- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi denizdebalik
-
güzel teknikmiş. ama ben de o mekanda daha usturuplu ve sevimli bi kız gösterip, "bence bu daha tatlı" dedim. O da "hımm, kız beğenmeler, var mı öyle bişeyler " dedi. yok dedim hiç yok. benimkinde tutmadı bu. ama ilerde yine bi deneyeyimSevgili hemcinsim, sana kendi taktigimden bahsedeyim. Normalde biz de güzel bir kadin gördüğümüzde bakariz, ben de bakar maşallah derim. Ancak erkek arkadaşımın yanindayken güzel bir kadın gördüğüm zaman adeta içine duserim, "uff şu kadina bak yaa, taş gibi, erkek olsam kesin bununla evlenirdim, vay caninaa" derim, erkek arkadaşım ise panik olur, rahatsız olur, içinden "bu kız lezbiyen mi" diye geçirip telaşlandigina eminim ve odak noktası o an ben olurum."Bakma ona artık, abartma aşkım, hadi bana bak" der. Mission accomplished
ben de bunu yapıyorum hafiften. evet, fark ediyorum, beğeniyorsun, biliyorum, vs. Ama bu tip bir kızı fiziken, 5 cm yakınında görünce kontrolde kalamadım. Biraz sinirliyim. Bi de alkol etkisi.. Sapık gibi bakmadı, o an sonrası aklında kalmadığını düşünüyorum, ama o "anlar" yaşanırken sinirlenmek istemiyorum.Valla sevgiliyken bile ortamda dikkat çeken kadınları gözucuyla farkettiğini bildiğimi belli ettim. Yani ben sana bakmasam da nereye baktığını görüyorum mesajımı ilk günden verdim zaten.
Ama nasıl? Kadın gerçekten güzel ve alımlıysa 'fiziği güzelmiş, yüzü güzelmiş, alımlıymış' vs diyerek.
İlk söylediğimde onun baktığını farkettiğimi yeni öğrendiği için güldü ve ben de üstünde durmadım. Neden kendi kendime hasetleneyim ki?
Sapık gibi dik dik bakarsa arıza çıkar tabi o ayrı.
Aynen her erkek bakmaz bencedeBir kıza bakıp, bir de sana "hoşmuş" demesi cidden saygısızlık. Her erkek bakar diye bir şey olduğuna inanmıyorum ben asla.. Erkek arkadaşın fazlasıyla pişkin. Ben senin gibi bu kadar rahat olamazdım yapım gereği.
ÇOK AÇIKSA BEN DE BAKARIM.sen cocugu tumden ıncele başka haraketlerı nasıl?merhaba kızlar, biliyosunuz erkekler biz görsek de görmesek de kızları gözden kaçırmıyorlar.
1 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var, geçen gün bir mekana gittik. Garson kız neredeyse giyinmemişti, yok gibi bir şort, üstünde sporcu sütyeni. Ve kız "herkes bana baksın" havasıyla yürüyor, hani öyle olur ya bazı kadınlar. Ben de hiç öyle seksi değilim, yani dışardan bakanlara öyle mesajlar vermiyorum. Ortamda o kız varken ben sanki gösterişsiz, ikinci kalite ürün gibi kaldım, erkek arkadaşım her ne kadar bende kalmaya çalışsa da ona baktığını gördüm.
Ama ben bu olayı büyütmek istemiyorum. çünkü hep böyle kızlar olacak, hep açık giyinen daha seksi birileri olacak. her birine kızamam. (olay sadece bakmak ve beğenmek) Hani çok da önemli görmediği için herhalde, bana da söyledi, hoş filan diye. Ben büyük bir tepki vermedim ama kendim hakkında kötü hissettim. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?