• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 yaşındayım ve olay sadece tatlı değil
Sadece Tatlı olmadığını anladım. Ama sen tatlı getirseydi kendini önemsenmiş hissedecektin. O yüzden mevzu şuan tatlı. Tatlı yemek değil ama onun sana işini gücünü bırakıp tatlı getirmesi. Bu mu gerçekten kendine biçtiğin değer?

Bence test edeceğinize dik duruşlu olun ilgilenmiyorsa sizinle vakit geçirmek istemiyorsa oturup düşüneceğimize hayatınıza bakın canı cehenneme deyin,şimdiden böyleyseniz birgün biriyle evlendiğinizde de çok ezilirsiniz,üzülürsünüz,kendi değerinizi kendinize verin kimseden birşey istemeyin,bilmiyorum yaşınız kaç ama okuyun ve kendi tatlınızı kendiniz alıp sizde arkadaşlarınızla çıkın eğlenin bi erkekten sabaha kadar tatlı beklemeyin
Hayatımda ondan başkası yok belkide bu yüzden ondan bir şeyler bekledim. Arkadaşlarım falan yok.

Çok aradın mi bu dag ayısını ? Madem getiremeyecek neden getireyim diyor sen de ayrı bir alemsin canın tatli cektiyse ara siparis verip ye neden ona minnet ediyorsun ?

Sadece Tatlı olmadığını anladım. Ama sen tatlı getirseydi kendini önemsenmiş hissedecektin. O yüzden mevzu şuan tatlı. Tatlı yemek değil ama onun sana işini gücünü bırakıp tatlı getirmesi. Bu mu gerçekten kendine biçtiğin değer?
Çünkü benim için bir şey yapmadı. Yapsaydı eğer evet değer verdiğini hissedecektim. Bu herhangi bir şey olabilir. Güzel sözler, güzel şeyler herhangi bir şey. Çok bir şey beklemedim. İlgilenmesini istedim.

Çünkü benim için bir şey yapmadı. Yapsaydı eğer evet değer verdiğini hissedecektim. Bu herhangi bir şey olabilir. Güzel sözler, güzel şeyler herhangi bir şey. Çok bir şey beklemedim. İlgilenmesini istedim.
Eee ayrıl o zaman neden sevgilisin? Onun ilişki yaşayışı bu sana uygun değilse yolları ayırırsın. Yakasına yapışmanın alemi ne?

Çok aradın mi bu dag ayısını ? Madem getiremeyecek neden getireyim diyor sen de ayrı bir alemsin canın tatli cektiyse ara siparis verip ye neden ona minnet ediyorsun ?
Bende onu anlamadım işte getirmeyecekse neden öyle yazıyor? Ben kendim alabilirim sorun o değil. Bana değer vermediğini hissediyorum yani.

Cidden seviyordum ama pek karşılığını alamıyorum gibi hissettim. İlk sevgilim sayılır o yüzden bu şekilde panikledim.
Bence öncelikle kendini sevmelisin. Bırak onu bunu sevmeyi. Karşıdaki insanın davranışları değerli hissettirmemeli. Sen her halükarda değerli olduğunu bilmelisin. Bunu başka bir insanın davranışlarına bağlamamalısın. Bence önce onu hallet sonrası daha güzel olacak inan

Bence öncelikle kendini sevmelisin. Bırak onu bunu sevmeyi. Karşıdaki insanın davranışları değerli hissettirmemeli. Sen her halükarda değerli olduğunu bilmelisin. Bunu başka bir insanın davranışlarına bağlamamalısın. Bence önce onu hallet sonrası daha güzel olacak inan
Yoğun özgüven problemi yaşadım, kendimle pek barışık değilim. Sevemedim kendimi.

Benim de canım çekti dediğinizde karşı taraf nezaketen getireyim der. Sizin olur teşekkürler demeniz garip olan. Durup dururken sana tatlı getireyim diye sormamış ki siz üstüne düşmüşsünüz. Daha dün bir arkadaşımın kardeşi ve erkek arkadaşıyla yemek masasında hikaye atmış. Masa çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun yazdım. Teşekkür ederim canım gel beraber olsun yazmış. Ciddiye alıp gitse miydim nasılsa davet etti diye? Aşırı saçma olmaz mıydı orda ne işim var? Tatlı almak bir değer göstergesi değil ki adamı test edesiniz.

Sen de hatalısın o da. Sen hatalısın çünkü arkadaşlarıyla dışarı çıkıp tatlı yiyen adama ben de istiyorum deyip kalkıp getirmesini beklemişsin yanlış bence bu. O da hatalı çünkü ayı gibi davranmış getireyim deyip getirmemiş. Beraber de yeriz deseydi konu kapanabilir sen de üzülmezdin. Tuhaf bir kavga olmuş

Benim de canım çekti dediğinizde karşı taraf nezaketen getireyim der. Sizin olur teşekkürler demeniz garip olan. Durup dururken sana tatlı getireyim diye sormamış ki siz üstüne düşmüşsünüz. Daha dün bir arkadaşımın kardeşi ve erkek arkadaşıyla yemek masasında hikaye atmış. Masa çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun yazdım. Teşekkür ederim canım gel beraber olsun yazmış. Ciddiye alıp gitse miydim nasılsa davet etti diye? Aşırı saçma olmaz mıydı orda ne işim var? Tatlı almak bir değer göstergesi değil ki adamı test edesiniz.
Yani normalde istemem zaten ama getireceğini düşündüm cidden. Benim için bir şey yapmasını istedim sadece. Yani farklı bir şeyler yazabilirdi. Sevgilim bana da dedi gel beraber olsun diye ciddiye almadım çünkü ciddiye alıncak bir şey değil bu. Mesajlaşmalarda getirceğini düşündüm.

Sen de hatalısın o da. Sen hatalısın çünkü arkadaşlarıyla dışarı çıkıp tatlı yiyen adama ben de istiyorum deyip kalkıp getirmesini beklemişsin yanlış bence bu. O da hatalı çünkü ayı gibi davranmış getireyim deyip getirmemiş. Beraber de yeriz deseydi konu kapanabilir sen de üzülmezdin. Tuhaf bir kavga olmuş
Ben normalde istemem zaten. Sadece benim için bir şeyler yapacak mı diye düşündüm. Getiriyim yazınca getirceğini düşündüm. Son zamanlarda ilgiyi azalttı çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back