• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadsmla iliski yasadk geri cekilme yontemiyle korunfu 😥

Yarın sabah erkenden git sağlık ocağına kan ver idrar testiyle falan uğraşma daha çıkmaz
saglik ocaginda anne babasi da duyar simdi eger duysunlar istemezse hemen hemsireler atmaca gibi yapisir ,kayda alır valla ,erkek arkadasıymis ya geriye dogru çekilen🤨

Geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir malesef hala bunu korunma yöntemi sanan arkadaşlarımız var sonra burada böyle soruyorlar duzgunce korunsaniz böyle sorunlar yaşamazsınız aslında

Geri cekilme yontemiyle korunmamizin meyvesi suanda kucağımda uyumuyor. Ben iki gebelikte de bahsettiginiz gibi kanama yaşadim. Yerlesme olma ihtimali epey yüksek. Bir an evvel kan değerinize baktirin

Adet bitiminden sonra 8.günde hamile kalma olasılığın düşük bence ama akıntıyı bilemedim.

Hastanede bi kan testi yaptırırsan kurtulursun bu şüpheden...

İlk birliktelik mi? Ve neden hamilelik testi yapmıyorsun veya kan vermiyorsun,bu dediklerine göre hamile olabilirsin ama biz burada sana kesin birşey söyleyemeyiz ayrıca madem korunmayı unuttunuz niye ertesi gün hapı almıyorsun ay neyse olan olmuş niye yoruyorsam kendimi..burada sürekli konu açıp duracağına bir test yap lütfen..

Adet gününden 8 gün sonra hamile kalamazsın diyenler filan olmuş gayet kalkabilirsin. Ben adet gününden hemen sonra hamile kaldım ikisinde de. Bekleyip test yaptıracaksınız yapcak bişey yok. Geri çekilmede korunma yöntemi değil ya yemin ediyorum hamileyken bile prezervatifle seviştim bunun enfeksiyonu var başka şeyleri var diye. Çocuk istemiyorsanız adam gibi korunacaksınız başka yöntemi yok yani.

Emin

Ne yapabilirim simdi suan pembe bi kan vardi gidip igne olsam
Yıne geri cekılmenin korunma olduğu sanılan vaka 😒Artık ne adet olmak İçin ilaçlar işe yarar ne iğnesi boşuna uğraşmayın hamıle kaldı isenız regl ilaçları işe yaramaz geçmiş olsun
Test yaptırırsınız aileniz bılmıyorsa kan testi işlenir ama aileniz özel olarak bakmazsa kimse ailene bak bu kızının kan testi demez
Tabı 18 inden küçük değil isen zaten 18 den küçük isen aldırman da imkansız aile onaysız reşit değilsin çok zor bı durum inşallah 18 yaş ve üstüsünüzdür. Gerçi o bile yasak devlet kürtajı sağlık problemı olmadığı sürece yasakladı 🤷🏻‍♀️
testınız pozitif çıkarsa geri çekilen sevgilinize söyleyin o düşünsün çözümü bunu tek basına yapmadın sonuçta 🤦🏻‍♀️

Aslında grubun basına her yerıne kadın bölümlerine koca bı yazı yazılmalı maalesef geri çekilme konusunda çok bilinçsiz bı toplum var
Geri cekılme korunma yöntemi değildir diye belkı herkese fayda etmez ama bilmeyen 3-5 kişi faydalanır 🤷🏻‍♀️

İlk birliktelik mi? Ve neden hamilelik testi yapmıyorsun veya kan vermiyorsun,bu dediklerine göre hamile olabilirsin ama biz burada sana kesin birşey söyleyemeyiz ayrıca madem korunmayı unuttunuz niye ertesi gün hapı almıyorsun ay neyse olan olmuş niye yoruyorsam kendimi..burada sürekli konu açıp duracağına bir test yap lütfen..
8 gun onceydi teste belli olur mu acaba

ben hiç doğum yapmadım ancak 20 gün önce kendime özel bir klinikte taktırdım. benim gibi olup tercih eden çok var
ben gittigimde oyle dedi dr iyi o zaman takiliyor ise ozel de takiyorlardir belki de ,devlet takmiyordur

Back