Erkek arkadasimla tartistik, onu aramalimiyim yoksa beklemelimiyim?

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
dun erkek arkadasimla cok kotu bir duruma geldik daha once burda bir konu acmistim, isin ozeti ilgisizlikti. onunla konustum cabalicam demisti, evet istediklerimin hepsi olmasada cabaladi, bunu gorebiliyordum. sabah erkenden beni aldi, kahvalti ettik, film izledik saatlerce, bu uyudu herzamanki gibi. sonra ben sikildigimi soyledim bir seyler yapalim dedim, bulamadik, en sonunda aksam disari ciktik biraz bir eyrde oturduk, gezdik falan cok guzeldi. ozlemisim onunla bu sekilde zaman ayirmayi, elimi dakikarca tutmasi bile cok guzeldi (disarda gezdik ya o bakimdan diyorum). eve geldik, yemek yaptim (yapmak istedim), hazirladim birseyler yedik, ama sonra is biarzda olsa kopmaya basladi. nese uzatmiyim, yatmaya gectik. hersey guzeldi, bana sarildi (normalde sarilarak uyumaz, pek sevmez)konustuk biraz falan, ama hemen bu uyku moduna gecti, bense onunla birseyler yapmayi o kadar ozledim ki, biraz daha konussun, sacimi oksasin istedim (buldumda bunuyorum resmen). ama isteyemedim ondan, uyutmicam falan demeye basladim, su bu derken, oncekiler aklima geldi, bazen bana karsi olan ilgisizligi ya da suan yaptiginin gercekten hissederek yapip yapmamasi anlik bisidi. asil konumuz burda basliyor gozlerim doldu benim. son bir yildir sikinti icerisindeyim, bir suru sebebim var, ama en buyuk kalem kariyerim. cok zor kararlar vermem gerek, duzenim degisti, cok zor gecirdigim bir kac yildan ciktim. psikolojim dustu resmen. zaten normalde hasas bir insanim ama, yan size anlatamam, begendigim kitabin kitapcida olmadigini ogrensem bole icim burkuluyor, gozum doluyor. her zaman, her saniye degil ama cok aglar oldum. ufacik bir olumsuzlukta aglayabiliyorum. bunu sevgilime daha once anlattim, benim izin zor oldugunu, normalde guclu biri oldugumu ama son donemlerde bunu yapamadigimi, baskasinin yaninda aglamanin (sevgilim bile olsa) ``benim`` icin zor oldugunu, bunun yaninda kendime hakim olamamanin verdigi stresin beni uzdugunu o yuzden ben aglarken ustume gelmemesini rica ettim. ama en bastan beri bu sorun oldu, o hep kizdi bana. hatta bazen duygu somurusumu yapiyorsun dedi.yani birinin yaninizda her kavgada aglamasi hos degil anlayailiyorum , ama tutamiyorum kendimi nese benim gozlerim dolunca sinirlendi bu, hep mutsuzsunda, su da bu da. anlatmaya calistim, cok duygusallastim diye, bisi olmadigini soyledim, sarildim, ikimizle ilgili olmadigini, ole bir anda geldigini gecicegini soyledim. ama bu kizdi, git elini yuzunu yika su bu, uzteledikce benim gozlerimin dolmasi, aglamaya donustu iyice. nese gittim, sakinlesmeye calistim. 5 dk sonra dondugumde uyuyordu. cok bozuldum bir anda, basladim yine aglamaya, tam odadan cikarken farketti, agladigimida farkedince iyice kizdi. aciklamaya calistim, neden boyle yapiyorsun, mutsuz degilim, sana kizdigim icin aglamadim, ustume gelme sadece demeye calistikca sinirlendi. bu bole uzadi gitti. en son isi abartinca, eve gelmek istedim. eve girerken nedenini bilmiyorum ama dustum, bayildim diyemicem ole ayaklarim tasimadi bedenimi. bu yanima geldi yardim etti, merdivenlerdeyken tekrar dustum, yureyemedm bir sure olee titriyordu ayaklarim. 2 dk sonra aradi nasilsin diye, kapatirken opuyorum faland dedi. ama bu saat oldu hala aramadi. ben aradim sabah, aslinda bu yaziyi yazmaya karar verene kadar aramayi dusunmuyordum, hatta arasa konusmamayi bile dusunuyordum ama arama sebebim merak, sinirliyken cok hizli araba kullanir ve basina bisi gelir. merak ettim cunku eve gidince haber vermedi, dayanamadim. uyuyormus. bisi demedim zaten evdesin dimi dedim evet dedi. kapattik. ama o beni merak etmedi. cok uzun yazmamak icin her ayrintiyi yazamadim, ama simdi napicm bilmiyorum. inanilmaz kirginim. bekliciem diyordum ama olmuyor yapamiyorum. uzuyorum kendimi. arasam? konusmak istesem? herseyi oturup konussak bunun sonunda ya sorunlarimizi taammen duzeltsek ya da ayrilsak diyorum. ama nasil tepki verir bilmiyorum ya da yapmalimiyim bilmiyorum. nolur bir akil verin?

eğer bu durumu atlabilirseniz yani bu son kavga kırgınlık olayını sonrasında ona istediklerinizi yaptırmak için sözlerinizi değil davranışlarınızı konuşturun
onunla sevişmek istediğiniz zaman arkasını döndü yattı diye hemen pes edip üzülmeyin üstünüze seksi bişiyler giyin hatta giymeyin:) çıkarın üstünüzdekileri o anda noldu fln diye şaşırırsa da çok sıcak oldu diyin ztn sizi oyle gelince yola gelir bence

ya aşırı umursamaz bişi bu.. ya karşısında düşüyorsun seni öylece bırakıp gidebiliyor.. ben olsam eve alırım.. yatırır bide çorba yaparım kusura bakma ama kuru kuruyada sevgi olmaz ..

ya aşırı umursamaz bişi bu.. ya karşısında düşüyorsun seni öylece bırakıp gidebiliyor.. ben olsam eve alırım.. yatırır bide çorba yaparım kusura bakma ama kuru kuruyada sevgi olmaz ..

kendi evime gelmistim, arabadan indi ( demek ki iceri girmemi beklemis, cunku araban inip bahceyi falan gectim ). yukari cikardi, eve gelmek istedi ama ben almadim iceri.

bence üzerine düşme arama sabret bırak o arasın..erkekler biraz tatlı söz söledinmi şımarıyolar işte..ağlama olayına da gelince sanırım erkeklerin çoğu böle benim eşimde ağladığımda bana kızar açıklaması da şu olur seni üzgün görmeye dayanamıyorum işte elimden bişey gelmiyo ondan sinirleniyorum...ne kadar doğru bilemem ama( halbuki biz onlardan sadece bi tatlı söz bi sıcak bakış istiyoruz ama erkeklere sorsan hiç gözümüz doymaz hep bişeyler isteriz mutlu olmayı bilmeyiz(( arama canım ya vallaa çok kızdım sevgiline burnu sürtsün biraz..ondan sonra seni kaybetceğinden korkar yalakalıklara başlar..hiç kimsye hakettiğinden fazla değer verme...ay birazsert oldu galiba ama kızdım valla

Bence çok fazla berabersiniz.
Yani sabahtan dışarıda kahvaltı yapıldıysa gecesine onda kalmaya kadar gitmemeli bu iş.
Yüz göz olunuyor,gereksiz yere.
Evde olduğunuz için o evin rehavetine düşüyor,siz hala ilgi bekliyorsunuz.
İlla ki o gece onun yanında kalmak istiyorsanız akşam saatlerinde gidin,ertesi gün kahvaltı sonrası kalkın,gidin bence.
Yanlış anlamayın ben mıç mıç ilişkiler severim,sürekli dip dibe yaşamak hoşuma gider ama bu kadar yakınlığı herkes kaldıramaz. Sanırım erkek arkadaşınız da sıkılıyor bundan.

yani bu aglama kismi cok normal degil bende canim. yani onada soyledim, ben hayatta baskasinin yaninda aglayamazdim. ama simdi tutamiyorum kendimi , o kadar istemsiz ki. ilgi, guzel sozde beklemiyorum ondan sadece ben agladigim zaman ustume gelmesin, zaten bir sure sonra sakinlesiyorum. ama o usteledikce duramiyorum, disari ciktigimizda da oldu. yurtdisi isim var, naptin dedi. yapmadim bisi icimden gelmiyor, dedim. naptin bu zamana kadar peki dedi, gozlerim doldu hemen. istemiyorum hic bisi yapmak nolur kapatalim dedim. sustuk aradan 2 dk gecmedi ben hemen normal davranmaya basladim. aslinda biliyor, ustelemedigi zaman normal kalabildigimi bilmiyorum anlik hisler icindeyim, bir arama diyor o arasa bile konusma, bir bole surdukce uzulen yine ben olucam ara konus ya duzelsin ya bitsin. gole iste.

ya birazda kaçan kovalanır derler.. sen kendini biraz geri çeksen bişiler değişebilir sankii

anladım canım ya valla tabi karar senin kafana takmamaya çalış dicem ama o da olmayacak dışardan yorum yapmak kolay geliyo yinede şahsi fikrim biraz kendini çek derim..kaçan kovalanır misali..

ya birazda kaçan kovalanır derler.. sen kendini biraz geri çeksen bişiler değişebilir sankii

belkide canim bilmiyorum. kafamdaki soru isaretlerini sevmiyorum, ben konusulsun ne olucaksa olsun tarafindayim ama sanirim birakmak gerek. bilmiyorum dusuncelerimd egisiyor devamli. onumuzdeki bir ay cokonemli benim icin belkide bu surede ara vermeliyiz, o da sikintili bir eonemde herkes kendi derdiyle tasasiyla ugrassin sonra oturup onumuze bakalim. gerci bunu soylesme bunada kizar bilmiyorum

aslinda cok fazla degil haftasonlari birlikteyiz sadece. haftada birbucuk gun. bazen bu sure 10 gune bir aya uzuyor. bir tek gecenlerde haftaici birlikteydik. bana teklif eden o, isteyen o. hatta bazen kizdigimda soyluyorum ayda bir gun, bir kac saat goruselim ama tamamen bize ait olsu diye, ve cok ciddi soyluyorum, yani nereye gider nolur bilmiyorum, ama o evlenmeyi dusunuyor. o zaman ne yapicaz

Hayır anlatamadım.
Mesela haftaiçi de görüşün tabii de.
Ne bileyim haftada hergün bir kaç saat görüşseniz de şu tam günden vazgeçseniz ya da o gece evinde kalacaksanız akşam saatlerinde evine gitseniz,diyorum yine siz bilirsiniz de.
Evlenince neler yaşayacağınızı bilemem ama şimdiden bazı öngörüler çıkmış işte ortaya...

ya bazende çenemizi tutamıyoruz.. herşeyi konuşmak istiyoruz.. dayanamayıp herşeyi döküyoruz ortaya sonrada zararlı çıkan biz kadınlar oluyoruz.. anlatabildim mi ??

ya bazende çenemizi tutamıyoruz.. herşeyi konuşmak istiyoruz.. dayanamayıp herşeyi döküyoruz ortaya sonrada zararlı çıkan biz kadınlar oluyoruz.. anlatabildim mi ??

evet canim anladim bende oleyim ama iste icimde bir iki sey kalinca bole patlamalar oluyor. en guzel konusmak cozume kavusturmak nasila silir ki bu. yeni bi ben olmasi lazim

evet canim anladim bende oleyim ama iste icimde bir iki sey kalinca bole patlamalar oluyor. en guzel konusmak cozume kavusturmak nasila silir ki bu. yeni bi ben olmasi lazim

ben sırf bu çenem yüzünden bir kişiyi kaybettim.. en sonunda bana " Çekilir dert değilsin sen yaaa !!!" demişti

evet anladim demek istediginizi. ama bu onun tercihi hafta ici cok yorgun oluyor falan filan neyse saymim bahaneleri simdi. ama olurda bu konuyu oturur konusursak bu soyeldiginizi aklimda tutucam, onunlada paylasicam. bakalim konusursak tabi.

evet anladim demek istediginizi. ama bu onun tercihi hafta ici cok yorgun oluyor falan filan neyse saymim bahaneleri simdi. ama olurda bu konuyu oturur konusursak bu soyeldiginizi aklimda tutucam, onunlada paylasicam. bakalim konusursak tabi.

Bence ona söylemenize gerek yok.
Mesela haftasonu buluşma mı planlandı saati geç ayarlayın. Dışarıda takılacaksınız 3,4 saat yiyin,için,eğlenin sonra herkes evlere!
Evde görüşecekseniz akşam vakti gidin,yiyin,için,sohbet edin,sevişin,uyuyun,sabaha da dışarıda kahvaltı edin hoooop herkes evlere!
Adamın evinde yemek yapmaktan vazgeçin bu arada!
Eğer nasip olur da evlenirseniz zaten bol bol yemek pişireceksiniz,enerjinizi şimdiden tüketmeyin,daha faydalı işlerle ilgilenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…