Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben bu adamın yazdığı mesajdan tatlı getircek diye anladım? Yanlış mı anlamışım?
Ya tabi ki lafın gelişi söylemiş. Getirecek olan adam önce sorar ne istersin diye sonra şu şu saatte gelcem falan der. Hepimiz diyoruz gel beraber yiyelim bilmem ne, öyle lafın gelişi yani. Hem getirecek olan insan arkadaşlarıyla yemeğe çıkıp size gelince parka gidelim arabada oturalım demez. Bu adam sizi sevmiyor ve size para harcamak istemiyor. Neden birlikte onu da anlamadım çünkü belli ki cinsel bir hayatınız da yok. Hiç anlamadım açıkçası.

Öyleyse ayrılın niye uzatıyorsunuz?
Sevgiliyken değer görmeyip ilişkiyi devam ettirmeye çalışanları hiç anlamıyorum.
Bu ilişkilerin sonu da çok emek verdim falan oluyor.

Tatlı konusunda, eve dönerken siz de getirebilirmiş ama tek başına bir mesele değil yine de. Sizin genel olarak şikayetiniz olduğu için böyle tepki vermişsiniz.

Yani ben bu adamın yazdığı mesajdan tatlı getircek diye anladım? Yanlış mı anlamışım?

Tekrar yazayım hep yazıyorum ama anlamıyorsunuz. Artık son olacağını umuyorum. Bazı cümleler nezaket söylenir. Canım çekti diyerek zemin hazırlamışsınız. O da nezaketen getireyim demiş. Sizin üstüne olur getir demeniz saçma. Tatlı getirsin gibi bir istekte bulunmanız, bunu beklentisine girmeniz yanlış. Özür de dilemiş siz hala tatlı da tatlı uzatmışsınız. Ayrılacaksanız ayrılın devam edecekseniz de daha olgun davranın

Cinsel hayatımız tam olmasada var. Yani tam birleşme yok onun dışında bazı şeyler yaşıyoruz. Yani dün tatlı getircek sanmıştım. Akşam eve gelirken bırakır diye düşünmüştüm.

Bu olay sadece tatlı değil zaten. Genel olarak yolunda gitmiyor ilişkimiz.

Cinsel hayatımız tam olmasada var. Yani tam birleşme yok onun dışında bazı şeyler yaşıyoruz. Yani dün tatlı getircek sanmıştım. Akşam eve gelirken bırakır diye düşünmüştüm.
Lafın gelişi soylenmis bir şeyi çok ciddiye almışsınız. Sizi bir yemeğe bile götürmüyor parklarda oturuyor. Vakit ayırmak istemiyor. Sürpriz yapmıyor. Sizi sevmiyor yani bence çok açık bu durum. Boşuna cinsellik vs işine girmeyin çok kafaya takacak biri olduğunuz belli. Ayrılın gitsin.

Hayır tabii ki ama yapmayacaksa yazmasın. Ben getir falan yazmadım kendisi getiriyim yazdı.

Yazışma dilinin en kötü yanı bu, ifade edilmek istenen net anlaşılmıyor bazen
Ama şu da var arkadaşlarıyla tatlı yiyen adamdan ortamdan kalkıp tatlı beklemek kaçıncı level şımarıklık bilemiyorum
İlgisizlikten şikayetçiyseniz alır karşınıza bu minvalde konuşursunuz, tatlıdan konuyu buralara getirmek haklıyken haksız konuma düşmektir. Adam gün boyu özür dilemiş, meramını anlatmaya çalışmış ne yapmalıydı daha kırmızı halılar falan mı lazım. Çıkın bu dizi aşkları kafasından biraz mantıklı davranın kendi huzurunuz için, kendinize değer biçmeyin sevgi böyle bir şey değil. Bıktırırsınız bir süre sonra kim olursa olsun

7 sayfa arkadaşlar anlatamamış yormayın kendinizi

Ben kalkıp hemen tatlı getirmesini beklemedim ki akşam eve dönerken bana uğrar verir diye düşündüm.

Ben şu şekil düşündüm akşam dönerken bana uğrar tatlıyı bırakır diye. Evet hiç sürpriz falan yapmıyor. Ya parkta ya da arabada zaman geçiriyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…