- Konu Sahibi saadetkaya
-
ya aşırı umursamaz bişi bu.. ya karşısında düşüyorsun seni öylece bırakıp gidebiliyor.. ben olsam eve alırım.. yatırır bide çorba yaparım kusura bakma ama kuru kuruyada sevgi olmaz ..
bence üzerine düşme arama sabret bırak o arasın..erkekler biraz tatlı söz söledinmi şımarıyolar işte..ağlama olayına da gelince sanırım erkeklerin çoğu böle benim eşimde ağladığımda bana kızar açıklaması da şu olur seni üzgün görmeye dayanamıyorum işte elimden bişey gelmiyo ondan sinirleniyorum...ne kadar doğru bilemem ama( halbuki biz onlardan sadece bi tatlı söz bi sıcak bakış istiyoruz ama erkeklere sorsan hiç gözümüz doymaz hep bişeyler isteriz mutlu olmayı bilmeyiz (( arama canım ya vallaa çok kızdım sevgiline burnu sürtsün biraz..ondan sonra seni kaybetceğinden korkar yalakalıklara başlar..hiç kimsye hakettiğinden fazla değer verme...ay birazsert oldu galiba ama kızdım valla
yani bu aglama kismi cok normal degil bende canim. yani onada soyledim, ben hayatta baskasinin yaninda aglayamazdim. ama simdi tutamiyorum kendimi , o kadar istemsiz ki. ilgi, guzel sozde beklemiyorum ondan sadece ben agladigim zaman ustume gelmesin, zaten bir sure sonra sakinlesiyorum. ama o usteledikce duramiyorum, disari ciktigimizda da oldu. yurtdisi isim var, naptin dedi. yapmadim bisi icimden gelmiyor, dedim. naptin bu zamana kadar peki dedi, gozlerim doldu hemen. istemiyorum hic bisi yapmak nolur kapatalim dedim. sustuk aradan 2 dk gecmedi ben hemen normal davranmaya basladim. aslinda biliyor, ustelemedigi zaman normal kalabildigimibilmiyorum anlik hisler icindeyim, bir arama diyor o arasa bile konusma, bir bole surdukce uzulen yine ben olucam ara konus ya duzelsin ya bitsin. gole iste.
ya birazda kaçan kovalanır derler.. sen kendini biraz geri çeksen bişiler değişebilir sankii
ya birazda kaçan kovalanır derler.. sen kendini biraz geri çeksen bişiler değişebilir sankii
Bence çok fazla berabersiniz.
Yani sabahtan dışarıda kahvaltı yapıldıysa gecesine onda kalmaya kadar gitmemeli bu iş.
Yüz göz olunuyor,gereksiz yere.
Evde olduğunuz için o evin rehavetine düşüyor,siz hala ilgi bekliyorsunuz.
İlla ki o gece onun yanında kalmak istiyorsanız akşam saatlerinde gidin,ertesi gün kahvaltı sonrası kalkın,gidin bence.
Yanlış anlamayın ben mıç mıç ilişkiler severim,sürekli dip dibe yaşamak hoşuma gider ama bu kadar yakınlığı herkes kaldıramaz. Sanırım erkek arkadaşınız da sıkılıyor bundan.
aynı şeyi yazmışız yaa:)
aslinda cok fazla degil haftasonlari birlikteyiz sadece. haftada birbucuk gun. bazen bu sure 10 gune bir aya uzuyor. bir tek gecenlerde haftaici birlikteydik. bana teklif eden o, isteyen o. hatta bazen kizdigimda soyluyorum ayda bir gun, bir kac saat goruselim ama tamamen bize ait olsu diye, ve cok ciddi soyluyorum, yani nereye gider nolur bilmiyorum, ama o evlenmeyi dusunuyor. o zaman ne yapicaz
ya bazende çenemizi tutamıyoruz.. herşeyi konuşmak istiyoruz.. dayanamayıp herşeyi döküyoruz ortaya sonrada zararlı çıkan biz kadınlar oluyoruz.. anlatabildim mi ??
evet canim anladimbende oleyim ama iste icimde bir iki sey kalinca bole patlamalar oluyor. en guzel konusmak cozume kavusturmak nasila silir ki bu. yeni bi ben olmasi lazim
Hayır anlatamadım.
Mesela haftaiçi de görüşün tabii de.
Ne bileyim haftada hergün bir kaç saat görüşseniz de şu tam günden vazgeçseniz ya da o gece evinde kalacaksanız akşam saatlerinde evine gitseniz,diyorum yine siz bilirsiniz de.
Evlenince neler yaşayacağınızı bilemem ama şimdiden bazı öngörüler çıkmış işte ortaya...
evet anladim demek istediginizi. ama bu onun tercihi hafta ici cok yorgun oluyor falan filan neyse saymim bahaneleri simdi. ama olurda bu konuyu oturur konusursak bu soyeldiginizi aklimda tutucam, onunlada paylasicam. bakalim konusursak tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?