- Konu Sahibi saadetkaya
-
ben sırf bu çenem yüzünden bir kişiyi kaybettim.. en sonunda bana " Çekilir dert değilsin sen yaaa !!!" demişti
yani canim ceneden kastin ne bunu yazinca tam anlamadim ama ortada var olan bir problemi gormezlikten gelemk yerine konusmayi terih etmekse, ben bunu diyen arkadasina katilmiyorum cok ayip yapiyor. biz bayan olarak bunu yapamiyoruz (en azindan ben), ama bun karsilik senin onun istedigi bir seyi yapmasan, ya da tamtersi onun sevmedigi seyler yapsan israrla o susacakmi acaba? eski erkek arkadasima yapmistim bir keresinde, beni 3 gun aramamisti (morali bozukmus, bana bunu soyleme tenezzulunde bile bulunmuyor, ayri ulkelerdeyiz), cok uzulmustum bende bir sure arayip sormadim, yani o arardi hep ben araamzdim, ole canimli cicimli konusmadim. bir iki defa soyledi napiyorsun, sen aramiyorsun sole bole, ayni onlarin yaptigi gibi orali olmadim. en sonunda patlamisti, kavga gurultu. sebebi ben ole biri degilmisim, o yaparmis onun karakteriymis ama ben bu kadar duyarsiz degilmisim o yuzden bu kadar zoruna gitmis. yani yazan bir iki arkadas var, daha erkeksi davranan bayanlar konulardan bulabilirsin, erkekler nasil hemen kadin rolune burunuyor.
bende hatalarını söyledim ... yapma etme sakince konuşalım dedimm :) bazende abarttım :) mesela o gün konuşmak istemiyor ben iyice gittim üsütnebu bana gizli bir haz veriyordu sonra o da patladı işte
:) anlasildi bazen yaparim bende ama haz verdigi icind egil. cozulmsini isterim hemen, o ise hasir alti etmek istedigi icin konusmak isteemz cunku ustunden zaman gecince beni kandirmasi daha kolay oluyor. ama iste karakter demek ki. bende cogunlukla bir sorun varsa hemen cozulmesi taraftariyim, bazen hakli oluyorum abzense biraz sabirsiz. dengelemeye calisiyorum iste.
ben dozunu kaçırmayım diyorum birazını söliyim diyorum.. sonra kendimi kaptırıyorumhooopp gerisi geliyo kendimi durduramıyorum sonrada pişman oluyorum
hmm pisman oluyorsan kotu tabi. ama biliyorum bazen bazi konularda insan kendine hakim olamiyor.
Canım çok üzülerek söylüyorum ki erkek arkadaşının yaptığı bezdirme politikası ...Erkekler genelde böyledir, sıkılıp soğuduğu zaman elini eteğini çekerler ve sen ne yaparsan onlara batmaya başlar.Ayrılmak yerine karşı tarafın ayrılmasını beklerler... Bu şekilde ömür geçmez..Birde evlendiğini düşünsene bu adamla! En basitinden Hamilelik döneminde kadınlar hassaslaşır ağlarlar herşeye alınırlar..Böyle bir durumda bile ben bu adamın senin yanında olacağını sana destek çıkacağını hiçmi hiç sanmıyorum..Bence biraz mantıklı düşün ayrılırsanda dünyanın sonu değil ya..Allah bir kapıyı kapatırken bir kapıyı açarmış.Hakkınızda hayırlısı olsun:44:
yakında sorun sende değil bende diye zırvalamya başlarsa saşma:44:
neden ole desin ki? kaldi ki bizim sorunumuz zaten herkesin kendi acisindan bakmasi, o ben sinirli bir adamim sinirlenince az dur 5 dk, sonra sinirim geciyor diyor. ama iste bazen olmadik yerlerde sinirleniyor (ki bu konu ornek mesela), ben duramiyorum o zaman isler sarpa sariyor. evet aslinda ben kendimi tutabilsem (o sinirlenince), ya da benim kendimi tutamadigim anda o sinirine hakim olsa (imkansiz yapamiyorum diyor) isler bole olmicak:) yani isi ozu olse bu adam sorun bende diye bir cumle kurmaz :)
o zaman sende 5 dakika duryani ben yapamıyorum çoğu zaman ateşe körükle gidiyorum ama .. madem ilişkiyi kurtarmaya çabalıyorsun buraya yazıp çözüm arıyorsun al işte sana çözüm alttan al o zaman.. olayları sen absorbe et
burda seninle baya yazistik ama sen konuyu tam okumamissin sanirim :) neyse tesekkurler yorumun icin yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?