• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır ve geçirilen zamana göre çiftler birbirini tanır, ne isteyip ne istemediğini bilir.

Eşimle sevgiliyken Arby's te kıvırcık patates kızartması var onu çok sevdiğimi bilirdi.

Arkadaşıyla ne zaman denk gelip oraya gitse beni arar sana da getiriyim mi derdi. Bende ''sen ye ben yemiş kadar olurum '' derdim. Eşim ne kadar sevdiğimi bildiğinden bana yakınsa ya kapıya çık getirdim derdi, yakın değilse ilk buluşmada gidiyoruz derdi. Ben eşime getir deseydim eminim bu kadar istekle, hevesle getirmezdi.

Sizin olayınızda da canım çekti dediğiniz için nezaketen yapılmış bir teklif var. İstemezsiniz diye düşünüp söylemiş ama nezaketi elinde patlamış. Onun yapamayacağı şeyi nezaketen bile olsa söylemesi ne kadar yanlışsa, sizin de mevzuyu bu kadar uzatarak kendinizi hayatında hiç tatlı yememiş, görmemiş, aç gözlü sınıfına sokmanız o kadar yanlış.
Katılıyorum hiç minnet etmemek lazım,benim eşim de böyledir 🤲🏻

Unutmuş olabilir.Bunun için ayrılır mı ? Saçmalamayın.Baska bir gün beraber tatlı yemeye gidersiniz.?
abarttikca abartmissin sagol ,canim düsünmen yeterli deyip kes sende incelik yapmis olurdun hemen yaa canim istedi cart curt görmemisler gibi naz vs kabaca bencede illaki getirmek isterse tatliyi ne ala getirsin ama iliskinizi etkileyecek duruma sokan sensin böyle havadan sudan seylerle adamin hayatini zindan edeceksen bitir bencede o da senden kurtulsun sende kendine göre birini bulursun

Yanlış bir karar değil ayrıl. Adam seni sevmiyor. Park köşelerinde arabada takılıyor, ayıp yani. Sevgililerim benim için neler neler yapardı, üzücü böyle bir şeyi kabullenmek. Daha iyisini hak ediyorsunuz aptallık etmeyin.
Bende bunu anlamaya çalışıyorum. Yani çok mu abartıyorum diye düşündüm. Biraz aklım karışık. Bir çok insan ayrılmamı söylüyor annemde başta olmak üzere.

Asıl sevgilinizin sizden ayrılması lazım🙄 Bi tatlı bu kadar büyütülmez, ben olsam bende incelik olsun diye öyle yazardım karşımdaki kişinin hemen olur diye atlayacağını bilmeden. Yani sizin hemen olur diye atlamanız saçma olmuş başka zaman birlikte yeriz diyip kestirip atabilirdiniz. Herkesin karakteri farklı, belki böyle darlamasanız adam arkadaşlarıyla ayrıldıktan sonra tatlı alıp gelirdi🙄 Biri bu kadar büyütse bende götürmezdim şahsen

Sen demeden seriz yapsın istiyorsan ayy benim de canım çekti demeseniz oo afiyet olsun Tatlıyı da çok severim canım iyi eğlenceler deseniz belki öbür gün size tatlı alıp gelirdi
Dedim daha önceleri 7 aydırda diyorum. Sürpriz falan yapmadı. Dün cidden getircek diye sevinmiştim.

Asıl sevgilinizin sizden ayrılması lazım🙄 Bi tatlı bu kadar büyütülmez, ben olsam bende incelik olsun diye öyle yazardım karşımdaki kişinin hemen olur diye atlayacağını bilmeden. Yani sizin hemen olur diye atlamanız saçma olmuş başka zaman birlikte yeriz diyip kestirip atabilirdiniz. Herkesin karakteri farklı, belki böyle darlamasanız adam arkadaşlarıyla ayrıldıktan sonra tatlı alıp gelirdi🙄 Biri bu kadar büyütse bende götürmezdim şahsen
Ben zaten hemen gel falan demedim ki. Cidden alacağını ve eve dönerken bana bırakacağını düşündüm.

Ben zaten hemen gel falan demedim ki. Cidden alacağını ve eve dönerken bana bırakacağını düşündüm.
Ya sorun orda zatwn kim bilir saat kaçta ayrıldılar🙄 Darlamasanız adam getirebilirdi, ayrıca sizin de görmemiş gibi olur diye atlamanız cok kaba olmus. Sonra birlikte yeriz diye kapatabilridiniz konuyu. Üstelik sizin özür dilemeniz gerekirken o özür dilemiş

Ya sorun orda zatwn kim bilir saat kaçta ayrıldılar🙄 Darlamasanız adam getirebilirdi, ayrıca sizin de görmemiş gibi olur diye atlamanız cok kaba olmus. Sonra birlikte yeriz diye kapatabilridiniz konuyu. Üstelik sizin özür dilemeniz gerekirken o özür dilemiş
Darlamadım. Ayrıxa 7 aydır çıkıyoruz. Bir tatlıyı çok görmesin ilk defa istemişim.

Lafın gelişi dedim.dalga geçmiş hem getireyim demiş hem öylesine sordum demis
Çocuk kibarlık etmiş getireyim mu demis. Bunun karşılığı getir olmaz. Olsun sevgilim sana iyi eğlenceler başka birgün yeriz sözün olsun denir. Erkekler de köle değil artık ki 7 aylık ilişki için de biraz abartı bı beklenti. Arkadaşlarıyla çıkmışsa az bı salmak gerekiyor

Sırf nezaket için yapılmayacak şeylerin söylenmesinden nefret ederim. Kibarlık olsun diye de yapmayacağım şeyi söylemem. Tabi benim yaş 30+ neyse. Adam arkadaşlarıyla oturmuş. Tatlı yiyor. Afiyet olsun deyip geçin yani. Öteki de yok getireyim falan. Dersin ki yakın bir zamanda beraber gelelim. Bitti gitti. Getireyim mi derse de getirmiş kadar oldun. Başka zaman yeriz. Bakın bu da güzel oldu. Bunun için bu kadar uzun uzun kavga edilmez. Ediyorsanız da Allah bilir daha ne için ne kavgalar koparırsınız. Bilmiyorum ya çok yorucu böyle şeyler. Çok çocukça.
Dipnot: başka hususlarda da kendinizi değersiz hissettiriyorsa ayrılın tabii. Ama kendinizi de törpüleyin.

Öncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?
Ben senin yerinde olsam baktım o gün getirmedi bişey ertesi gün sohbet ederken benim tatlıya noldu diye sorarım derse onu incelik olarak söyledim derdim anladım ama bu pek incelik gibi olmadı biraz kırıldım filan derdim.

Senin yerinde değil kendim olsam zaten canımda çekti demem ay bırakırım arkadaşlrıyla takılsın en kötü bende baska bi gün isterim der konuyu kapatarım. Çok uzatmıssın. Arkadasının yerinde olsam çekemezdim ben böyle..

İkiniz de haksızsınız. Eğer gerçekten tatlı götürme niyetin yoksa getireyim denmez. Açık açık getiremem dersin. İncelik falan değil bu.
İkincisi, arkadaşlarıyla buluşmaya giden biri böyle darlanmaz. Napsın adam arkadaşlarından ayrılıp sana mı gelsin, bırak otursun bi rahat ver.

Evet olay sadece tatlı değil zaten dolmuşluk bir birikmişlik var. Herkes tatlı istediğim için böyle davrandığımı düşünüyor. Benim için yaptığı özel bir şeyler yok. Biraz değer görmek istedim.
İşte bu adamdan o değeri göremezsin . Ya beklentiye girmeyeceksin , ya da seni hakeden biriyle devam edeceksin..

İkiniz de haksızsınız. Eğer gerçekten tatlı götürme niyetin yoksa getireyim denmez. Açık açık getiremem dersin. İncelik falan değil bu.
İkincisi, arkadaşlarıyla buluşmaya giden biri böyle darlanmaz. Napsın adam arkadaşlarından ayrılıp sana mı gelsin, bırak otursun bi rahat ver.
Ben darlamadım tatlıcıya gitceklerini söyledi bende onun üzerine bunu yazdım zaten.

Bana şey gibi geldi sana bir gün getiririm tabi anlamında demiş. Bence siz anlamamışsınız. Kafa yapınız çok farklı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back