Erkek arkadaşla görüşme sıklığı

Bence şu an kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsan ayır
Sonra evlenince hergün eşinin suratını (kavga etsen de trip atıp engelleyemediğin bi ortam)
Haftada 1 kvnin suratını göreceksin (evlenmeden anasından hiç bahsetmeyen evlenince garip anam diye dolaşan bir eşin annesi)
O yüzden hiç dert etme derim 🥴
Guzel bir bakıs acısı..

Benzer bir konu açtım birkaç gün önce. Bu kadar yakın mesafede bu kadar az görüşmek gerçekten kadın açısından az. Erkekler için genelde yeterli oluyor enteresan bir şekilde. İsteyen adam geliyor mu evet.

Aileler noktasına da takıldım neden bu kadar sık birliktesiniz ki?
Sanırım o da yakınlıktan. Haftada bi kez cagırır mutlaka

Ben İstanbulda okudum üniversiteyi. Eşim İstanbula yakın bir ilde. Her haftasonu görüştük. Aynı semtte oturuyoruz. Okul bittikten sonra daha sık görüştük. Haftanın belki 4 günü görüşürdük ama hepsi de uzun uzadıya değil tabi. Hemen 3 sokak ilerideki cafede yarım saatliğine bi kahve içtiğimiz de olurdu karşıya geçtiğimiz de parka gidip yürüyüş yaptığımız da. Bu 2 gün nasıl geçiyor? Kısa görüşmeler mi dolu dolu mu?
Hafta sonu olursa dolu dolu bir gun geciriyoruz ama hafta ici onun iş çıkışı oldugu zaman 2-3 saat falan. Hak veriyorum ille bütün gününü istemiyorum 15-20 dk çık göreyim diyebilir yorgun bile olsa insan

On dakikalık mesafede sevgilim olsa evinden çıkmam. Geçen sene arabayla kırk dakika uzaklıkta biriyle ilişkim vardı, işten diş ameliyatım için erken çıktım, ameliyat bitti, o kadar narkozdan ağzımı yamulmus. Ama baktım hava daha çok aydınlık, eve gidesim gelmedi o halde otobüse bindim sevgilimin evine gittim:)
Cunku neden gitmeyeyim? Eminonuden eve bir otobus gelmektense tramvaya biner sevgilimin duragina gider, yarım saat takilir oradan otobüsle evime giderim. Benim normalim bu yani. Bunu yapmadığım ya da her fırsatta uca uca bana gelmeyen ilişkilerle işim olmaz
On dakka mesafede haftada iki görüşmek ne ya, benim mahalleden çocukluk arkadaşım var on dakka mesafede, onla bile haftada ikiden daha çok görüşürüm,iş çıkışı isim yoksa bir kahveye falan uğrarım, gece birinin evi Boşsa film izlemeye geçeriz.
Bana kesinlikle az geldi
Aynen daha sık görüştüğüm kız arkadaşlarım var benim de. Yeni de değiliz bu kadar sürede oturması gerekiyordu böyle şeylerin

ben cok kotu kavga ederim ya boyle bir durumda. normal laftan anlamayan adama daha ne yapilir yani anlatmissiniz anlamamis. 10 dakikalik mesafede insan is cikisi eve gecerken bari asagida seni goreyim der oyle gecer.

genel olarak iliskinizde nasil? sevdigini belli edebilen biri mi?
Aynı kelimeleri kullandım kendisine inanın.. Sevdigini belli eder bana yaklaşımı falan güzel yazar arar sorar ama bence sevgi en çok yanında olarak gösterilir bir insana bu da eksik olunca hep acaba diyorum oturmuyor kafamda

hep o mu diyor görüşelim diye? eğer bu adım hep ondan geliyorsa biraz da senden görmek istiyor olabilir. sen bu konuda çok çok az adım atıyorsan belki o da bundan memnun değildir.
Evet uzun bir süredir hayat memat meselesi degilse asla görüşmeyi teklif etmiyorum. Ama bu onun için az görüssek bile onun icin bisey degismedigini farketmemle oldu. Onun için sorun değil asla haftada bir gorussek bile sikayet etmez gibi geliyor. Ben de boyle hissettigim icin görüşelim demek istemiyorum çünkü ona yettiğini biliyorum..

Evet uzun bir süredir hayat memat meselesi degilse asla görüşmeyi teklif etmiyorum. Ama bu onun için az görüssek bile onun icin bisey degismedigini farketmemle oldu. Onun için sorun değil asla haftada bir gorussek bile sikayet etmez gibi geliyor. Ben de boyle hissettigim icin görüşelim demek istemiyorum çünkü ona yettiğini biliyorum..
anladım. yani insan seviyorsa ve imkanlar da bu kadar müsaitse her fırsatta görmek ister. hayatında öncelik olmayacaksan neden evlenesin ki?

Kadınların kafa yapısı ile erkeklerinki aynı değil. Onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar. Dolayısıyla bunun ona normal gelmesi çok da anormal değil. Siz yetersiz görüyorsanız teklif edin, zaten reddetmiyormuş adam.

Ona az gorusmek normal geldigi icin ben de artık görüşelim demiyorum o söylerse görüşüyoruz. Bu gorusme konusu açılınca o da sen görüşelim diyosun da gorusmuyo muyuz niye benim dememi bekliyosun diyor. Ben de mesele kimin dediği degil mesele senin içinden gelmemesi diyorum kısır döngüye giriyoruz. Napmalıyım sizce nasıl konuşmalıyım bu konuyu?

Ona az gorusmek normal geldigi icin ben de artık görüşelim demiyorum o söylerse görüşüyoruz. Bu gorusme konusu açılınca o da sen görüşelim diyosun da gorusmuyo muyuz niye benim dememi bekliyosun diyor. Ben de mesele kimin dediği degil mesele senin içinden gelmemesi diyorum kısır döngüye giriyoruz. Napmalıyım sizce nasıl konuşmalıyım bu konuyu?
dugun ne zamandi?

Bizde esimle haftada 2 gun gorusurduk.
Cunku benim okulum esimin işi vardi ancak gorusebiliyorduk.iş cikisi yoruluyor olabilir,banada haftada 2 yeter gibi geliyor.her gun gorusmek insani bunaltir ya.zaten telefonda konusuyosunuz her gun bu kadar konusacak ne bulabilir ki insan.

Bence şu an kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsan ayır
Sonra evlenince hergün eşinin suratını (kavga etsen de trip atıp engelleyemediğin bi ortam)
Haftada 1 kvnin suratını göreceksin (evlenmeden anasından hiç bahsetmeyen evlenince garip anam diye dolaşan bir eşin annesi)
O yüzden hiç dert etme derim 🥴
Yahu suratını görmek istemediğin, özlemediğin adamla ne diye evleniyorsun ki?? Sırf evlenmek için evlenen birinin yazacağı bir yorum bu.

Bir routine bindirin, bir gun ona gidin, bir gun size gelsin, bir gun yuruyuse cikin, bir gun Kafede bulusun. Ondan beklemeyin geliyorum deyin gel deyin hadi yuruyelim deyin bakalim ne tepki verecek, zaten bir sure sonra aliskanlik olur onda sizi gormek

X