Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

canımmm seni çok seviyorum.allah razı olsun.ne güzel şeyler yazmışın öyle sen.duygulandım valla.seni anlatmaya kelimeler yetmez kısaca sen dünyanın bana sayılı harikalarından birisin.allah seninde yuvandan huzuru eksik etmesin.çocuklarınla ve eşinle huzur içinde yaşlanmayı nasip etsin.hayırlı ve allahın salih kullarından olmayı nasip etsin hepinizi.
bütün aslan anneleri sizi çok ama çooooook seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız.

senağlama:1hug:Şenizsenağlama
vallahi bir şey yazamayacağım linkler konuşsun benim yerime:1closedeyes:

teyzeleri işte aslan oğlum kerim tuncayım elleriniden öper

berfinsena oğlunu allah sana bağışlasın canım

şükür kavuşturan a arkadaşlar

bende 2 çocuk annesiyim.biri 13 diğeri 6 yaşındalar.büyük oğlumun dersleri çoq ii.küçük daa ana sınıfında.ikisinide çoq sewiyorum sizinle resim yoluyla tanıştıracağım en kısa zamanda

dişi aslanlar nirdesiniz bakem ben bu sıralar pek takılamıyorum kkya.oğluşumun dersleri çok yoğun birde benimle ödev yapmaya bayılıyor.ayrıcada aslanım ne öğrenmiş teyzeleri bugün istiklal marşının bir kısmını ve mehmet akif ersoyun marşımızı yazan kişi olduğunu.yaaa ben oğluşumla gurur duyuyorum.
nihalcim hg canım aramıza.allah senin aslanlarınıda sana bağışlasın.hayırlı evlatlar olsunlar inşalla hem vatana hem anaya hem babaya.allahın salih kullarından olurlar inşallah.

GÜNAYDIN

tşk Allah herkesin çocuklarını bağışlasın akıl fikir versin uzun zamandır kk ne üyeydim ama bu siteyi yeni keşfettim umarım çok ii arkadaşlıklar kurarız görüşmek üzre

selam aslan anneleri
bende nasip olursa bir iki haftaya kadar aslan annesi olacağım Allh'ın izniyle
bu topiği yeni gördüm arada uğramaya çalışacağım
bana dua edin bu cuma mübarek günde aslanıma sağlıkla kavuşayım inşallah

allah sag salim dogum yapmayı nasip etsin canım hayırlı saglıklıklı evlatlar olsunlar inşallah

nihalcim hg canım aramıza
inşallah sende aslanını kucağına sağ sağlim alırsın.
hayırlı ve kolay doğum olmasını dilerim.

umutfurkancım nasılsın canım görüşemedik uzun zamandır.özledim.anlat bakalım ne var ne yok.aslanlar nasıl.

pardon nihal canım karıştırdım sözüm fater arkadaşımaydı
sende kusura bakma canım fatercim tekrar hg

bu sıralar sağlık durumum pek iyi değil o sebeptende aklım pek karışık tabi bide üstüne aslanların bakımı ödevi vs gibi görevler yüklenince böyle hatalar kaçınılmaz oluyor.
şimdilik hoşçakalın hepinize kucak dolusu sevgiler ve mis kokulu öpücükler

Iyi geceler
hoşgeldiniz fater ve nihal güzel paylaşimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…