- 25 Ocak 2011
- 391
- 333
-
- Konu Sahibi nyctophiliaa
Evet ailerle görüşülüyor arada.Yani ne bileyim annesine söylebilir o zaman ya sen sonra çağır bizim planımız var diye. Tuhaf geliyor oturtamıyorum kafamda bi yere halaHerkesin normali farkli. Biz farkli şehirlerdeyken bile her haftasonu 2 gun beraberdik mesela. 10dk yurume mesafe için 2 gun çok az geldi ama aile buluşmalariniz sık oluyor sanki, her hafta aile buluşmalaro gel git olsa benim de kafam kaldirmaz daha buluşma filan.
Bu normal dediği şey görüşme sıklığımız.. Hani bi sorun yokmuş ona göre, madem sorun yapıyorsam ben neden ondan bekliyormuşum teklifi kendim yapsaymışım falan. Anlayamadım bi türlü düşünce yapısını tam olarak.Her şeyden öte görüşmek için çaba harcamaması garip.
Hani istiyorum ama çok meşgulüm, yorgunum dese anlarım ama bu normal deyip görüşmek istememesi garip. Ama ilişkiniz başından beri böyle mi, başbaşayken nasıl ?
Aileyle evlenmeden bu kadar sıkı fıkı olmaya da benim fikrimce gerek yok.
Evet olması gereken bu bence. İlle uzun saatler görüşmeye de gerek yok işten dönerken çık 5 dk göreyim seni dese de olur arada tamamen içten gelen bişey bu. Anlayamadım sorunu bir türlüBen erkek arkadaşımla 10 dakikalık mesafede oturduğumda haftanın 5 gün/gecesini birlikte geçiriyorduk, sonra da birlikte eve çıktık zaten.
Biz hep birlikte olmak istiyorduk, ilişki anlayışımız oydu. Herkes aynı olmak zorunda değil ama belli ki sizde bir uyumsuzluk var.
Evet saçma geliyor artıkDemek ki ona yeterli geliyor. Kendim empati yaptığımda sanırım daha çok görüşmek isterdim. Karşı tarafın istememesi ya da normal karşılaması sinir bozucu.
Garip bir durum olmadığından eminseniz (aldatma vs.) Çok üzerinde durmayın bence. Biraz siz de kendinizi geri cekin. Bakalım ne yapacak.Evet saçma geliyor artık
Erkek arkadasımla 5 yıldır birlikteyiz, bir süre önce de nişanlandık. Ben üniversitedeyken uzak mesafe iliskisi yasamamızın da bir etkisi olarak bi kaç kez kavga, ayrıl-barış dönemi yaşadık ama 2-3 senedir nadiren olan ufak şeyler dışında hiç ciddi bir problem yaşamadık.
2-3 senedir aynı şehirde, hatta birbirimizin evine 10 dakikalık falan bir yürüme mesafesinde oturuyoruz. Bu süreç içerisinde benim kafama takılan en büyük sorun görüşme sıklığı. Birbirimize bu kadar yakın otururken haftada 2 kez görüşmek bana yeterli gelmiyor. Bunu onunla konuştuğumda normal bulduğunu, bulusma teklifini ondan beklemek yerine arada benim de yapmam gerektigini söyledi özetle. Evet ben çıkalım dediğimde hiç bir zaman reddetmedi ya da ertelemedi ama sorun kimin teklif ettiği değil, ben teklif etsem de etmesem de onun için bir fark olmayacak olması. Böyle şeyler içinden gelmelidir insanın bence.
Özellikle son zamanlarda ailelerin kaynasmasıyla birlikte bu konu daha da gozume batmaya basladı. Evet ailesiyle vakit geçirmeyi seviyorum, o da benim ailemle iyi anlaşıyor. Bazen onun ailesi beni davet ediyor, ya da 2 aile görüşüyoruz. Ama bence ailelerle zaman geçirmek ayrı, baş başa ayrı, ama sanırım o ikisini de bir tutuyor. Zaten birbirimizle geçirdiğimiz vakit az, o zamanda da ailelerle takılmak sinirimi bozuyor bazen. Ben ailelerle geçirdigimiz zamanı onunla görüşmekten saymıyorum ama o sayıyor.
Bu konuda görüşlerinizi almak istedim. Sizce bu görüşme sıklığı normal mi? Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Seneye evlilik düşünüyoruz ama benle paylaşımı şu an bu kadar azsa evlendikten sonra ne paylaşıcaz bilmiyorum. Bana yaklaşımı, davranışları çok iyi, sevgi dolu fakat bu konu beni düşündürüyor.
Bu kişiden kişiye değişen bir şey bence. Ben ve erkek arkadaşım yoğun olmamıza rağmen hergün görüşürüz genelde akşamları. Yani 15 dk bile olsa görürüz birbirimizi. Ama bu karşılıklı bir şey yoksa yorar tabi.Erkek arkadasımla 5 yıldır birlikteyiz, bir süre önce de nişanlandık. Ben üniversitedeyken uzak mesafe iliskisi yasamamızın da bir etkisi olarak bi kaç kez kavga, ayrıl-barış dönemi yaşadık ama 2-3 senedir nadiren olan ufak şeyler dışında hiç ciddi bir problem yaşamadık.
2-3 senedir aynı şehirde, hatta birbirimizin evine 10 dakikalık falan bir yürüme mesafesinde oturuyoruz. Bu süreç içerisinde benim kafama takılan en büyük sorun görüşme sıklığı. Birbirimize bu kadar yakın otururken haftada 2 kez görüşmek bana yeterli gelmiyor. Bunu onunla konuştuğumda normal bulduğunu, bulusma teklifini ondan beklemek yerine arada benim de yapmam gerektigini söyledi özetle. Evet ben çıkalım dediğimde hiç bir zaman reddetmedi ya da ertelemedi ama sorun kimin teklif ettiği değil, ben teklif etsem de etmesem de onun için bir fark olmayacak olması. Böyle şeyler içinden gelmelidir insanın bence.
Özellikle son zamanlarda ailelerin kaynasmasıyla birlikte bu konu daha da gozume batmaya basladı. Evet ailesiyle vakit geçirmeyi seviyorum, o da benim ailemle iyi anlaşıyor. Bazen onun ailesi beni davet ediyor, ya da 2 aile görüşüyoruz. Ama bence ailelerle zaman geçirmek ayrı, baş başa ayrı, ama sanırım o ikisini de bir tutuyor. Zaten birbirimizle geçirdiğimiz vakit az, o zamanda da ailelerle takılmak sinirimi bozuyor bazen. Ben ailelerle geçirdigimiz zamanı onunla görüşmekten saymıyorum ama o sayıyor.
Bu konuda görüşlerinizi almak istedim. Sizce bu görüşme sıklığı normal mi? Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Seneye evlilik düşünüyoruz ama benle paylaşımı şu an bu kadar azsa evlendikten sonra ne paylaşıcaz bilmiyorum. Bana yaklaşımı, davranışları çok iyi, sevgi dolu fakat bu konu beni düşündürüyor.