- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
- Konu Sahibi denizdebalik
Bakar tabi sen de bak diyenleri de anlamıyorum ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, böyle stres stres olmaz. milyonlarca kız var bakmak isteyebileceği. Hayır sorun, ben bakılmaktan hoşlanmıyorum mesela. Galiba bu fark beni geriyor.Kıskançlık da aşırı olmadığı sürece insani bir duygu çok da üstünde durma. Muhakkak güzel bir kızsındır ama senden daha çok güzelleri de olacak daha az güzelleri de. Bunu kabul edersen biraz rahatlarsın. Farkında olmasan bile seni kıskananlar da vardır mesela.
Ben olsam baktığını hissettiğimde buraya hep gelelim baksana manzara çok hoş derdim laf sokardım (ince ama anlar mı bilemem)
Ama kalkıpta bana kız için hoş diyecek canım sen kahvaltıda yürek mi yedin bi soda iç hazmet istersen derdim hiçte normal karşılamazdım vala kızı alır kafasına atardım
çıplaklık hoşsa, sen de çok boşsun öküzcüm der, şutlardım.merhaba kızlar, biliyosunuz erkekler biz görsek de görmesek de kızları gözden kaçırmıyorlar.
1 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var, geçen gün bir mekana gittik. Garson kız neredeyse giyinmemişti, yok gibi bir şort, üstünde sporcu sütyeni. Ve kız "herkes bana baksın" havasıyla yürüyor, hani öyle olur ya bazı kadınlar. Ben de hiç öyle seksi değilim, yani dışardan bakanlara öyle mesajlar vermiyorum. Ortamda o kız varken ben sanki gösterişsiz, ikinci kalite ürün gibi kaldım, erkek arkadaşım her ne kadar bende kalmaya çalışsa da ona baktığını gördüm.
Ama ben bu olayı büyütmek istemiyorum. çünkü hep böyle kızlar olacak, hep açık giyinen daha seksi birileri olacak. her birine kızamam. (olay sadece bakmak ve beğenmek) Hani çok da önemli görmediği için herhalde, bana da söyledi, hoş filan diye. Ben büyük bir tepki vermedim ama kendim hakkında kötü hissettim. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Kalca cizgisinin gorunup gorunmedigini ben okumadim yazdiysada gormemisim ama Istanbuldayim ve cok iddali sort giymisligim vardir, gormuslugumde var. Kalca cizgisi gozukeni bende gormedim henuz ama kendim gorsem kadinin kalcasi istemsiz bakar gecerim belki ama totosu acccikkk acik bak bak demem yinede esim gorduyse kiyamet kopmaz napabilirim ama gormemisse veya bakmiyorsa niye kadinin kalcasina baktirayim onu ila onu hayir komikte degil ki yani gostereyim. toto işte..
1 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var, geçen gün bir mekana gittik. Hani çok da önemli görmediği için herhalde, bana da söyledi, hoş filan diye.
Tamam bakar gözü takılır falan hatta bazen ben gösteririm ama tutup da hoş derse oracıkta iflahını keserim siz alımlı çalımlı olun da sizden başkasını görmesin gözü..Durduk yere hoş mu dedi yani, adamın eceli gelmiş zaar
bence de hatta eceline susamışDurduk yere hoş mu dedi yani, adamın eceli gelmiş zaar
Güzel birini ya da birşeyi görünce güzel demeyi suç olarak görmüyorum ben, belki sevgili, koca derdim olmadığı için, ama olsa da problem etmezdim heralde. Ne sanıyorsunuz ki, o kadın erkek arkadaşınız sizi bırakıp ona gitse hemen bu teklife atlayacak mı? Ya da bir iki cm bacak gördü diye kendini kaybedecek biriyle niye berabersiniz, tehlikeli biri değil mi? BU kadar özgüvensiz olmaya gerek yok, bakın geçin, değişik giyinene herkes bakar, ama o kişiyi hemen yaftalamak (öyle kadınlar, böyle kadınlar) çok yanlış
Açık kadın kendini ürün gibi teşhir ediyor konusu da tartışmalı, bence 'örtüsüz kadın perdesiz eve benzer' diyenler kadını asıl ürün yerine koyuyor. İnsan vücudundan niye bu kadar korkuyoruz ki? Kol bacak, ötesi değil. Erkek arkadaşınız sizinle sadece vücudunuz için değil, kişiliğiniz için de beraberse korkacak bir şey yok, kadınları rahat bırakın, ne isterlerse giysinler, isteyen kapansın, isteyen açılsın.
Ay ölüyorum sen beni guldurdun allahta seni guldursunSevgili hemcinsim, sana kendi taktigimden bahsedeyim. Normalde biz de güzel bir kadin gördüğümüzde bakariz, ben de bakar maşallah derim. Ancak erkek arkadaşımın yanindayken güzel bir kadın gördüğüm zaman adeta içine duserim, "uff şu kadina bak yaa, taş gibi, erkek olsam kesin bununla evlenirdim, vay caninaa" derim, erkek arkadaşım ise panik olur, rahatsız olur, içinden "bu kız lezbiyen mi" diye geçirip telaşlandigina eminim ve odak noktası o an ben olurum."Bakma ona artık, abartma aşkım, hadi bana bak" der. Mission accomplished