• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değer verdiğini hissedemiyorum zaten kaç gündür bu şekilde davranıyor. Arkadaşlarıyla dün 8-9 saat gezdi. Eve geldi uyuyacağım sana vakit ayıramadım dedi. Biz 4 saat buluştuk geçen. Onda da sürekli gidelim gidelim deyip durdu.

Hic uzatmana gerek yok. Tabi herkesin arkadas cevresi felan olur. Ama sana simdiden degersiz hissettiriyorsa bas tekmeyi.

Tatlı getirseydi değerli mi olacaktınız? Ayol sizin değeriniz tatlı getirmesine mi bağlı?

Değer tanımınızı gözden geçirin bence. Başka şeyler olduysa ve tatlı bahanesi olduysa bunun birşey demem ama şu haliyle siz haksızsınız. Adam açıklamış araba benim değil, planı ben belirlemiyorum diye. İnsanlara biraz alan açın. Baban mı o senin de sana tatlı taşıyacak.
Olay tatlı değil zaten, olay benimle dalga geçmesi. Lafın gelişi dedim ne demek ya. Ben getireceğini düşünmüştüm. Bana son zamanlarda vakit ayırmıyordu zaten. Değersiz hissediyordum.

Öncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?
Arabam yok diyor getiremeyecek mesafede miydi acaba,sonuçta arkadaşıyla çıkmış onunla vakit geçiriyor onu bırakıp koştur koştur size tatlı mı getirseydi,ben olsam istemem hemen,bide siz istemişsiniz benim de canım çekti yaaa diye aç gözlüklük bence

Olay tatlı değil zaten, olay benimle dalga geçmesi. Lafın gelişi dedim ne demek ya. Ben getireceğini düşünmüştüm. Bana son zamanlarda vakit ayırmıyordu zaten. Değersiz hissediyordum.
Arkadaşlarıyla gittiği bir ortamda sana tatlı getiremeyeceği belli değil mi? Gereksiz beklentiye girip olmayınca üzülüp, kendi değerini sorguluyorsun.

Düşünmen yeter diyip geçeceğini düşünmüş adam ki bence olması gereken oydu. Sizinle dalga geçmiyor, siz dalga geçti olarak nitelendiriyosunuz.

Bence çok uzatmışsınız. Getireyim dediğinde sağol düşünmen yeter demeniz asıl güzel olurdu. Adam arkadaşlarıyla gittiği yerden kalkıp arabası bile olmadan koştur koştur tatlı mı getirsin size? O kadar mı tatlı krizine girdiniz velev ki öyle internetten sipariş verseydiniz kendinize. Özür de dilemiş üstelik siz hala söylenip durmuşsunuz. Ayaklarınıza mı kapansın affet beni diye? Yorucu geldiniz bana
Çok katılıyorum 👍🏻

Mesele tatlı değil bardak zaten dolmuş son damlada tatlı olmuş tatlıyı söyleyerek haksız görünüyor ama anlattığı o değil hep ikinci planda olması değer vermemesi ben böyle anladım konuyu
Aynen o şekilde. Sinirden tam anlatamadım. Tatlı değil olay. Sürekli bu şekilde davranması. Bana gelince sürekli bahaneler.

Iki tarafta hatali. Hadi diyelim siz istediniz. Ki keske rahat birakaydiniz da sevgiliniz bi takilsaYdi. Ama diyelim ki caniniz cektigini yazdiniz. Sevgilinizde bidahakine beraber gelelim yazabilirdi. Eger ki gercekten getiremeyecek durumdaysa. Onunda getiririm diyip getirmemesi yanlis, sizinde durduk yere ilgi bekleyip istemeniz. Gereksiz uzamis. Iki tarafta üste cikmak icin absrtmis

Aramız zaten bozuk ilgilenmediği için. Ben cidden tatlı getircek diye bekledim. Çünkü öyle yazmış. O zaman yazmasın o şekilde.

İlgilenmiyorsa ayrılın. Zorla mı kendinizle ilgilendireceksiniz? Adam beklentiye girdiğinizde söylediğinde de ne beklentisi diye yükseliyorsunuz. Basbayağı beklentiye girmişsiniz. Tamam onun getireceğim demesi yanlış zaten. Sizin hadi getir bekliyorum diyeceğinizi tahmin etmedi muhtemelen. Sizin de getir demeniz saçma. Arabası olmayan adam nasıl size tatlı getirecek? Siz de düşüncesiz davranmışsınız. Ne tatlıymış yahu. İlk düzgünce açıklamış özür dilemiş siz uzattıkça uzatmışsınız.

Kendinize yazıldığını düşünün,bi arkadaşınızla buluştunuz bapıyorsun tatlı yiyorum yaaa bende istiyorum diyor erkek arkadaşınız,siz ortamı arkadaşınızı sap gibi bırakıp araba bile yokken koşa koşa tatlı mı götürürdünüz,ne garip beklentileriniz var internetten ver siparişini,erkek dediğin kul köle olmak zorunda değil ki onun da hayatı çevresi var sizde bu kadar minnettar olmayın

Arkadaşlarıyla gittiği bir ortamda sana tatlı getiremeyeceği belli değil mi? Gereksiz beklentiye girip olmayınca üzülüp, kendi değerini sorguluyorsun.

Düşünmen yeter diyip geçeceğini düşünmüş adam ki bence olması gereken oydu. Sizinle dalga geçmiyor, siz dalga geçti olarak nitelendiriyosunuz.
Gün içinde zaten rahatsızdım arkadaşlarıyla buluşmadan önce söyledim. Arkadaşlarıylayken bir kere bile söylemedi nasıl oldun iyi misin diye. Tatlı olayına gelecek olursam laf olsun diye getiriyim yazmış. Bende gerçekten getireceğini düşündüm.

Aynen o şekilde. Sinirden tam anlatamadım. Tatlı değil olay. Sürekli bu şekilde davranması. Bana gelince sürekli bahaneler.
Valla sürekli böyle davranıyor demişsiniz ya sizin talepleriniz hep böyleyse adamda davranır. Ben sizin mevzuları anlayış şeklinizi garipsemeye başladım. Bence siz ayrılın hem adma rahat etsin, hemde belki sizin gibi birini bulur daha mutlu olursunuz.

Sizi anliyorum ama sizin ondan tatlı beklemeniz de sağlıksız bir şey. Canınız tatlı istediyse açarsınız bir uygulamayı sipariş verirsiniz, neden ondan getirmesini beklediniz ki? Bana saçma geldiği gibi erkek arkadaşınıza da saçma gelmiştir ve getirmemiştir. Sizin ciddiye alacağınızı bile düşünmemiştir ki. Ben almam yani, arkadaşlarımla otururken sevgilim canının tatlı çektiğini söylese öylesine "getireyim" der geçerim, karşı taraf da "düşünmen yeter" falan der, muhabbet bu şekilde ilerleyebilir. Gayet sıradan bir muhabbet için canınızı sıkmışsınız bence.

Kendinize yazıldığını düşünün,bi arkadaşınızla buluştunuz bapıyorsun tatlı yiyorum yaaa bende istiyorum diyor erkek arkadaşınız,siz ortamı arkadaşınızı sap gibi bırakıp araba bile yokken koşa koşa tatlı mı götürürdünüz,ne garip beklentileriniz var internetten ver siparişini,erkek dediğin kul köle olmak zorunda değil ki onun da hayatı çevresi var sizde bu kadar minnettar olmayın
Neden getiriyim yazıyor ki? Başka şeylerde yazabilir. Başka zaman gidelim falan diye. Ben o şekilde algıladım.

Valla sürekli böyle davranıyor demişsiniz ya sizin talepleriniz hep böyleyse adamda davranır. Ben sizin mevzuları anlayış şeklinizi garipsemeye başladım. Bence siz ayrılın hem adma rahat etsin, hemde belki sizin gibi birini bulur daha mutlu olursunuz.
Yanlış anlaşılma olmasın ben para pul bekleyen birisi değilim. Buluştuğumuzda hiçbir şey yapmıyoruz zaten sadece oturuyoruz. Bir yere gidip bir şeyler yapmıyoruz. Aç mısın diye sorduğunda açsam bile tokum dedim. Sadece bu tatlı olayı bu şekilde. Getireceğini düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back