersiniz aslan annelerim benim
nesutayi canoo sigarayı bırakıyomuşsunn hadi bakalım allah kurtarsın biz kurtulamadık sen bari kurtul ben bayadır gelemedim buralara bi yaramazlık yok umarım aslanlarımız iyiler:lepi:

ewet altı yaşında anaokuluna gidiyor,inş senin aslanda sağlıklı-sıhhatli o günlere gelir de sende o duyguyu tadarsın......aynı zamanda 13 yaşında birde büyük aslanımız war.ii akşamlar

canım allah bagıslasın allah uzun ömürler versın iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…