Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?
Sanırım siz bayadır değersiz hissediyorsunuz o yüzden ilgi çekmeye çalıştınız. Yanlış zamanda ilgisini göstermesini istemişsiniz. İlgi gösterecek olan gösterir sizin isteğinizle olmamalı.
Bende bunu anlamaya çalışıyorum. Yani çok mu abartıyorum diye düşündüm. Biraz aklım karışık. Bir çok insan ayrılmamı söylüyor annemde başta olmak üzere.
Eğlenilecek ve evlenilecek kızlar deniyor ya ..sen eğlenilecek arabalarda park köşelerinde sıkıştırılacak kızsın demek ki 1 tatlıyı çok görmüş .Kibarca söyledik anlamadın
Gerçekten kibarlık için söylemiş. Sen de galiba ilgi beklemissin. Genel davranışlarını bilmiyorum ama bu teklifi genelde herkes yapar ve genelde de düşünmen yeter sen eglencene bak bana tatlı sözün olsun bir gün birlikte yeriz deseydin sorun buyumezdi.