Test alsam hemen belli olurmuAdet bitiminden 5 gün sonra hamile kaldım, çünkü aylık döngüm sanıldığı gibi 28-30 günde 1 değil, 25 günde 1 miş
en mantıklısı kan verin ve hamile değilseniz bundan sonra ciddi anlamda korunun.Test alsam hemen belli olurmu
Evet geri cekilme kadar nerere cekildiği de önemli bir nokta, nitekim mutfaga mı cekıldı yoksa banyoya mı?Ha bi de cekilme açısı cok mühim ya 90derecelik acıyla cekilmişse? O zaman eyvahlar olsun ikiz bile olabilirgerı nereye cekıldınız ?
gerı cekılme dıye bır korunma yontemı varmıs bılım ınsanlarının bıle sasırdıgı
korunmadıgınız ıcın hamıle olmanız muhtemel ...sureklı aynı konular sureklı aynı seylerı yazıyoruz burdan bakınca gorunmuyor doktora gıdın
Adet olmanız gereken tarih gelmiş fakat adet olmadıysanız idrar testinde çıkar. Kan tahlilinde 1 gün sonra bile çıktığını söylüyorlar.Daha 8 gun once iliski oldu belli olur mu ki
Listeye aldım bu yöntemi deEvli olduğum halde ben bile cesaret edemiyorum
Size maşallah
Bebek oluyorsa yaz bizde deneyelimgiggles
Bu konuda biraz cahilim sanırım. Geri çekilme yöntemi nedir ? Biri beni aydınlatabilirmi ?
En iyi korunma yöntemiymiş ozamanHalay çekilirken geriye gidiyorlar.
Acaba onun gibi bir şey mi?
Tovbeler olsun daha kendi vücudundan habersizYumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Hayret nasıl bilmez , oysaki yumurtladıgı yumurtalarla tavada tereyağlı harika olurduTovbeler olsun daha kendi vücudundan habersiz
Ay midem bulandıHayret nasıl bilmez , oysaki yumurtladıgı yumurtalarla tavada tereyağlı harika olurdu. Kız nerden bilsin allah aşkına , her insan okadar hassas olmuyorki. Kimisi regl olurken bile hiç bişey hissetmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?