• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Erkek Arkadaşınız Köpeğine İsminizi Verse, Ne Yapardınız?

Erkek Arkadaşınız Köpeğine İsminizi Verse, Ne Yapardınız?

• Hiç bir şey yapmazdım.

OY: 8 10,1%
  • Kesin kavga çıkarırdım.

OY: 24 30,4%
  • Hemen bir köpek alır ,ben de onun adını koyardım.

OY: 24 30,4%
  • Çok sinirlenirdim,bir müddet konuşmazdım.

OY: 7 8,9%
  • Gurur meselesi yapıp,ondan ayrılırdım.

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
sevgilim=kocam oldu:1rolleyes:
adam benim yüzümden eve köpek alamıyoKötü Kazenalıpta birde ismimi verirse yandı gülüm koca adam:oklava:şimdi hayal ettim köpeğini benim ismimle çağırdığını:roflol::kızgın:

burdaki adınımı gerçeğinimi hayal ettin jeyyar

Öyle birşeye teşebbüs bile edemezKötü KazenSonra anasından doğduğuna pişman olacağını bilir yıkarım dünyayı onun başına :mymeka:

Köpeği ,sevgilim her ismimi söylediğinde uygun yerinden ısırması için eğitim çalışmalarına başlardım.

Eşim köpeklerden korkar da, olduki bir köpeği var ve benim adımı koydu, sanırım çok sevdiği köpeğine benim ismimi vermesi bir yandan hoşuma giderken, aynı köpeğe bende onun ismiyle hitap ederdim.Niyet önemli, hayvanları severim .Hakaret amacı taşımadığı sürece sorun yok.:icecream:

Hemen bir köpek alır ,ben de onun adını koyardım sonrada biiii şamar yerdiiiiiiiiiiiii

ismini koydu diye ben hemen köpek mi olacaqım hem köpekten niye okadar kocinim ki.. insanlar köpek lafını adını yada başka türlü kafalarında canlandırırlar ama onlarda can ve 4 ayaklı bizlerden farklı farklıı qruplara qiriyorlar... Belkide diğer dünyada köpek olurum ama insanların ağzından çıkan o köpek adına sınıfına qirmezdim yine :):)

ne kavga hır qürültü çıkarırdım nede ayrılırdım....bende qider bir tane sevimli finomu alır onun ismini koyarım :) ben olmadıqımda o beni sever o olmadıqında bende onu severim :):):)

ben de onun adini koyar, kalabalikta bagira bagira cagirirdim...jeyyar
kavgayi evde ederim o ayri konu...:mymeka:

ha birde kk dan duyururumsırnaşık şey
alabass gel diyee

Kucuk bir sempanze alir; cok tatli oldugunu, kendisine cok benzedigi icin aldigimi ve ismini verdigimi soylerdim.hatta sempanzeye tasma yaptirir ismini yazdirir,sokak sokak kucagimda gezdirirdim :1closedeyes:

pek hosuma gıtmezdı heralde ya :bbo:

saol yanıııı derım ne dıcem cocugu terketcek halım yok

ayıp bısey ama :1no2:

bizim bi köpeğimiz var benimkisi onu koynuna alır öper koklar gezdirir yıkar yedirir içirir parpümler yani kısacası bi ilgi bi ilgi :1shok:

onu çocuğu yerine koyuyor yerimseniben
adı zeytin ama benim adımı koysaydı kızmazdım sevinirdimŞeniz:asigim:

Back