• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten getireyim dese bile ya canım arkadaşlarınla birliktesiniz şimdi planını benim bozma demek zor olmamalı. Canınız çok çektiyse sipariş verirsiniz.
Evet o da getiremeyeceğin bir şey için alayım demiş ama bu mesajda öptüm demek gibi bir şey olarak düşünmüş besbelli.
Böyle saçma sebeplerle kavga çıkıyorsa ilişkinizi bitirmek mantıklı.
Ben zaten şimdi getirsn diye demedm ki eve dönerken bana uğrar bırakır diye düşündüm.

Ya bekar insanlar napicaklar arkadaslariyla vakit gecirecekler ki evlenince ergen gibi arkadas pesinde kosmasinlar. Istiyosunuz ki 10 yila bi hacca gider gibi arkadaslariyla gorussun benim dizimin dibinden ayrilmasin. Ben kocami bu kadar gorsem fenalik geciririm. Bi birakin insanlar nefes alsinlar. Cetele tutmayin. Sizin yeriniz ayridir arkadaslarinin ayri. Benm sevgilim beni boyle darlasa uzaklasirim arkadaslarimla daha cok gorusmeye vaktim olur. Yeterli ilgi gormedigini dusunuyosaniz ayrilip daha ilgili birini bulun ki ne sizin ne onun zamani bosa gitmesin
Arkadaşları ile görüşüp sizinle haftanın bir iki günü gecirmiyorsa bu dediğin geçerlimi

Arkadaşları ile görüşüp sizinle haftanın bir iki günü gecirmiyorsa bu dediğin geçerlimi
Ben sevgililer hic gorusmesin demiyorum ki. Ikisi de istiyosa planlari uyiyosa bolca gorussunler. Ama benim yerime arkadaslariyla gorusuyo benle 4 saat arkadaslariyla 9 saat kiyasi biraz cocukca. Kmse sevgili edinip sosyal hayatini birakmamali

Şunu diyebilirdi başka zaman seninle gidelim. Beklentiye neden sokuyor beni? Getiriyim yerine onu yazabilirdi. Arabası var bu arada. Sadece arkadaşının arabasıyla gitmişler. Yani getirmeyecwkse neden yazıyor ki öyle?

Canınız o an çekmiş başka zaman gidelim demek de çok uygun düşmezdi. Muhtemelen siz ondan da memnun kalmazdınız. Sizin beklentiye girmeniz zaten saçma olan sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bazı cümleler vardır nezaketen söylenir. Adamın getireyim demesinden daha saçma sizin olur getir demeniz. Araba kendinin değil neticede. Düşünememiştir sizin olur getir diyeceğinizi. Ne desin arkadaşlarıyla dışarı çıkmış adam durun siz bekleyin arabayı da alayım ben sevgilime çok acil tatlı götüreyim mi? Çocuk gibi tutturmuşsunuz tatlı getiricem dedi getirmedi diye

Ben sevgililer hic gorusmesin demiyorum ki. Ikisi de istiyosa planlari uyiyosa bolca gorussunler. Ama benim yerime arkadaslariyla gorusuyo benle 4 saat arkadaslariyla 9 saat kiyasi biraz cocukca. Kmse sevgili edinip sosyal hayatini birakmamali
Aynen bu kıyas saçma elbette benimde benzer ilişkim vardi onun için sormak istedim teşekkürler o tam anlamiyla arkadaşları ile olup benimle olmuyordu benim işim evim sosyal hayatım var zaten o yoktu

Çok samimi soruyorum tedavi olmayı dusunuyormusunuz? Bu adamların hayatı size endeksli mi sanıyorsunuz abi olabilir arkadaşlarıyla bir hafta çok yoğun zaman gecirmis seni ihmal etmiş olabilir anlayışlı olsam ölümünmu yaklaşır bir tatlı için zehir zıkkım etmişsin adam dese git anan alsın baban alsın ne dicen mecbur mu senin aç karnını doyurmaya umarım 12 13 falandır yaşın umarım yani yoksa sen normal değilsin umarım çocuk ayrılır kurtulur senden

Canınız o an çekmiş başka zaman gidelim demek de çok uygun düşmezdi. Muhtemelen siz ondan da memnun kalmazdınız. Sizin beklentiye girmeniz zaten saçma olan sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bazı cümleler vardır nezaketen söylenir. Adamın getireyim demesinden daha saçma sizin olur getir demeniz. Araba kendinin değil neticede. Düşünememiştir sizin olur getir diyeceğinizi. Ne desin arkadaşlarıyla dışarı çıkmış adam durun siz bekleyin arabayı da alayım ben sevgilime çok acil tatlı götüreyim mi? Çocuk gibi tutturmuşsunuz tatlı getiricem dedi getirmedi diye
Ben eve dönerken bana uğrar diye düşündüm hemen istemedim ki? Evimiz yakın arabayla 5 dk mesafede.

Aynen bu kıyas saçma elbette benimde benzer ilişkim vardi onun için sormak istedim teşekkürler o tam anlamiyla arkadaşları ile olup benimle olmuyordu benim işim evim sosyal hayatım var zaten o yoktu
Oyle bi durum elbette kabul edilemez ama bu durumda da benimle ilgilenmiyosun baskisi yapilmaz. Ayrilirsin bitti gitti

Arkadaşlarıyla yemek yemeye tatlı yemeye falan gidiyorlar bana gelince parkta oturalım arabada oturalım oluyor.
BElki arkadaslari maddi durumu olmadigi icin hesabini oduyodur da sana soyleyemiyodur. Bugun bi tatliciya gitsen tek basina 300 tl odeyip cikiyosun. Calismiyosa buyuk para

Çok samimi soruyorum tedavi olmayı dusunuyormusunuz? Bu adamların hayatı size endeksli mi sanıyorsunuz abi olabilir arkadaşlarıyla bir hafta çok yoğun zaman gecirmis seni ihmal etmiş olabilir anlayışlı olsam ölümünmu yaklaşır bir tatlı için zehir zıkkım etmişsin adam dese git anan alsın baban alsın ne dicen mecbur mu senin aç karnını doyurmaya umarım 12 13 falandır yaşın umarım yani yoksa sen normal değilsin umarım çocuk ayrılır kurtulur senden
Aramız zaten bozuktu. Yani başka zaman gidelim falan diyebilirdi. Ben getirceğini düşündüm. Değer verdiğini görmek istedim. Çünkü değersiz hissettiriyor.

Ben eve dönerken bana uğrar diye düşündüm hemen istemedim ki? Evimiz yakın arabayla 5 dk mesafede.

Sürekli kendinizi savunma, haklı çıkmaya çalışma halindesiniz farkında mısınız? 6 sayfadır her yazılana ama şöyle aslında, aslında şu da var, ben bunu bundan yaptım diye açıklamaya çalışıyorsunuz. Kendinizi o kadar haklı görüyorsunuz ki eleştiriye, başka bakış açılarına kapalısınız. Başlık bile kim haklı şeklinde. Tek derdiniz haklı çıkmak. Bir oturup düşünün bu kadar insan yazıyor acaba ben nerede ne yanlış yapmış olabilirim diye.

Olay tatlı değil maalesef. Dalga geçmesi. İlgilenmemesi. Arkadaşlarına daha çok zaman ayırması. Bana gelince bu şekilde davranması.

O zaman bitirin ayrılın bu çocuktan madem olay tatlı mevzusu değil. Yani inşallah değildir çünkü gerçekten çok manasız bu tribiniz.

Yani dusunun 2 gün görüşelim haftada dedik bir günden 0 a düştü :)
Sizinle görüşmeyen birinden ayrılacaksınız yani sevgilimi görmeyeceksem neden sevgilim ki? Değer görmediğiniz yerde bir sn bile durmanız sizin değerinizi iyice azaltır. Siz buna layık değilsiniz.

Sürekli kendinizi savunma, haklı çıkmaya çalışma halindesiniz farkında mısınız? 6 sayfadır her yazılana ama şöyle aslında, aslında şu da var, ben bunu bundan yaptım diye açıklamaya çalışıyorsunuz. Kendinizi o kadar haklı görüyorsunuz ki eleştiriye, başka bakış açılarına kapalısınız. Başlık bile kim haklı şeklinde. Tek derdiniz haklı çıkmak. Bir oturup düşünün bu kadar insan yazıyor acaba ben nerede ne yanlış yapmış olabilirim diye.
Yani ben bu adamın yazdığı mesajdan tatlı getircek diye anladım? Yanlış mı anlamışım?

Sizinle görüşmeyen birinden ayrılacaksınız yani sevgilimi görmeyeceksem neden sevgilim ki? Değer görmediğiniz yerde bir sn bile durmanız sizin değerinizi iyice azaltır. Siz buna layık değilsiniz.
Teşekkürler da on iki üç konumu okuyup istersen özelden yazabilir misin annesine çok darliyor demiş manevi bağ var sürekli beraberiz normal ilişki gibi iletişim kesemiyorum çok haklısınız bende öyle dusunuyorum

Aramız zaten bozuktu. Yani başka zaman gidelim falan diyebilirdi. Ben getirceğini düşündüm. Değer verdiğini görmek istedim. Çünkü değersiz hissettiriyor.
Sizin değerinizi birinin size iyi-kötü davranması belirlemez. Her insan zaten değerlidir. Yok eğer kaba davranıyorsa ayrılmaktan başka bir çare yoktur. Dün başka bir konuda da vardı. Doğum günü planı yapılmadığı için kadın kendini banyoya kilitlemiş. Bu şekilde asla değer göremezsiniz. önce siz kendinize değer vereceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back