• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşının çok açık giyinen kıza bakması

Sortlu kizlarin hic olmadigi sehirde bir ilke imza atip sort giymis hatunu tebrik ediyoruz oyleyse .. Bu kizcagizda Marilyn hanima denk gelmişse demek cok ilginc bulunmus olabilir evet mantikli

Yahu her şehirde şort giyen de var giyinmeyen de. Giyinmeyen bir kadın, belki bulunduğu semtte giyilmiyor görünce ilgisini çekmiştir.

İzmirdeyim, şortluların göbeğinde. Ama totosunda şort giyen binde birdir burda da. Daha normal uzunlukta en azından paçası görünen şeyler giyinmeyi tercih ediyor insanlar. Ama kalça çizgisi görünen şort giymiş birini görsek bakarız biz izmirliler olarak. Siz nerdeyseniz artık heralde bikiniyle şehrin göbeğinde dolaşanlar var orda.

Nası bir mekanmış öyle neresi orası yaw.

Ben sana hak verdim. Bir erkeğin seni bu denli kötü hissettirmemesi lazım. Çok dikkat çekici ise anlık gayri ihtiyari bakar insan ama seninki hoş kızmış bilmem ne diye hödük hödük konuşmuş. İnce bir adam olsa öyle bir ortamda seni özellikle iyi hissettirmeye çalışırdı ama kaldı mı böyle erkek tabi:sopa:

Evet galiba önemli olan, reflekslerini kontrol edip beni düşünmesi.
Ama aklımı karıştıran bi ihtimal de şu, hani çok önemli değil, bunu iş için yapıyolar, durumunun farkında olması, çok da önem vermediğinden benimle rahatça paylaşması. o anın ötesine geçmeyecek bişey olması. En ideal durum, benim de önemsiz görmem, ve kendime güvenli olduğum için takılmamam, üzülmemem olurdu, ama ben seksi kızların yanında kendimi çok eksik görüyorum herhalde. o yüzden üzüldüm.

Yahu her şehirde şort giyen de var giyinmeyen de. Giyinmeyen bir kadın, belki bulunduğu semtte giyilmiyor görünce ilgisini çekmiştir.

İzmirdeyim, şortluların göbeğinde. Ama totosunda şort giyen binde birdir burda da. Daha normal uzunlukta en azından paçası görünen şeyler giyinmeyi tercih ediyor insanlar. Ama kalça çizgisi görünen şort giymiş birini görsek bakarız biz izmirliler olarak. Siz nerdeyseniz artık heralde bikiniyle şehrin göbeğinde dolaşanlar var orda.
Hemşeriymişiz :)

selulitiniz catlaginiz yoksa giyin rica edicim

Cok acik giyinene kadin da erkek te bakiyo genelde dikkat cekiyo cunku
Ben mini sortlarla dolasan cok az kisi goruyorum dogrusu ankarada
Onemli olan gordukten sonra donup donup bakmamak bi anlik bakar cevirir kafasını normal bence bu

Hos demesi sacma olmus ama kotu hissetmeniz normal
Ama oyle bi tip olmayi tercih etseniz olurdunuz size uygun bi giyim tarzi degil demekki
O yuzden bosuna uzulmeyin ozguvenli olun

Siz de cok yakisikli guzel vucutlu bi erkek gorseniz bakarsiniz belki ne hos adam da dersiniz icinizden

1 aylik sevgilin o kizin hos oldugunu mu soyledi ben sadece buraya takildim
Benim bile dikkatimi cekiyor erkeklerin dikkatini cekmesi kat kat normal ama sana boyle bisey soylemesi garip geldi bana

Kalca cizgisinin gorunup gorunmedigini ben okumadim yazdiysada gormemisim ama Istanbuldayim ve cok iddali sort giymisligim vardir, gormuslugumde var. Kalca cizgisi gozukeni bende gormedim henuz ama kendim gorsem kadinin kalcasi istemsiz bakar gecerim belki ama totosu acccikkk acik bak bak demem yinede esim gorduyse kiyamet kopmaz napabilirim ama gormemisse veya bakmiyorsa niye kadinin kalcasina baktirayim onu ila onu hayir komikte degil ki yani gostereyim. toto işte..

Ayrıca, dediğim gibi ilk defa yazıyorum. Çok teşekkür ederim cevaplarınız, yorumlarınız için. Kaç gündür içimi sıkıyorum bu konuyla. Ne güzel birşey böyle danışabilmek. Çünkü soramıyorum kimseye, içim şişti. Teşekkür ederim <3

Beybi, İstanbulda mı o kafe ben az önce öyle bir hatun abla gördüm.
Baktım da valla ne güzel kız çıtır diye.
Erkek arkadaşın seksi kadınlardan hoşlandığını belirtmiş
Asıl problem sen azcık kısa giyinince bik bikleyecek mi ona bak?
Kısa giyme muhabbeti yapar da baskalarına bakarsa işte o zaman kıçına tekmeyi bas.

Beybi, İstanbulda mı o kafe ben az önce öyle bir hatun abla gördüm.
Baktım da valla ne güzel kız çıtır diye.
Erkek arkadaşın seksi kadınlardan hoşlandığını belirtmiş
Asıl problem sen azcık kısa giyinince bik bikleyecek mi ona bak?
Kısa giyme muhabbeti yapar da baskalarına bakarsa işte o zaman kıçına tekmeyi bas.

:) istanbul'da evet.
Ben kısa giyince bakıyolar diye ben rahatsız oluyorum, sorun bende sanırım. :/

merhaba kızlar, biliyosunuz erkekler biz görsek de görmesek de kızları gözden kaçırmıyorlar.
1 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var, geçen gün bir mekana gittik. Garson kız neredeyse giyinmemişti, yok gibi bir şort, üstünde sporcu sütyeni. Ve kız "herkes bana baksın" havasıyla yürüyor, hani öyle olur ya bazı kadınlar. Ben de hiç öyle seksi değilim, yani dışardan bakanlara öyle mesajlar vermiyorum. Ortamda o kız varken ben sanki gösterişsiz, ikinci kalite ürün gibi kaldım, erkek arkadaşım her ne kadar bende kalmaya çalışsa da ona baktığını gördüm.
Ama ben bu olayı büyütmek istemiyorum. çünkü hep böyle kızlar olacak, hep açık giyinen daha seksi birileri olacak. her birine kızamam. (olay sadece bakmak ve beğenmek) Hani çok da önemli görmediği için herhalde, bana da söyledi, hoş filan diye. Ben büyük bir tepki vermedim ama kendim hakkında kötü hissettim. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Ben de bakıyorum. Hatta dün arkadaşımla trafikte beklerken yolda yürüyen kızı epey inceledik. Bacakları çok güzeldi napalım :KK53: insan kendinde olmayana bakıyor işte.

Poposu gözüken şorttan giymişse bakar tani bende bakıyorum.

Kadıköydeyim geçen sene yoldaki 100 kızdan 90ı açık totolu şortluydu.

Şimdi havalar ısında tek tük başladılar yine

O bakıyosa sende bak bakıp yemiyo ya

Evet galiba önemli olan, reflekslerini kontrol edip beni düşünmesi.
Ama aklımı karıştıran bi ihtimal de şu, hani çok önemli değil, bunu iş için yapıyolar, durumunun farkında olması, çok da önem vermediğinden benimle rahatça paylaşması. o anın ötesine geçmeyecek bişey olması. En ideal durum, benim de önemsiz görmem, ve kendime güvenli olduğum için takılmamam, üzülmemem olurdu, ama ben seksi kızların yanında kendimi çok eksik görüyorum herhalde. o yüzden üzüldüm.
Kıskançlık da aşırı olmadığı sürece insani bir duygu çok da üstünde durma. Muhakkak güzel bir kızsındır ama senden daha çok güzelleri de olacak daha az güzelleri de. Bunu kabul edersen biraz rahatlarsın. Farkında olmasan bile seni kıskananlar da vardır mesela.

Back