Erkek arkadaşın ailesi ilişkiyi kabul etmiyorken tanışmaya gitmek

Yerinde olsaydım beni istemeyen ailenin ayağına gitmezdim. En azından Bi davet olması gerekiyor. Erkek arkadaşın senden fedakarlık bekleyene kadar onların adım atmalarını sağlamalı. He olmuyorsa ya evlenmezdim ya da onlara rağmen evleniyorsam beni kimse bir daha görüştüremezdi.
 

Yaşlarınız kaç ? İkinizin de üniversite eğitimi bitti mi, çalışıyor musunuz ?

Siz Muğla'da abinizle yaşıyorsunuz.Ailesi Hatay' da yaşarken; erkek arkadaşınız Muğla'da ne yapıyor ?
 
Ben bir nevi ailesiz büyüdüm sayılır. Ailenin kıymetini iyi bilirim. Ben parçalanmış ailem yüzünden çok zorluk çektim ne erkek arkadaşıma ailesinden, ne de beni istemese de bir anneye evladından uzaklaşmasına sebebiyet vererek yuva kurmak istemiyorum. Ama ilişkimden vazgeçmek de istemiyorum. Orta yolu bulmak için elimden geleni yaparım ama ne yapabilirim ondan da emin değilim.
 
Bak canım olayları sen tatlıya baglayamazsin. Kimse de anne diye kutsal falan da değil. Sen kibar bir adım at( yavsama sakın), kendi kisiliginden ödün verme. O eğer dediğin gibi evladını seviyorsa senin iyi niyetine karsilik verir.
Kişisel bir hediye alma ama tatlı vs gibi birşey goturebilirsin. Erkek arkadaşına danis. Ama ona kişisel giyim vs alma.
Kendi okulundan bahset, onun işi varsa o yoksa Hatay'ın sorunları gibi konular.
Yazdıklarından şunu görüyorum. Sen ben birşey yapayım beni kabul etsinler istiyorsun. Öyle birşey yok. Sen kendin gibi davran. Özgüvenli ama mütevazı ol. Seni kabul edip etmemeleri onların problemi senin degil. Sana aykırı olan hiçbir şeyi de yapma.
 
Yaşlarınız kaç ? İkinizin de üniversite eğitimi bitti mi, çalışıyor musunuz ?

Siz Muğla'da abinizle yaşıyorsunuz.Erkek
arkadaşınız ailesi Hatay'da yaşarken erkek Muğla'da ne yapıyor ?
Ikimizde 20lerimizin son çeyreğindeyiz, ikimizde özel sektörde turizmde çalışıyoruz, ben deniz turizmindeyim erkek arkadaşım karada.
 

Dediklerinizde haklısınız, orası öyle. Ama kimsenin sebebi olmak istemiyorum. Ne var sanki herkes aynı anda mutlu olsa. Hayatta mutlaka birşeyler ters gidiyor zaten
 
Erkek arkadaşınız, maddi açıdan ailesine ne kadar bağlı ?
Ailesine bağlı değil, kendimize yetecek kadar kazanıyoruz çok şükür, aynı çatı altına girsek daha da iyi olacak hatta çünkü şuanda en çok parayı görüşebilelim diye sürekli dışarı çıktığımızdan harcıyoruz.
 
Çok tatlısın seni üzerler.
En azından dışarıda Bi yerde görüşün, ya da erkek arkadaşın annesini ikna etsin arayıp davet ettir kendini. Böyle istemediklerini bile bile gitmemelisin bence. Ama illaki gideceksen de çok fazla kasma kendini olduğun gibi davran, olurda Bi ayıplarını görürsen erkek arkadaşına kalkalım artık de sonrasını o düşünsün ailesiyle ne yapacağını.
 
Kendinizi kabullendirmek için aşırı fedakarlıklardan kaçının. Kalıcı Saygı daha net bir duruşla kazanılır unutmayın. Oyüzden ilk yaklaşım ve duruş önemli. Zor bir durum açıkcası onlarla görüşüp biraz ilerlemeden iletişim belli olmaz. Ama mezhepsel konularda eski insanların fikirleri kolay kolay değişmez. Öyle sevgilinizin dediği gibi aileme mesefa koyarım olayınıda çok duydum pek mümkün de değil zaten emin olun
 
Dediklerinizde haklısınız, orası öyle. Ama kimsenin sebebi olmak istemiyorum. Ne var sanki herkes aynı anda mutlu olsa. Hayatta mutlaka birşeyler ters gidiyor zaten
Kimse aynı anda mutlu olmaz. Ama herkes aynı anda saygı duyabilir. Sizin onun ideal gelini olmayabilirsiniz, o sizin ideal kv mi? Sizi bu kafaya muhtemelen coook sevdiğiniz erkek arkadaşınız sokmuş nereden biliyorsunuz sizi sevmediğini, kız aradigini. Tabi ki minnoş Türk erkeği görev başında laf taşıyor Bu kafadan çıkın. Birinin sebebi falan olmuyorsunuz. Arabesk kafalar.
 
Ya onlar davet etmeden gitmeyeceğim zaten. Ama erkek arkadaşım rest çekmiş işte, her halükarda isteyerek davet etmiş olmayacak. Yoksa çat kapı davetsiz gitmeyeceğiz, mesele o değil. Orada olduğumuz sürece de erkek arkadaşım yanımda olacak zaten, güle oynaya ağırlamalarını da beklemiyorum da aşırıya kaçmalarına da izin vermem zaten herşeyin bir sınırı var. Sadece olaylar o aşırı sınırına varmadan durdurmanın, ilk dakikarda iyi bir intiba bırakıp sonrasında gelebilecek büyük patlamayı engelleme derdindeyim ben. Ha engelleyemezsem ve saçma sapan birşey yaşanırsa bu da onların ayıbı olur. Ama umarım yaşanmaz ya nolur yaşanmasın
 
Yani bu açıdan bakmamıştım. Bu da farklı bir pencere tabii. Sevmediğini biliyorum bu ilk karşılaşmamız olmayacak çünkü, ilişkimizin başlarındayken denk gelmiştik annesi ve ablasıyla. Ayrıca beni uyarmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki orasını tam anlamış değilim. Bir araya geldikten sonra istenmediğim gerçeği yüzüme tokat gibi çarpılsa daha mı iyi olurdu,sanmıyorum.
 
Yani bunların bende biraz farkındayım zaten, hak veriyorum size de, mezhepsel mevzular bilhassa zor gerçekten. Araya mesafe koymak meselesine gelirsek ona bende karşıyım, yani kendi istese de ben ister miyim emin değilim. Şimdi sabrımın sonuna kadar naif yanımı kullanmaya devam edeyim, baktım ki katır inadı var hala yollarından dönüyorlar son çare vazgeçerim ne halleri varsa görsünler diyorum bir yandan. Ama bu tavırlarıyla bitmeyecek bu ilişki, keşke anlasalar.
 
Bu uyarmak değil.
Hayatım annemler seninle iliskime olumlu bakmıyor ama seni tanıyınca bence sevecekler uyarmak.
Annem bana kız bakıyormuş, seni de istemiyorlar tam laf yetiştirmece. Neyse şu anda o dümenin farkında olacak durumda değilsiniz.
Bakın siz şu anda o aile içinde halletmeleri gereken konu gereksiz sizin omzunuzda. Siz notr bir tavırla gidin. Sanki turizm firmasına gelen müşterilerle sohbet eder gibi. Sonrası onların aile içinde halletmeleri gereken durum.
Erkek arkadaşınızla da sonrasında yok o kabul etmiş, sağ elini öptüm de solu opmemisim gibi, yok öyle demişim gibi aptal saptal laflara girmeyin. Sonuç gelip isteyecekler mi yoksa istemeyecekler mi?
 

Dışardan kız almaya değil; dışarı kız vermeye karşılar, diye biliyorum. Daha önce annesi ve ablasıyla karşılaşmış ve tanışmışsınız. Şu anda tanışmaya / el öpmeye gitmeniz çok mantıksız olacak.
 
%100 katılıyorum lütfen ciddiye alın çok güzel açıklamışlar B bngsglsn .
Dediği gibi sizin bu olaua girip kendinizi kabullendirme gibi bir misyonunuz yok. Eş adayınızında size bunları yansıtması saçma. Sizin takınacagınız tavır net olmalı. Sevgiliniz ya bu sorunu kendi içinde çözer yada çözmez. Öyle aileye sınır çekerim görüşmeyiz yılda bir görüşürüz bu hikayelere kanmayın dereyi geçene kadar onlarda kendini kandırabiliyor gerçeklik böyle değil.
 

O cok savundugun erkek arkadasin cok matah olsa ailesinin seni istemedigini gelip sana anlatmazdi. Ama ben kime anlatiyorum ki dimi. Bekar arkadaslar icin su bdv.bulunmaz bir hazine ama hicbiriniz duymuyorsunuz, gormuyorsunuz. O zaman size mutluluklar.
 
Vallahi ya zamanında ben de yazsaydım keşke. Ama o zaman kabul etmezdim ben de. Yaşayıp görecekler. Bu iş böyle.
 
ben olsam giderdim.kendimi ezdirmem diyorsunuz ya olurda ters bi durum olursa bıraķin ve bekleyin erkek arkadaşınız sizi ezdirmesin korusun.eğer korumazsa işte o zaman anlayın ki erkek arkadaşınız ideal eş değil iler de hiç bir durumda ailesine karşı sizi koruyamaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…