Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

7 yaşında ders çalışmıyor isyanlarda ödevini yapmıyor allah tan zeki kendi kendine hallediyor zekası yüksek

bu yaşta çalışmak istememesi kötü bence .ilerde dersler çok ağır işin zor. Allah sana kolaylık versin canım.ama üzülme alışır,çokta rahat bırakırsan altından kalkamaz. zekada çalışmakla gelişir.tek başına yetmez hoşçakal

Merhaba aslan anneleri benimde 2 aslanım var.Efe 6 Egemen 2.5 yaşında :) Akıllı uslu 2 oğlan işte ne diyim umarım hepimizin aslanları hayırlı evlatlar olur.Bu forumu yeni gördüm bizide aranıza alırsanız mutlu olurum...

hoşgeldin bahar efeege

Günaydın aslan anneleria.s.,,,,benimde iki tane oğluşum var,,,biri 6 yaşında diğeri ise 3 yaşında,,,,büyük oğlum anaokuluna gidiyor küçük oğlumda annesinin kucağına :))) Allahım hepinizin prenslerine hayırlı yazılar yazsın acılarını göstermesin,,,,erkek çocuk büyütmek büyük sabır ve özveri isteyen bir şey o yüzden hepimize sabır versin Allah,,, ben bazen yaptıkları karşısında donup kalıyorumkafamçokkarıştı

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz gerçekten erkek çocugu büyütmek çok zor bazen sabrım tükenecek diye çok korkuyorum benim küçüklük tam bir yaramaz ama ben ona paşam diyorum nasıl hitap edersek öyle olurmuş akıllı oglum uslu çocugum paşam filan ama şimdilik degişim yok anne ben çok usluyum degilmi diyor bide

hoşgeldin ebruli.............

arkadaşlar hoşgeldiniz .aslan anneleri gittikçe çoğalıyor ne mutlu bizlere!sakin aslan pek düşünemiyorum doğrusu,benimkiler tek tek ii ama ikisi bir araya gelince sabrım taşmıyor deil.Allah onların üzüntüsünü yaşatmasın kimselere.herkesi candan kucaklıyorum.Şeniz ii akşamlar

Ayy anne ben usluyum diyor demek canım benim güldüm kendi kendime yaaa melek onlar melek.
Ben küçük olana arada sert konuşunca dudağıma yapışıp öp anne özür dilerim diyor

bütün sinirim yatışıyo yaaa Allah evlatlarımızın eksikliğini göstermesinnn...

Abimiz 1. sınıfa başladı bu sene ve küçük beyimizede silgi kalem kitap alınıyor.Dün abisi okuldayken onun hikaye kitabını boyamış bi güzel o gelmeden sildim yoksa kıyamet kopardı :jeyyar:

baharcım bizimde büyük oğlumuz anaokuluna gidiyor abimize ne alındıysa küçük beyimizde aynısından istedi bizde kıramadık yani isteseydikte kıramazdık yoksa kırtasiyeyi başımıza yıkabilirdi :)))
bizim evde bu iki aslan arasındaki tek sorunumuz kıskançlık bu yüzden çok sesler yükseliyor evde bu sorunu nasıl ortadan kaldırıcaz babamızda bende şakınız gerçekten,,,,

merhaba kızlar benden tünaydın benim oğluş hergün hasta oğlum koşma diyorum anne çok hızlıyım bir görsen bahçede koşuyorum nefesim kesiliyor diyor haliyle hasta ama mecbur okula gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…