• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadsmla iliski yasadk geri cekilme yontemiyle korunfu 😥

Büyük ihtimal hamile değilsindir yumurtlama gününe denk gelmemiş normalde adetin başladığı tarihten sayarak 14. - 16. Günler yumurtlama günleri oluyor. Sen bu günlerden daha önce ilişki yaşamışsın . Tabi bu yine de hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor. Hamile kalmış olma ihtimalin yok mu var. umarım korktuğun gibi bi durum yoktur ama lütfen korun ilişki yaşayacaksan da.

Lütfen yargilamadan cevap yazin😥 16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Kaç yaşındasın kuzum ya. Geri çekilme yöntemiyle korunmamı olur :kızgın:
Hayır madem oldu ertesi gün hapı falan kullansaydın bari. Bekleyeceksin ya da hemen doktora git muayene ol.

Her kadın 14. Gün yumurtlayacak diye bir kural yok ayda 2 3 kez yumurtlama yaşayan kadınlar var ve hiçte azınlık değil. İlişki gününüzden iki gün önce veya iki gün sonra da yumurtlasanız hamile kalabilirsiniz. Konu gerçektir değildir bilemem ama belirtilerinize göre ihtimal baya yüksek

Kusura bakmayın ama sizde hiç mantık yok mu? Korunmayı bilmeyecek kadar cahilseniz neden birlikte oluyorsunuz?

Ne gerek vardı peki,bu kadar stres,korku sırf sevgiliciğinin gönlü olsun diye değermiydi ya... hamilesin veya değilsin inan zerre değmez biran önce kendine gel ,hayatını başkaları yüzünden altüst etme..

Emin
Yerleşme kanamasıdır, Hayırlı uğurlu olsu

Her kadın 14. Gün yumurtlayacak diye bir kural yok ayda 2 3 kez yumurtlama yaşayan kadınlar var ve hiçte azınlık değil. İlişki gününüzden iki gün önce veya iki gün sonra da yumurtlasanız hamile kalabilirsiniz. Konu gerçektir değildir bilemem ama belirtilerinize göre ihtimal baya yüksek
Ne yapabilirim simdi suan pembe bi kan vardi gidip igne olsam

Lütfen yargilamadan cevap yazin😥 16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Çunkü hamilesin

Büyük ihtimal hamile değilsindir yumurtlama gününe denk gelmemiş normalde adetin başladığı tarihten sayarak 14. - 16. Günler yumurtlama günleri oluyor. Sen bu günlerden daha önce ilişki yaşamışsın . Tabi bu yine de hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor. Hamile kalmış olma ihtimalin yok mu var. umarım korktuğun gibi bi durum yoktur ama lütfen korun ilişki yaşayacaksan da.
Insallah degilimdir cok korkuyorum suan pembe bi kan vardi gidip erken adet olma ignesi olsam

Eğer bu sefer hamile kalmazsanız hemen gidin en yakın eczaneden doğum kontrol hapı alın ve kullanın kendinizi iyi koruyun karşıdakinin o anki insiyatifine birakirsaniz nikahsız bir gebeliğin sorumluluğunu da eziyetini en çok siz çekersiniz sonra kürtaj olup kıymayın o masumlara..

Valla geri çekilme korunma yöntemi değil bir çok kadın da bu şekilde hamile kalıyor hamile olma olasılığınız var bekleyip göreceksiniz bir dahada siz korunun bari doğum kontrol hapiyla

geri çekilme diye bir korunma yöntemi yoooooook. Gebelik testi yap mutlaka

Bana yerleşme kanaması gibi geldi, başta kahverengi geliyor sonra pembe. Normal zamanlarda adet dışında ara kanamalar yaşamıyorsanız bana yüzde doksan yerleşme kanaması gibi geldi sadece kafamı karıştıran bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu onu bilemedim

Back