• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Erkek Arkadaşınız Köpeğine İsminizi Verse, Ne Yapardınız?

Erkek Arkadaşınız Köpeğine İsminizi Verse, Ne Yapardınız?

• Hiç bir şey yapmazdım.

OY: 8 10,1%
  • Kesin kavga çıkarırdım.

OY: 24 30,4%
  • Hemen bir köpek alır ,ben de onun adını koyardım.

OY: 24 30,4%
  • Çok sinirlenirdim,bir müddet konuşmazdım.

OY: 7 8,9%
  • Gurur meselesi yapıp,ondan ayrılırdım.

OY: 16 20,3%

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .

arzusoydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
795
1
96
İstanbul
kızlar soru gayet basit.erkek arkadaşınız köpeğine isminizi verseydi ne yapardınız?
sizi bilmem ama ben acayip olay çıkarırdım :oklava::mymeka:... kızlar oyumuzu da verelim bu arada yoruma açık aklınıza gelenleri yazın olur mu? yerimseniben

O isimi öyle değil böyle konulur die suratının ortasına patlatırdım bombayıtatlicadiarzu

o köpekler sevmez ve korkar veee ne önemlizi biraz sıkar benim adımı köpeğe koymak aaa

cesaret edemezkiiişakkıdı
ha bi ihtimal cesur yürekliliği tuttu yaptı öle bi hata
kıymık kıymık ederim onuKötü KazenAyrıllmam ama burnundan getiririm:sm_cool:

bende yılan alır onun anasının adını koyardım yılana dair pek çokda argo uretirdim bakalım o ne der o zaman

parca pıncık edıp hırsımı alır sonrada aynı seyı yapardım hatta sokakta ne zaman kopek gorsem adını soyleyıp arkadasın gelıor derdım

Bir erkerk köpek , onun isminle tasmali, birde yavru köpek alip aaa askim bak cocugumuz olmus al babanesine götür beraber bakin der orda birakip giderdim:oklava::oklava:

En sevmediği hayvanı alır onun adını koyar,her gittiiğim yerede o hayvanı götürürdüm:1ninca:

sevgilim=kocam oldu:1rolleyes:
adam benim yüzümden eve köpek alamıyoKötü Kazenalıpta birde ismimi verirse yandı gülüm koca adam:oklava:şimdi hayal ettim köpeğini benim ismimle çağırdığını:roflol::kızgın:

Back