• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadsmla iliski yasadk geri cekilme yontemiyle korunfu 😥

Yumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Yumurtlama bilmiyorsunuz da şu an çıkması için çok erken olduğunu nasıl biliyorsunuz?
Ve ayrıca regl bittikten kaç gün sonra ilişkiye girmiş olmanın hamilelik üzerine etkisini nasıl biliyorsunuz ki konuya eklemişsiniz?

Adet bitiminden 5 gün sonra hamile kaldım, çünkü aylık döngüm sanıldığı gibi 28-30 günde 1 değil, 25 günde 1 miş :D

Lütfen yargilamadan cevap yazin😥 16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Bu kadar detaya gerek yoktu sanki.:KK64:

Lütfen yargilamadan cevap yazin😥 16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Sevgilinin yüzüne şöyle ağız dolusu bi tükür eğer sevgilin morarıyorsa hamilesin :işsiz: Spontene cinsel birliktelikler yaşıyorsanız lütfen yaninizda kondom bulundurun.

Testte belli olmaz ki 8 gun onceydi daha

Testde zaten en erken 14 gün sonra görünür. "Geri cekilme ile korundu" demek yerine "Ben kendimi korumadim" demeyi ögrenin. Hamilelik bir kenara bir sürü hastalik kapabilirsiniz. Her zaman kendinizi düsünün bu konularda. Her zaman korunun

Bu korku size yeter diyeceğim ama çok eminim ki bir sonraki regli gördüğünüzde ammannn bir şey olmuyormuş demek diye geri çekilmeli sevişmeye devam edeceksiniz.

Geri çekilme korunma yöntemi değildir.
Erkek milletinin zevki iki aşağıda kalmasın diye böyle riskler almayın.

gerı nereye cekıldınız ?
gerı cekılme dıye bır korunma yontemı varmıs bılım ınsanlarının bıle sasırdıgı

korunmadıgınız ıcın hamıle olmanız muhtemel ...sureklı aynı konular sureklı aynı seylerı yazıyoruz burdan bakınca gorunmuyor doktora gıdın

Back