- 28 Mayıs 2020
- 285
- 451
- 53
Stresten de olabilir çünkü anladığım kadarıyla bu konu da çok korkuyor ve çok dinliyorsun ama erken idrar testinde çıkabilir denemekte fayda varTest alsam hemen belli olurmu
Kaç yaşındasın kuzum ya. Geri çekilme yöntemiyle korunmamı olurLütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Yerleşme kanamasıdır, Hayırlı uğurlu olsu
Ne yapabilirim simdi suan pembe bi kan vardi gidip igne olsamHer kadın 14. Gün yumurtlayacak diye bir kural yok ayda 2 3 kez yumurtlama yaşayan kadınlar var ve hiçte azınlık değil. İlişki gününüzden iki gün önce veya iki gün sonra da yumurtlasanız hamile kalabilirsiniz. Konu gerçektir değildir bilemem ama belirtilerinize göre ihtimal baya yüksek
Çunkü hamilesinLütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Insallah degilimdir cok korkuyorum suan pembe bi kan vardi gidip erken adet olma ignesi olsamBüyük ihtimal hamile değilsindir yumurtlama gününe denk gelmemiş normalde adetin başladığı tarihten sayarak 14. - 16. Günler yumurtlama günleri oluyor. Sen bu günlerden daha önce ilişki yaşamışsın . Tabi bu yine de hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor. Hamile kalmış olma ihtimalin yok mu var. umarım korktuğun gibi bi durum yoktur ama lütfen korun ilişki yaşayacaksan da.
Oyle bi igne mi varInsallah degilimdir cok korkuyorum suan pembe bi kan vardi gidip erken adet olma ignesi olsam
Öyle bir sey yapmaz hicbir aklı basında saglık kuruluşuInsallah degilimdir cok korkuyorum suan pembe bi kan vardi gidip erken adet olma ignesi olsam
kanda belli olur dollenmenin 3. gunude kanda cikiyorTestte belli olmaz ki 8 gun onceydi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?