Bence cogu insanin aksine arkadasin olmasini ve biraz daha sosyallesmeni tavsiye ediyorum. Ben bir ara psikolojik bir kitap okumustum iliskiler üzerine. Sürekli birlikte vakit gecirildiginde bir süre sonra insanlarda bir kirilma noktasi yasanirmis. Bir de sosyal olan kisi, sosyal olmayani yargilamaya basliyor. Aslinda bu bende de var. Ben sosyal bir insanim, esim o kadar degil, düsün bak bes sene oldu artik birbirimizi bileli, bazen patliyorum, sen de arkadaslarinla cik gezsene azicik diyorum. :) Normalde kadinlar eslerini eve sokmaya calisir degil mi?
Bence senin de sosyal cevrenin olmasi arkadaslarinin olmasi biraz daha acilman, hem senin kendi gelisimine hem kendine güvenine katkida bulunur. Bunun üzerine yapilmis cok cesitli arastirmalar var bak, dogruluguna inan. Kendini birazcik degistirmeye calis. Sen sosyallestikce ve biraz daha farkli seylere ilgini ayirinca, sevgilin hem seni özleyecek hem de sendeki degisime yeniden asik olacaktir.
Diger konuda bakimsizlik konusunda sevgilin biraz acik sözlü davranmis. Bence bakim önemli bir konu, benim de zaman zaman stresten yasadigim sorunlardan, aklimdaki durumlardan kendime bakasim gelmez. Esim sinyalleri verir, sunu giysene, bunu taksana, bak bu cok yakisiyor sana diye :) Biraz daha bakimli olmaya özen göster.
Yalniz diger kizlara bakmasi konusu pek iyi degil. Cünkü ilerde cok kötü hastaliklara yakalanma durumumuz olabilir, bunun üzerine git biraz sorgula, seni yari yolda birakmayacaksa, sevginiz tamsa, cok da büyütme, her uzun iliskide böyle dönemler olur.
Sen kendine bak ve sosyalles, bak o zaman onun gözleri seni görünce tekrar nasil parlayacak. Sevgi emek ister.