Olur olur erken yapılan testler var.Testte belli olmaz ki 8 gun onceydi daha
Bunu her yere yazacağım.Lütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Oghk kusacamHayret nasıl bilmez , oysaki yumurtladıgı yumurtalarla tavada tereyağlı harika olurdu. Kız nerden bilsin allah aşkına , her insan okadar hassas olmuyorki. Kimisi regl olurken bile hiç bişey hissetmiyor .
16 gun once adet olduysa 8 gun once de iliski yaşadıysa yumurtlama günlerine denk geliyor, ama yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz daha bir hafta döllenmesi var embriyonun. Bana yerleşme kanaması gibi geldi ama zamanının bu kadar erken olması garip. Olması gereken tarihte regl olmazsanız eger gecikmenin 5. Günü test yapın mutlakaLütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Siz kac yaşındasınız?Yumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Doğru diyorsun. Kadınlar adeta erkeleri memnun etmek için yaratılmış sanki. Oysaki sırf o yatakta mutlu olsun degil amaç yada olmamalı .Bir arkadaşım vardı.
Küçük yaştan beri sevgili olduğu kendisinin ciddi düşünüp adamın ciddi düşünmediği (ki evlenip ayrıldılar hemen) bir adamla çocuk denilebilecek bir yaşta ilişki yaşamaya başlamış. Hamile kalmış kürtaj olmuş. Kizin psikolojisine öyle kazınmış ki olay her daim anlatırdı.. "doğmasını öyle isterdim ki.." diye..
Erkekler öyle bencil ki; kızla korunmasız birlikte olup sırf kendi zevki için, ilişki sonrası "ertesi gün hapi" icirirmis. Vücuda verdiği zarardan haberisiz de kız içermiş. Sırf paşanın zevki için düşünebiliyor musunuz?!
Ne için kim için bu umursamazlık?
Onu diyorum.
Ne yaparsan yap ama önce kendi sağlığını düşün. Bilinçli ol.
Hayatında belki bir süre yer alacak bir insan için kendini riske etme.
Arkadaşlar yazmış zaten geri çekme yöntemi tam koruma sağlamaz bir ihtimal var maalesef.. Bunu da test yapmadan bilemezsinizLütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Orası herkesin birbirine ay inşallah hamilesindir dediği minnoş bir platform. Burası öyle mi? Burası gerçek dünyaYalnız burada biz nereden bilelim test yap o zaman doktora git o zaman yazmıs bir sürü insan ama bu forumda hamilelik belirtileri kategorisi var ve konular tamamen bu tarz şeylerden oluşuyor. Herkes belirtisini iliskisini tarihini kanamasını vs yazıyor ihtimaller üzerine konuşuluyor. Orada kimse doktora git o zaman bize ne soruyorsun gibi cevaplar vermiyor.
burada insanı tokat manyağı yapıyorlar hakikatenOrası herkesin birbirine ay inşallah hamilesindir dediği minnoş bir platform. Burası öyle mi? Burası gerçek dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?