• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatlı değil olay zaten ya, bu şekildeki tavırları canımı sıkıyor. Değer görmek istemiştim.
Olay baya baya tatlı almanası arkadaşım 59 kere olay tatlı değil yazıp durma sende,başlıkta yazmışsın benim gibi mi düşünürdünüz diye çoğu insan düşünmüyor daha kendini haklı çıkarmaya çalışmasan mı

Öncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?
Ben burda g*r*z*k*l* h*rif yazsam ban yer miyim? Getirmeyecekse söyle diyebilirdi hayatim senle de gelelim buraya ismarlarim diyebilirdi? Ben sevgilime canim cekti desem altinda araba oldugu icin hemen getiriyordu. Altinda araba olmasa bile gene alirdi ama günü biraz bekletirdi ismarlar aynisindan. Seninki sözünde duran birisi degil ya napcan bu herifi sal ipi gitsin. Birde kalbini kirarim benle bi kac gün konusma ne demek h*st h*rif sen k*msin ki emir veriyon 😅🤦🏼‍♀️ kuzum sen bunu cok aradin mi cidden?

Tatli tribinde haklı değilsin, fakat diğer mesajlarını okuyunca mevzuyu anladım. Bu ilişkide daha çok seven ve ilişkiye daha ciddi bir gözle bakan sensin. Erkek arkadaşın muhtemelen hoşlansa da çok da önem vermiyor iliṣkinize. Ögrendiğim bir ṣey varsa, seven ve isteyen erkek sen beklemeden ilgisini gösterir, sürprizler yapar.

Ne zamandır birliktesiniz?

Ben burda g*r*z*k*l* h*rif yazsam ban yer miyim? Getirmeyecekse söyle diyebilirdi hayatim senle de gelelim buraya ismarlarim diyebilirdi? Ben sevgilime canim cekti desem altinda araba oldugu icin hemen getiriyordu. Altinda araba olmasa bile gene alirdi ama günü biraz bekletirdi ismarlar aynisindan. Seninki sözünde duran birisi degil ya napcan bu herifi sal ipi gitsin. Birde kalbini kirarim benle bi kac gün konusma ne demek h*st h*rif sen k*msin ki emir veriyon 😅🤦🏼‍♀️ kuzum sen bunu cok aradin mi cidden?Getirmeyecekse zaten öyle bir cümle kurmamaliydi. Kirmamak icin üstünü kapatilirdi.
Bende bunu demek istiyordum yani daha farklı söyleyebilirdi. Başka zaman gidelim diyebilirdi. Getirmeyecekse neden yazıyor diye sordum burada linçlendim. Benim algıladığım bu o mesajdan.

Tatli tribinde haklı değilsin, fakat diğer mesajlarını okuyunca mevzuyu anladım. Bu ilişkide daha çok seven ve ilişkiye daha ciddi bir gözle bakan sensin. Erkek arkadaşın muhtemelen hoşlansa da çok da önem vermiyor iliṣkinize. Ögrendiğim bir ṣey varsa, seven ve isteyen erkek sen beklemeden ilgisini gösterir, sürprizler yapar.

Ne zamandır birliktesiniz?
İşte bende ben demeden ilgilensin sürprizler yapsın istemiştim. 7 ay oluyor.

Bende bunu demek istiyordum yani daha farklı söyleyebilirdi. Başka zaman gidelim diyebilirdi. Getirmeyecekse neden yazıyor diye sordum burada linçlendim. Benim algıladığım bu o mesajdan.
Ya diyebilirdi ama dememiş. Çünkü önem vermiyor. Ne olsun buradakiler size ne yazsin istiyorsunuz? Ne yazsalar mutlu olacaksınız? Size değer vermeyen biriyle birlikte olma diye tavsiye veriyoruz. Siz de ben ondan şunu bekliyordum diyorsunuz. Ya adam yapmıyor işte buradakiler ne yapabilir bu konuda?

İşte bende ben demeden ilgilensin sürprizler yapsın istemiştim. 7 ay oluyor.

Dediğim gibi bu kişi seni yeterince sevmiyor. Neden benimle birlikte peki? Diye soracak olursan. Erkekler bekar olmaktansa ilişkide olmayı tercih eder genelde. Hoṣ bir kadınla bazen buluşup, öpüşüp koklaşmak varken niye bekarlığı tercih etsin ki?
Yapabileceğin 2 şey var:
1. Ayrılmak
2. Ilgini geri çekmek. O mesaj atarsa, mesaj at. Sadece o güzel bir söz söylerse karşılık ver. Baktın hala aynı, tek seçenek ayrılmak

İş bulamadım, kursa gidecek maddi imkanım da yok maalesef.
Kursların da parasız pek çok seçeneği var. Benim maddi durumum iyi değildi. Yüksek lisans istiyordum ama dilim yoktu. 2. Üniversite olarak sozelden girilen ingilizce bölümlerinden birine girdim.iki yıllık olduğu için rahat kazandım. İkinci öğretim tercih ettim. Gündüz çalışıp akşam okuyordum. Dil kursuna gitmek yerine bu şekilde ücretsiz dil öğrenmiş oldum. Belediyelerin çok güzel kursları oluyor. Halk eğitimin yine aynı şekilde.

Evet gördüm, deger verildigini hissetmiyorsan ayrilabilirsin ne zamandir berabersiniz?

Ya diyebilirdi ama dememiş. Çünkü önem vermiyor. Ne olsun buradakiler size ne yazsin istiyorsunuz? Ne yazsalar mutlu olacaksınız? Size değer vermeyen biriyle birlikte olma diye tavsiye veriyoruz. Siz de ben ondan şunu bekliyordum diyorsunuz. Ya adam yapmıyor işte buradakiler ne yapabilir bu konuda?
Bende yazılanları okuyup değerlendiriyorum. Ben mi çok abartıyorum ya da o değer vermiyor mu diye. Bunları ölçmek için yazdım.

Kursların da parasız pek çok seçeneği var. Benim maddi durumum iyi değildi. Yüksek lisans istiyordum ama dilim yoktu. 2. Üniversite olarak sozelden girilen ingilizce bölümlerinden birine girdim.iki yıllık olduğu için rahat kazandım. İkinci öğretim tercih ettim. Gündüz çalışıp akşam okuyordum. Dil kursuna gitmek yerine bu şekilde ücretsiz dil öğrenmiş oldum. Belediyelerin çok güzel kursları oluyor. Halk eğitimin yine aynı şekilde.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bana uygun bir kurs bulmaya çalışacağım.

Bunun tek bir olaydan kaynaklandığını dusunmedigim için sizi haklı gördüm. Size yeterince ilgi göstermediği için alınganlık yapmışsınız. Normal şartlarda bu şekilde zaten davranmaz bir kadın. Ama ilgi gösterilmediği zaman hepimiz biraz hircinlasiyoruz.

7 aydır sevgiliyiz. Ayrılmak istiyorum ama hata yapmaktanda korkuyorum.
Neden kendi hatani odaklaniyorsun? Birazda karsi tarafin hatasina odaklanmalisin. Cünkü bi ömür demek ya cile ya huzur ikisinden birini tercih etmis oluyorsunuz. Biraz daha gözlemle o zaman net kararini verebilmis olursun belkide diyecegim ama zaman kaybinin geri alamiyorsun keskeler dememek icin

Dediğim gibi bu kişi seni yeterince sevmiyor. Neden benimle birlikte peki? Diye soracak olursan. Erkekler bekar olmaktansa ilişkide olmayı tercih eder genelde. Hoṣ bir kadınla bazen buluşup, öpüşüp koklaşmak varken niye bekarlığı tercih etsin ki?
Yapabileceğin 2 şey var:
1. Ayrılmak
2. Ilgini geri çekmek. O mesaj atarsa, mesaj at. Sadece o güzel bir söz söylerse karşılık ver. Baktın hala aynı, tek seçenek ayrılmak
Ayrılmak benimde aklımda ama yanlış bir karar olup olmadığından emin olamıyorum. Zaten aklım karışık.

Neden kendi hatani odaklaniyorsun? Birazda karsi tarafin hatasina odaklanmalisin. Cünkü bi ömür demek ya cile ya huzur ikisinden birini tercih etmis oluyorsunuz. Biraz daha gözlemle o zaman net kararini verebilmis olursun belkide diyecegim ama zaman kaybinin geri alamiyorsun keskeler dememek icin
Değer vermediğini hissediyorum ama emin olamıyorum. Çok mu abartıyorum diye düşünüyorum. Belirsizlik içindeyim. Ayrılmak mantıklı geliyor sonra ya hata yaparsam diye korkuyorum.

Ayrılmak benimde aklımda ama yanlış bir karar olup olmadığından emin olamıyorum. Zaten aklım karışık.
Yanlış bir karar değil ayrıl. Adam seni sevmiyor. Park köşelerinde arabada takılıyor, ayıp yani. Sevgililerim benim için neler neler yapardı, üzücü böyle bir şeyi kabullenmek. Daha iyisini hak ediyorsunuz aptallık etmeyin.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır ve geçirilen zamana göre çiftler birbirini tanır, ne isteyip ne istemediğini bilir.

Eşimle sevgiliyken Arby's te kıvırcık patates kızartması var onu çok sevdiğimi bilirdi.

Arkadaşıyla ne zaman denk gelip oraya gitse beni arar sana da getiriyim mi derdi. Bende ''sen ye ben yemiş kadar olurum '' derdim. Eşim ne kadar sevdiğimi bildiğinden bana yakınsa ya kapıya çık getirdim derdi, yakın değilse ilk buluşmada gidiyoruz derdi. Ben eşime getir deseydim eminim bu kadar istekle, hevesle getirmezdi.

Sizin olayınızda da canım çekti dediğiniz için nezaketen yapılmış bir teklif var. İstemezsiniz diye düşünüp söylemiş ama nezaketi elinde patlamış. Onun yapamayacağı şeyi nezaketen bile olsa söylemesi ne kadar yanlışsa, sizin de mevzuyu bu kadar uzatarak kendinizi hayatında hiç tatlı yememiş, görmemiş, aç gözlü sınıfına sokmanız o kadar yanlış.

Yanlış bir karar değil ayrıl. Adam seni sevmiyor. Park köşelerinde arabada takılıyor, ayıp yani. Sevgililerim benim için neler neler yapardı, üzücü böyle bir şeyi kabullenmek. Daha iyisini hak ediyorsunuz aptallık etmeyin.
Cidden niye biryere gidip oturmuyorsunuz park yada araba neden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back