Erkek arkadsmla iliski yasadk geri cekilme yontemiyle korunfu 😥

Niye yargilayalim, tanımadığımız etmedigimiz birisini? Soruna gelince, sevgilinle seks yapmayı biliyorsun ama geri çekilmenin korunma yöntemi olduğunu bilmiyorsun, çok tuhaf. İnsan bir kondom alır, en olmadı bir aksilik olur diye ertesi gün hapı alır. Hangi zamanda yasiyoruz? O esnada çok cesur davranmissin, bundan sonrada cesur ol ve bebeğine sahip çık. :)

Yarın turuncu olacak diye bi ürktüm... :)

Evet geri cekilme kadar nerere cekildiği de önemli bir nokta, nitekim mutfaga mı cekıldı yoksa banyoya mı?Ha bi de cekilme açısı cok mühim ya 90derecelik acıyla cekilmişse? O zaman eyvahlar olsun ikiz bile olabilir

Daha 8 gun once iliski oldu belli olur mu ki
Adet olmanız gereken tarih gelmiş fakat adet olmadıysanız idrar testinde çıkar. Kan tahlilinde 1 gün sonra bile çıktığını söylüyorlar.
Benim hamileliklerimden biri adet tarihine 4-5 gün kala korunmasız ilişkiden olmuştu.

Bu konuda biraz cahilim sanırım. Geri çekilme yöntemi nedir ? Biri beni aydınlatabilirmi ?

Ilişkilerde neden ilk akla gelen hamilelik oluyor?
Belli ki korunmamissiniz geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Bir insanı ne kadar iyi tanıdığınızı dusunurseniz düşünün kanındaki mikropları malesef göremezsiniz. Henüz o kadar evrim geçirmedik.
Ya bir hastalığı varsa?
Ya HIV taşıyorsa mesela?
Veya başka bir cinsel yolla bulaşan hastalığa sahipse?
Bu güven nerden geliyor?
Ne yaparsanız yapın bize ne , ne için yargılayalım?
Hayatınızda önemli bir kisi miyiz ki sözümüz geçsin?
Ama neden korunmuyorsun?
Tek derdin gebelik olsun be kızım..

Hayret nasıl bilmez , oysaki yumurtladıgı yumurtalarla tavada tereyağlı harika olurdu . Kız nerden bilsin allah aşkına , her insan okadar hassas olmuyorki. Kimisi regl olurken bile hiç bişey hissetmiyor .
Ay midem bulandı
Hayal gücüm fazla çalışıyor bugün

hamile miyim değil miyim diye düşünene kadar hamile kalırsam ne yaparım diye düşünmeye başlayabilirsiniz.

bu arada yıl 2020, tüm bilgiler ortalıkta geziniyor.. sevişmen ok de nasıl sevişileceği ve nasıl korunulacağı hakkında olay bittikten sonra düşünmeyin artık nolur yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…