• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşının çok açık giyinen kıza bakması

Valla sevgiliyken bile ortamda dikkat çeken kadınları gözucuyla farkettiğini bildiğimi belli ettim. Yani ben sana bakmasam da nereye baktığını görüyorum mesajımı ilk günden verdim zaten.
Ama nasıl? Kadın gerçekten güzel ve alımlıysa 'fiziği güzelmiş, yüzü güzelmiş, alımlıymış' vs diyerek.
İlk söylediğimde onun baktığını farkettiğimi yeni öğrendiği için güldü ve ben de üstünde durmadım. Neden kendi kendime hasetleneyim ki?
Sapık gibi dik dik bakarsa arıza çıkar tabi o ayrı.

Sevgili hemcinsim, sana kendi taktigimden bahsedeyim. Normalde biz de güzel bir kadin gördüğümüzde bakariz, ben de bakar maşallah derim. Ancak erkek arkadaşımın yanindayken güzel bir kadın gördüğüm zaman adeta içine duserim, "uff şu kadina bak yaa, taş gibi, erkek olsam kesin bununla evlenirdim, vay caninaa" derim, erkek arkadaşım ise panik olur, rahatsız olur, içinden "bu kız lezbiyen mi" diye geçirip telaşlandigina eminim ve odak noktası o an ben olurum."Bakma ona artık, abartma aşkım, hadi bana bak" der. Mission accomplished:KK59:
güzel teknikmiş. ama ben de o mekanda daha usturuplu ve sevimli bi kız gösterip, "bence bu daha tatlı" dedim. O da "hımm, kız beğenmeler, var mı öyle bişeyler " dedi. yok dedim hiç yok. benimkinde tutmadı bu. ama ilerde yine bi deneyeyim ;)

Valla sevgiliyken bile ortamda dikkat çeken kadınları gözucuyla farkettiğini bildiğimi belli ettim. Yani ben sana bakmasam da nereye baktığını görüyorum mesajımı ilk günden verdim zaten.
Ama nasıl? Kadın gerçekten güzel ve alımlıysa 'fiziği güzelmiş, yüzü güzelmiş, alımlıymış' vs diyerek.
İlk söylediğimde onun baktığını farkettiğimi yeni öğrendiği için güldü ve ben de üstünde durmadım. Neden kendi kendime hasetleneyim ki?
Sapık gibi dik dik bakarsa arıza çıkar tabi o ayrı.
ben de bunu yapıyorum hafiften. evet, fark ediyorum, beğeniyorsun, biliyorum, vs. Ama bu tip bir kızı fiziken, 5 cm yakınında görünce kontrolde kalamadım. Biraz sinirliyim. Bi de alkol etkisi.. Sapık gibi bakmadı, o an sonrası aklında kalmadığını düşünüyorum, ama o "anlar" yaşanırken sinirlenmek istemiyorum.

göz bu bakar normal hele erkekse, gördüğünü anladığın an sevgilinin gözlerine bak veya yanındaysan kafanı ona çevir bakmıycaktır el eleysen elini sık bakma der gibi :D kendine baktırmayı seven kıyafetleriyle konuşmalarıyla kahkahalarıyla sivrilen hemcinslerimiz var yapacak bişey yok :D

Bir kıza bakıp, bir de sana "hoşmuş" demesi cidden saygısızlık. Her erkek bakar diye bir şey olduğuna inanmıyorum ben asla.. Erkek arkadaşın fazlasıyla pişkin. Ben senin gibi bu kadar rahat olamazdım yapım gereği.

Benim kocam birine baksa ni de hos dese??? Elimde ne varsa gırtlağına sokarim o an!!!!ve ben inanmam her erkegin kadina baktigini suzdugunu...esim o konjda katidir cok sukur bakmaz gozu yrde yurur yada direkt karsisina bakar bende ayni sekilde...onceden kalma bisi bu evlendikten snra degil

ben olsam yakışıklı erkeğe bakıp ay ne yakışıklıymış derdim. sonra donup gizlice ne hissettigine bakardım :D

hani bazen öyle kız görünce benim bile gözüm kayıyor. bakması buraya kdar normal geldi bana. ama eşim hoş dese orda ağzını burnunu dağıtırdım sanırım.
deli mi ne?? bu tamamen partnerine saygısızlık ve terbiyesizlik.

Sende yakışıklı birine bakıp "hoş" dersin o aman anlarsın durum normal mi anormal mi

Oh aşkım kızın fiziğine bak çok güzel derdim muhtemelen. O da salak diyip kıza hiç bakamazdı bile :-)

Her erkek bakar bakmaması imkansız siz bile bir bayan olarak baktıktan sonra. Benim özgüvenim iyidir çok güzelde değilim açıkçası ama bunun çok güzel olmakla da alakası yok. Ben eşime o bakmasa bile gösteririm kıza bak ne kadar güzel diye. O da özgüvenimin farkındadır beni seviyorsa zaten o gözle bakmaz. Olur böyle şeyler siz diyorsunuz yok gibi giyinmiş diye kim bakmaz ki? ama niyet önemli.

merhaba kızlar, biliyosunuz erkekler biz görsek de görmesek de kızları gözden kaçırmıyorlar.
1 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var, geçen gün bir mekana gittik. Garson kız neredeyse giyinmemişti, yok gibi bir şort, üstünde sporcu sütyeni. Ve kız "herkes bana baksın" havasıyla yürüyor, hani öyle olur ya bazı kadınlar. Ben de hiç öyle seksi değilim, yani dışardan bakanlara öyle mesajlar vermiyorum. Ortamda o kız varken ben sanki gösterişsiz, ikinci kalite ürün gibi kaldım, erkek arkadaşım her ne kadar bende kalmaya çalışsa da ona baktığını gördüm.
Ama ben bu olayı büyütmek istemiyorum. çünkü hep böyle kızlar olacak, hep açık giyinen daha seksi birileri olacak. her birine kızamam. (olay sadece bakmak ve beğenmek) Hani çok da önemli görmediği için herhalde, bana da söyledi, hoş filan diye. Ben büyük bir tepki vermedim ama kendim hakkında kötü hissettim. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
ÇOK AÇIKSA BEN DE BAKARIM.sen cocugu tumden ıncele başka haraketlerı nasıl?

Herzaman daha güzel daha zayif daha güzel vücutla daha güzel sacli kadinlar olur hayatda. Önemlisi olan sevgilin/nisanlin/esin sana hangi gözle baktigi. Bir insan seviyorsa zaten en güzeli sevdigi dir onun icin. Ama hem o kiza bakip bide o kiz hakkinda hos demesi ben masayi terk ederdim ciddiyim. Gözümüzü bagliyamayiz yolda yürürken ama bakmak var bide bakmak var yani

Bakabilir göz kayar elbet istemsiz ama bana kalkıp 'HOŞMUŞ' derse, sende boşsun diyip kalkarım masadan. ümüüüünüü sıkarımmmm :))

bakamaz :) eger kendine ve yanındaki kadına saygısı varsa yapmaz bunu bir adam yapmamalıda cok yakısıklı bir adam olsa siz baksanız ve hosmus deseniz oda kendini kotu hisseder

Evli ya da sevgilisi olan erkeklerin başkalarına bakmasinin normal oolduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bakmasin arkadaş bi de hoş diyecek :KK45:
Erkek arkadasinin bu yaptigini sen yapmis gibi anlatsan ne laflar yerdin emin ol. Hersey erkeklere mubah bu memlekette. En basit şeyde bile böyle iste.

Back