- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Suan kanda bile cikmaz buyuk ihtimal. Bekleyeceksin yapacak bir sey yok. Yerlesme kanamasi da olabilir stresten ara kanama daTestte belli olmaz ki 8 gun onceydi daha
Senin elf gozlerin yok muPeki biz nereden bileceğiz sonucunu ?
Yumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Senin elf gozlerin yok mu
Yumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Yumurtlama bilmiyorsunuz da şu an çıkması için çok erken olduğunu nasıl biliyorsunuz?Yumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Sevişme ehliyeti olsaymış keşke di mi.Yumurtalama donemi nasil oluyor bilmiyorum ki
Bu kadar detaya gerek yoktu sanki.Lütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Bunu bildiğiniz göre kondom hap gibi aile planlaması yöntemlerini de biliyor olmalısınızTestte belli olmaz ki 8 gun onceydi daha
Sevgilinin yüzüne şöyle ağız dolusu bi tükür eğer sevgilin morarıyorsa hamilesinLütfen yargilamadan cevap yazin16 gun once adet olmustum 8 gun oncede geri cekilmeyle iliski yasadik 3 gun once sabah kahverengi parca seklinde kan vardi dun sabah kirmizi bi kan vardi bugunde peceteyle sildigimde pembe renkte bi akinti var daha 15 gun once adet olmustum bunlar olup duruyor neden olabilir acaba
Testte belli olmaz ki 8 gun onceydi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?