• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Erkek Arkadaşınız Köpeğine İsminizi Verse, Ne Yapardınız?

Erkek Arkadaşınız Köpeğine İsminizi Verse, Ne Yapardınız?

• Hiç bir şey yapmazdım.

OY: 8 10,1%
  • Kesin kavga çıkarırdım.

OY: 24 30,4%
  • Hemen bir köpek alır ,ben de onun adını koyardım.

OY: 24 30,4%
  • Çok sinirlenirdim,bir müddet konuşmazdım.

OY: 7 8,9%
  • Gurur meselesi yapıp,ondan ayrılırdım.

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
bi tane hamster alır sevgılımın adını koyardım ona :))onun yanında hamsterımı severdim onun yuzune bıle bakmazdım :))

1-erkekler köpek besliyorsa onu gerçekten severler...
2-kocamla hala sevgili olsaydık ve adımı köpeğine verseydi, çok hoşuma giderdi, böylece beni hiç aklından çıkaramazdı... hem parkta köpeği sevme bahanesiyle sevgilime asılan kızlara da iyi bir ders olurdu...

ben hemen şutlardım ama şöle de düşünülebilir köpegini çok seviyo e seni de çok seviyo o sebepten ani bilmem anlatabildim mi

benim adımı köpeğine bir hayvana layık görüyorsa ben onun için o kadar önemli değilimdir beni sevmeyeni ben hiç sevmem basarım tekmeyi...bir an bile düşünmem valla :dilcikar: köpeğiyle ona mutluluklar :dilcikar:

Allahım demek ki bensiz bir an bile geçirmek istemiyo evde benim varlığımı hissetmek için böyle bir şey yapmış deyip hemen onun evine taşınırdım sonra da 2 günde canından bezdirirdimşakkıdı

İsmimi verdiği köpeğin özelliklerini hemen alır her tarafını dişlerdim:)))))))))

Hayvanları cok sevdıgım ıcın hakaret olarak algılamam o da bilir hayvanları ne kadar cok sevdıgımı.

böyle bişey asla yapmaz hatta yapamaz:1ninca::1ninca:

diyelim ki yaptı ....iiii güzel...ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............:1ninca:

alırım bir köpek klübesi , arka bahçeye koyar, köpekle onu da klübenin içine koyar kapısını da kilitleyip mutluluklar dilerdim:1ninca::1ninca:

hıc bısey yapmazdım
ama arada bır hırlardım
nede olsa kopegım derdım savunmamdada cok uzerıme gelısede ufaktan ısırırdım
onu

benm sevgilim öyle bişey yapmaz ama dielimki yaptı kavga çıkartırdımmmmm :)

Olmazda Hani Yaptı Öle ÖlümcüL Bi hata
Gerizekalının Başkanııııı CanınaMI Susadın seenn Diye İndirirdim suratına bitane_!
Tabi Bu Yapacaklarımın sadece başlangıcı Olurdu_!
Çok üzgünüm çoook

Back