• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadsmla iliski yasadk geri cekilme yontemiyle korunfu 😥

Lütfen yargilamadan cevap yazin😥 16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Bunu her yere yazacağım.
"Geri çekilme korunma yöntemi değildir"

Bence telaş yapmayın hamile kalman zor bir olasılık bundan sonra daha dikkatli olun.

Hayret nasıl bilmez , oysaki yumurtladıgı yumurtalarla tavada tereyağlı harika olurdu 🙈🙈😅. Kız nerden bilsin allah aşkına , her insan okadar hassas olmuyorki. Kimisi regl olurken bile hiç bişey hissetmiyor .
Oghk kusacam:D:kusmuk:

Canimcim ilişkiye girmeye kendini hazır hisseden ve giren her insan bence vücudunu tanımalıdır.
Tanımayan zaten ilişkiye girmesin.
Işte sonucu böyle oluyor.

Bir arkadaşım vardı.
Küçük yaştan beri sevgili olduğu kendisinin ciddi düşünüp adamın ciddi düşünmediği (ki evlenip ayrıldılar hemen) bir adamla çocuk denilebilecek bir yaşta ilişki yaşamaya başlamış. Hamile kalmış kürtaj olmuş. Kizin psikolojisine öyle kazınmış ki olay her daim anlatırdı.. "doğmasını öyle isterdim ki.." diye..
Erkekler öyle bencil ki; kızla korunmasız birlikte olup sırf kendi zevki için, ilişki sonrası "ertesi gün hapi" icirirmis. Vücuda verdiği zarardan haberisiz de kız içermiş. Sırf paşanın zevki için düşünebiliyor musunuz?!

Ne için kim için bu umursamazlık?
Onu diyorum.
Ne yaparsan yap ama önce kendi sağlığını düşün. Bilinçli ol.
Hayatında belki bir süre yer alacak bir insan için kendini riske etme.

Lütfen yargilamadan cevap yazin😥 16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
16 gun once adet olduysa 8 gun once de iliski yaşadıysa yumurtlama günlerine denk geliyor, ama yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz daha bir hafta döllenmesi var embriyonun. Bana yerleşme kanaması gibi geldi ama zamanının bu kadar erken olması garip. Olması gereken tarihte regl olmazsanız eger gecikmenin 5. Günü test yapın mutlaka

Yalnız burada biz nereden bilelim test yap o zaman doktora git o zaman yazmıs bir sürü insan ama bu forumda hamilelik belirtileri kategorisi var ve konular tamamen bu tarz şeylerden oluşuyor. Herkes belirtisini iliskisini tarihini kanamasını vs yazıyor ihtimaller üzerine konuşuluyor. Orada kimse doktora git o zaman bize ne soruyorsun gibi cevaplar vermiyor.

Konu sahibi sevişebildigine göre geri çekilme ile korunduğunu bile düşündüğüne göre demek ki yetişkin bir kadın . Bu konuda kendisi ile dalga geçip onu yargılamak ezmek vs hos degil, kac yasında insan herhalde bunları düşünebilir ve hayatının sorumluluğunu alabilir, neyi nasıl yaşadığı kiminle yaşadığı bizi ilgilendirmez

Sevgilinizle korunmasız ilişki yaşıyorsunuz. Sonra böyle üç buçuk atıyorsunuz.
Evet korunmasız.
Öyle bie yöntem yok çünkü.
Bu ne cesarettir?

Sonuçlarına katlanamayacağınız işlere kalkışmayın.

spiral taktırmayı düşünmelisin hap kullanmak istemiyorsan. emin ol bi tık rahatlıyor insan

Bir arkadaşım vardı.
Küçük yaştan beri sevgili olduğu kendisinin ciddi düşünüp adamın ciddi düşünmediği (ki evlenip ayrıldılar hemen) bir adamla çocuk denilebilecek bir yaşta ilişki yaşamaya başlamış. Hamile kalmış kürtaj olmuş. Kizin psikolojisine öyle kazınmış ki olay her daim anlatırdı.. "doğmasını öyle isterdim ki.." diye..
Erkekler öyle bencil ki; kızla korunmasız birlikte olup sırf kendi zevki için, ilişki sonrası "ertesi gün hapi" icirirmis. Vücuda verdiği zarardan haberisiz de kız içermiş. Sırf paşanın zevki için düşünebiliyor musunuz?!

Ne için kim için bu umursamazlık?
Onu diyorum.
Ne yaparsan yap ama önce kendi sağlığını düşün. Bilinçli ol.
Hayatında belki bir süre yer alacak bir insan için kendini riske etme.
Doğru diyorsun. Kadınlar adeta erkeleri memnun etmek için yaratılmış sanki. Oysaki sırf o yatakta mutlu olsun degil amaç yada olmamalı .
Cok nadir erkek partnerinin duygularını umursar . Madem böyle bişey yapıyorsun tedbirinide almak zorundasın. Yok ben almam hamile kalınca paşa paşa doğururum diyorsan şimdiden hayırlı olsun. Ama lütfen hamile olabilirmiyim ? Hamileyim kürtaj olmalıyım gibi sorunlarla gelmeyin. Bunlar çok zor ve yıpratıcı bir süreçler ...

8 gun icinde belli olmaz daha gununuz bile gecmemis.ilk birlikteliginiz ise onun kani sonradan gelebilir yada strestenden olmus olabilir.korkmayin ve bekleyin adet gununuz gecene kadar.size ders olsun bi daha boyle korunmayin

Arkadaşlar yazmış zaten geri çekme yöntemi tam koruma sağlamaz bir ihtimal var maalesef.. Bunu da test yapmadan bilemezsiniz

Yalnız burada biz nereden bilelim test yap o zaman doktora git o zaman yazmıs bir sürü insan ama bu forumda hamilelik belirtileri kategorisi var ve konular tamamen bu tarz şeylerden oluşuyor. Herkes belirtisini iliskisini tarihini kanamasını vs yazıyor ihtimaller üzerine konuşuluyor. Orada kimse doktora git o zaman bize ne soruyorsun gibi cevaplar vermiyor.
Orası herkesin birbirine ay inşallah hamilesindir dediği minnoş bir platform. Burası öyle mi? Burası gerçek dünya 😂

Back