- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
saglik ocaginda anne babasi da duyar simdi eger duysunlar istemezse hemen hemsireler atmaca gibi yapisir ,kayda alır valla ,erkek arkadasıymis ya geriye dogru çekilenYarın sabah erkenden git sağlık ocağına kan ver idrar testiyle falan uğraşma daha çıkmaz
onunlada 1 kez olsun dogum yapmis olmak gerekiyormus diye duydumspiral taktırmayı düşünmelisin hap kullanmak istemiyorsan. emin ol bi tık rahatlıyor insan
Yıne geri cekılmenin korunma olduğu sanılan vakaEmin
Ne yapabilirim simdi suan pembe bi kan vardi gidip igne olsam
Ne iğnesini kast ettin anlamadım. Bundan sonrası için tek tavsiyem bebek düşünmediğin zamanlarda korunmayı bilmiyorsan öğrenene kadar seks yapmaEmin
8 gun onceydi teste belli olur mu acabaİlk birliktelik mi? Ve neden hamilelik testi yapmıyorsun veya kan vermiyorsun,bu dediklerine göre hamile olabilirsin ama biz burada sana kesin birşey söyleyemeyiz ayrıca madem korunmayı unuttunuz niye ertesi gün hapı almıyorsun ay neyse olan olmuş niye yoruyorsam kendimi..burada sürekli konu açıp duracağına bir test yap lütfen..
İlişkiden 8 gün geçtikten sonra belli olmaz iki hafta uygun bir zaman hatta o zaman bile çıkmayanlar var8 gun onceydi teste belli olur mu acaba
ben hiç doğum yapmadım ancak 20 gün önce kendime özel bir klinikte taktırdım. benim gibi olup tercih eden çok varonunlada 1 kez olsun dogum yapmis olmak gerekiyormus diye duydum
Git bir kan testi yaptır. Bu strese girme. Hamileysen ortaya cikarEmin
ben gittigimde oyle dedi dr iyi o zaman takiliyor ise ozel de takiyorlardir belki de ,devlet takmiyordurben hiç doğum yapmadım ancak 20 gün önce kendime özel bir klinikte taktırdım. benim gibi olup tercih eden çok var
Onu yaparken düşünecektisaglik ocaginda anne babasi da duyar simdi eger duysunlar istemezse hemen hemsireler atmaca gibi yapisir ,kayda alır valla ,erkek arkadasıymis ya geriye dogru çekilen
Ne iğnesi??Emin
amannn yani bizlerin de colugu cocugu var Allah im sen haklarinda hayirlisini yaz ,ne diyelim ins. olmaz ya kafa yoran uzen meselelerOnu yaparken düşünecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?