Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay tatlı değil bu belli. Ama sizin tavırlarınız çok bunaltıcı ve çocuksu. Sizce sevgilinizin arkadaşları sevgilinize nasıl davranıyordur? Yani sizinleyken sürekli rahatsız edip, zaman sayıyor mudur? Siz bunları yaparak bunaltmışsınız, o yüzden sizinleyken nefes alamıyor. Beklediğiniz ilgiyi onu daraltarak elde edemezsiniz tam tersi sizden kaçar. Adama verdiğiniz enerji “ben hep boşum, kimsen yok, senden gelecek bir kalp emojisine muhtacım”. Adam o kadar şımarır ki böyle bir süre sonra o 4 saati bile ararsınız.

Bence yapmanız gereken şey asla mesaj yazmamak, o yazdığında da geç cevap verip “pardon canım görmemişim kitap okuyordum “ yazıp geçmek. Her görüşmek istediğinde evet demeyip “arkadaşlarla görüşecektim ya kızkıza dedikodu, alışveriş vs işte öbürgün yapalım” deyip geri çevireceksiniz. Bakın bakalım sizin ondan başka bir hayatınız olduğunu anladığında size böyle davranacak mı?

Ha siz ilginizi çekince eğer üstünüze düşmeyip boşveriyorsa da sizi sevmiyordur komple ayrılın zaten. Ama böyle yaparak “şimdi yine 3 saat trip çekemem” deyip sizden uzaklaşır. Şu mesajlar çok çocuksu ve kimsenin çocuk büyütmeye mecburiyeti ve zamanı yok maalesef.

Olayda cocugun sadece kendi kendine beklentiye giriyosun dedigi kisim yanlis beklentiye o sokmus. Ama onun disinda arkadaslariyla otururken durun bi sevgilime tatli yetistireyim.diyecek hali yok. Ayrica gunde 8365289 saat ilgilenecek vakti de olmaz insanlarin herkesim sevgilisinden baska sosyal hayati da var devam ettirmesi gereken. Canin tatli istiyosa mor pembe ve turuncu uygulama var oralardan siparis edebilirsin elin cocugunu kurye niyetine kullanmak yerine. Sanki aseriyo

Siz canım çekti dediğinizde ne demesini bekliyordunuz ki? Farklı bir şey ne yazabilirdi mesela? Ben düşündüm bulamadım, gerçekten merak ettiğim için soruyorum hıı peki mi yazsın, canın çektiyse söyle kendine internetten mi yazsın? Haliyle herkes gibi o da getireyim yazar nezaketen. Sizin teşekkürler düşünmen yeter demeniz gerekirdi aslında. Tutup arabası bile olmayan tamam olur getir demişsiniz. Genel için konuşmuyorum orasını ben bilemem ama yazdığınız konu özelinde haklı değilsiniz, konuyu tatlı istiyoruma çekmişsiniz resmen

Of, sizin gibiler sadece hayati insana zehir ediyor gerçekten. Cok sacma bir davranis bu, her seye atlanmaz ki oyle, cok cok itici olmussunuz, olur getir demekle.
Olgun biri, gerek olmadigini soyleyip tesekkur eder ve iyi eglenceler, afiyet olsun deyip bitirir konusmayi.
sizin gibiler yuzunden kezban kelimesini sevmesem de, anlami baska olsa da, kotu anlamda kullanildigi icin başkalarının ağzına pelesenk ettiniz bu kelimeyi. Söyledikleri kadar var yani ne diyim.

Sadece tatlı değil ki olay. İlgilenmesini istedim çünkü benden çok arkadaşlarıyla zaman geçiriyor.

konu sahibi canim cekti diyerek cocugun oyle yazmasina vesile olmus aslinda, canim cekti lafina ne yazilir ki? Bir gün beraber de yer der gecerdim ben ama, aklina gelmemis olabilir ve oyle yazmis olabilir, ne bilsin kizin atmaca gibi teklifin ustune atlayacagini

Ben normalde istemem zaten. Sadece benim için bir şeyler yapacak mı diye düşündüm. Getiriyim yazınca getirceğini düşündüm. Son zamanlarda ilgiyi azalttı çünkü.

Siz hemen onu dedikten sonra kalkip getirmesini mi beklediniz ya da arkadaslarini birakip dur sevgilime tatli gotureyim diyecegini mi dusundunuz gercekten?

Ben yapmam bunu mesela, yapan kac kisi bulursunuz bilmem. Benim esim olsa aksam eve gelirken getirirdi paket yaptirip ama o an arkadaslariyla otururken kalkip getirmeye kalksa(ki yapmaz) ben derim once ayip olur cocuklara sacmalama diye

Şunu diyebilirdi başka zaman seninle gidelim. Beklentiye neden sokuyor beni? Getiriyim yerine onu yazabilirdi. Arabası var bu arada. Sadece arkadaşının arabasıyla gitmişler. Yani getirmeyecwkse neden yazıyor ki öyle?

Asla mesaj atilmayinca yazmayan bir sevgilim vardı ben plan yapınca onunla o arkadaşları ile yapardı orta yol bulamadık

Tatlı konusunda hatalisiniz , diğer mevzuları bilemem çünkü yazmamışsıniz
Fazla naz aşık usandırır demis atalarımız, kaprisli ilişkiler yürümez, kapris yapmayın sevdiklerinize , insanin değerini de sevgilisinin tatlı getirip getirmemesi belirlemez ama dediğim gibi başka mevzunuz varsa bilemiyorum

Çünkü benim için bir şey yapmadı. Varsa yoksa arkadaşıyla çıkarlar yemek yer tatlı yerler bana gelince parkta oturalım arabada oturalım olur. Bu yüzden istedim yani değer verip vermediğini görmek istedim.

Sadece tatlı değil ki olay. İlgilenmesini istedim çünkü benden çok arkadaşlarıyla zaman geçiriyor.
Ya bekar insanlar napicaklar arkadaslariyla vakit gecirecekler ki evlenince ergen gibi arkadas pesinde kosmasinlar. Istiyosunuz ki 10 yila bi hacca gider gibi arkadaslariyla gorussun benim dizimin dibinden ayrilmasin. Ben kocami bu kadar gorsem fenalik geciririm. Bi birakin insanlar nefes alsinlar. Cetele tutmayin. Sizin yeriniz ayridir arkadaslarinin ayri. Benm sevgilim beni boyle darlasa uzaklasirim arkadaslarimla daha cok gorusmeye vaktim olur. Yeterli ilgi gormedigini dusunuyosaniz ayrilip daha ilgili birini bulun ki ne sizin ne onun zamani bosa gitmesin

Ben zaten o an getirmesini beklemedim ki. Eve dönerken bana uğrar bırakır diye düşündüm evimiz arabayla 5 dklık mesafe

Arkadas ortaminda herkes sohbete akarken bi gozu telefonda trip atmasin diye yazdigina o kadar eminim ki. Ne yazdiginin bilincinde bile degildir kisa kisa msjlar

Gerçekten getireyim dese bile ya canım arkadaşlarınla birliktesiniz şimdi planını benim bozma demek zor olmamalı. Canınız çok çektiyse sipariş verirsiniz.
Evet o da getiremeyeceğin bir şey için alayım demiş ama bu mesajda öptüm demek gibi bir şey olarak düşünmüş besbelli.
Böyle saçma sebeplerle kavga çıkıyorsa ilişkinizi bitirmek mantıklı.

deger oyle ölçülmez, istedigin gibi ilerleyen bir iliski degilse de ayril. Ne gerek var kendini uzmeye o kisi seni mutlu etmiyorsa?

Deger vermediği çok belli değil mi? Bence buna yol verin başkasını bulun. Sizle vakit geçirmekten hoşlanacak birileri var dışarıda onları bulmaya çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…